Tartalmi példák, amelyeket a héten szerettünk (ezek nem mind gombák és játékok)

Avatar admin | 2021.04.16. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Ezen a héten a gombák növekvő rajongóiról, a szórakozás és az adatok szórakoztatásáról, valamint egy komoly üzenet lefordításáról beszélünk, amelyet az emberek meg fognak nézni.

A gomba katalógus az eddigi legjobb bókot kéri

A családi tulajdonban lévő Fungi Perfecti évente egyszer nyomtatott katalógust küld ki az ínyenc és gyógygombák egészségügyi értékeinek népszerűsítése érdekében – és termékeket árul.

Az előfizetőknek szánt katalógus, amelyet egyes megrendelés-szállítmányok tartalmaznak, elnyerte ezt a finom dicséretet a Bon Appetit’s Egészséges szereti oszlop: Emily Wilson (kiemelés tőlem):

A Fungi Perfecti átgondoltan elkészített katalógusának áttekintése holisztikusabb és élvezetesebb, mint a virtuális vásárlási tapasztalatok, amelyekre számítottam. A shroom-y termékek borsolásával párhuzamosan az analóg megközelítés tájékoztat a fejlesztésükre irányuló kutatásról, és segít meghatározni, hogy mely fogyóeszközök megfelelőek nekem – függetlenül attól, hogy a márkától vásárolok-e vagy sem. A katalógust a jövő évi megjelenésig őrzöm, hogy szórakoztató gombás cikkekre vadásszam, amikor eljön az ideje a kapszulák újratöltésének. Egyesek ezt jó marketingnek nevezhetik. Varázslatnak hívom.

MIÉRT ÉRDEKELT: A Bon Appetit Emily Wilson írta, hogy a nyomtatott katalógus élményét élvezetesebbnek találta, mint a virtuális vásárlási élményeit. A nyomtatás még mindig él – és emlékezetes különbségtétel lehet.

A #Print még mindig él, és emlékezetes különbségtétel lehet. A @emilyjwils a @fungiperfecti katalógus varázslatot hívja meg @healthy_ish, a @CMIContent @KMoutsos #WeeklyWrap #ContentMarketing segítségével Kattintson a tweetelésre

A Fungi Perfecti katalógus tartalmának nagy része a termékekről szól. De a nem promóciós tartalom, amelyet szakszerűen beszőttek, megnyerte Emilyt. (A gomba magazinnal kapcsolatos missziója felkeltette a CMI figyelmét Kim Moutsos.)

Remek példa arra, hogyan tartalommarketing és értékesítési marketing együtt tud működni. Végül is, amikor az ügyfél „varázslatnak” nevezi a tartalmát, akkor elvégezte a munkáját.

Indítsa el első féltől származó adatjátékát

A főelőadásban A MediaPost CPG Brand Insider Summit, Ivan Pollard, a Mills KPSZ tábornok elmagyarázta, hogy a vállalat hogyan használja a gamifikációt nemcsak eszközként eljegyzés hanem az első féltől származó adatgyűjtéshez is.

[email protected] A gamifikációt a közönség bevonására és az első féltől származó adatgyűjtésre használja, a CMO #IvanPollard szerint a @CMIContent segítségével. #WeeklyWrap #ContentMarketing Kattintson a tweetelésre

A General Mills márkák (például Betty Crocker és Pillsbury) évtizedek óta tartanak süteményeket, amelyek felhívják az embereket receptjeik benyújtására. És a márka sikeresen felépítette az adatbázist (többek között).

A vállalat játékbeli elkötelezettsége olyan márkák bevonásával nőtt, mint a Totino, amely a Call of Duty esport csapatát szponzorálja. Totino nemrégiben a promóció amely kódokat tartalmazott speciálisan megjelölt zacskóiban a harapnivalókhoz, hogy hozzáférhessenek a játékon belüli funkciókhoz, például a kiterjesztett játékhoz, az operátor bőréhez és a Call of Duty: Black Ops Cold War hívókártyájához.

„Az adatgyűjtés átalakítása gamifikáció ezen dolgozunk, mert azt gondolom, hogy ez egy nagy feloldás – mondja Ivan.

MIÉRT ÉRDEKELT: A gamification már régóta nagyszerű módja a közönség bevonásának. Az adatgyűjtési taktika használata az egyik módja annak, hogy a marketingszakemberek összegyűjtsék saját közönségadataikat, miközben a Google és mások megszűnnek harmadik féltől származó adatgyűjtés.

A legfontosabb, Ivan szerint, egy értékcsere létrehozása – meg kell adnia a közönségnek az okát arra, hogy megosszák információikat, mielőtt számíthatnának rá, hogy átadják adataikat.

Az NBC Roll Up Your Sleeves komoly üzenetre készteti a kreativitást

Ma vasárnap az NBC adásba kerül Tekerje fel az ujját, egy órás tévéspecialitást fejlesztettek ki arra, hogy ösztönözze az embereket a COVID-19 elleni oltásra.

Az ATTN: médiavállalat készítette. A műsorban Michelle Obama, Lin-Manuel Miranda és Matthew McConaughey szerepel (aki Dr. Anthony Faucival fog interjút készíteni).

“A közönséget vígjátékokkal, informatív csomagokkal, elragadó valós történetekkel és szívmelengető meglepetésekkel várják” – állítják a szervezők.

Az NBC, a Civic Nation, a Walgreens és sok producer és tartalomkészítő együtt dolgozott az ATTN-nel: a Roll Up Your Sleeves létrehozásával.

Miért fontos: A közszolgálati projekt (a CMI-k észrevették) Monina Wagner) néhány leckét kínál a tartalommarketingesek számára. Az első a tartalom körül forog. A COVID-19 és az oltások olyan súlyos alanyok, amelyeket nem lehet könnyedén kezelni. Ennek ellenére a nehéz és olykor technikai témának széles közönségnek kell visszhangot adnia. Ahol komédia, valós történetek és szívmelengető meglepetések kerülnek a történetbe. A tartalmi stílusok összekeverésével a Roll Up Your Sleeves nagyobb eséllyel jut el üzenetéhez a nézőkhöz.

A második lecke? A partnerségek működnek. Előfordulhat, hogy nem állít elő speciális műsorszórási hálózatot a vállalata számára, de meghatározhat olyan projekteket, amelyekben más vállalatok szakértelmével lehetővé válik (vagy jobb) az Ön nagy tartalma. A sikeres partnerség kulcsa? Annak biztosítása, hogy minden érintett fél élvezzen bizonyos előnyöket.

Vajon a komédia, a sztárhatalom és a szívet melengető történetek (a #ContentMarketing trifecta) képesek-e rávenni az embereket a COVID-19 oltás megszerzésére? A @attn @Walgreens kipróbálja a @ NBC #RollUpYourSleeves szolgáltatását a @CMIContent @MoninaW oldalon keresztül. #WeeklyWrap Kattintson a tweetelésre

Érdeklődik, értetlen vagy meglep egy példa, hír vagy valami más a tartalommarketingben? Ezt kitöltve ossza meg velünk forma. Beküldésed szerepelhet a közelgő Heti áttekintésben.

Borítókép: Joseph Kalinowski / Content Marketing Institute

Forrás link


9 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok