Takarítson meg néhány érmét okos otthonában a Google Nest felújított vonalával – ismertesse a Geek oldalt

Avatar Gadam | 2020.12.10. 21 Views 0 Likes 0 Ratings

21 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Google felújított termékek geometriai háttérrel
Google, Washdog / Shutterstock.com

A Google most bővíti felújított termékek választéka csatlakoztatott otthoni eszközöket is tartalmazni, a felújított Pixel telefonok és a Pixelbooks mellett tavaly szeptemberben kezdte meg a viszonteladást. Ha nem bánja, hogy termékeit kíméletesen használja, ez egy fantasztikus módszer az okos otthoni kütyügyűjtemény felépítéséhez anélkül, hogy betörne a bankba.

Ne aggódj: A Google felújított termékei a továbbértékesítés előtt átfogó minőség-ellenőrzési folyamaton esik át. A Google teljes mértékben megtisztítja az eszközöket, és visszaállítja őket újszerű állapotba, majd egy sor teszten keresztül elvégzi őket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy még mindig megfelelnek a feladatnak. Minden felújított termékre a Google is egyéves garanciát vállal.

Bár a kedvezmény nem megdöbbentő, mégis élvezhet egy kis kedvezményt a különféle kütyükben, például a Felújított Nest Cam Indoor 115 dollárért (az eredeti 129 dolláros ártól alacsonyabb) vagy a Felújított Google Nest Protect: 2. generációs füst + CO Riasztás mindössze 90 dollárért (ami 119 dollárt futtat a legújabb verzióhoz). Természetesen ott is talál egy felújított Pixel 3-at, amelynek ára 249 dollár, ha új okostelefont keres.

keresztül 9to5Google[ad_2]
Source link


21 Views 0 Ratings Rate it