Takarítson meg 30 dollárt a Jabra Elite 85t-n, a kedvenc vezeték nélküli fülhallgatónkon – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.17. 26 Views 0 Likes 0 Ratings

26 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

A Jabra Elite 85t vezeték nélküli fülhallgató fényképe.
Cameron Summerson

Kedvenc vezeték nélküli fülhallgatóink 30 dollár kedvezményben részesülnek december 27-ig. Itt az alkalom, hogy megragadja a kiválóakat Jabra Elite 85t fülhallgató, amely leszállt 2020 legjobb termékeink lista, mindössze 200 dollárért. Ha a lehető legjobb vezeték nélküli fülhallgatót keresi, akkor itt az ideje, hogy előrelépjen.

Ami a csúcskategóriás vezeték nélküli fülhallgatót illeti, a Jabra Elite 85t az etalon. Mi adtuk ezeket a fülhallgatókat a 9.5 / 10 egy felülvizsgálatban az év elején kiváló hangminőségük, kényelmes illeszkedésük, gyilkos akkumulátor-élettartamuk és észbontó ANC-jük miatt.

A Jabra Elite 85t kis méretével, kényelmes vezérlésével, intelligens asszisztens integrációjával és a Jabra Sound + alkalmazáson keresztül történő részletes vezérléssel is figyelemre méltó. Az AirPods Pro-hoz hasonlóan a Jabra Elite 85t is rendelkezik „átlátszóság” üzemmóddal (az úgynevezett HearThrough), amely lehetővé teszi, hogy hallja a környezetét, miközben zenét hallgat a forgalmas területeken.

A kedvezményes Jabra Elite 85t fülhallgatókat megragadhatja a címen amazon vagy Legjobb vásárlás. Gyorsan cselekedj, mivel az üzlet december 27-én (vagy hamarabb, ha a kiskereskedőknek elfogynak a fülhallgatói) véget ér.[ad_2]
Source link


26 Views 0 Ratings Rate it