Tedd Judy az Elf forró kakaóját a „Mikulás” -ból a YouTube segítségével – Nézd át Geek

Avatar Gadam | 2020.12.23. 50 Views 0 Likes 0 Ratings

50 Views 0 Ratings Rate it

Tim Allen és Paige Tamada a „Télapóban”
Disney

Emlékezik A Mikulás? Ez a kortalan klasszikus jelenetet mutat egy Judy nevű manóval és hihetetlen forró kakaójával. Most karácsonykor miért ne nézhetnéd meg újra A Mikulás a Disney + -on és készítsen magának egy fantasztikus kakaót hozzá? Andrew Rea a Babish kulináris univerzum A YouTube-sorozat végigvezeti Önt.

Ha még nem látta a Babish kulináris univerzum sorozat a YouTube-on, érdemes megnézni. Nem számít a főzési készség szintje, a „Babish” valami újat mutathat Önnek. Többféle sorozat között mozog. Alapok Babishszal jól megtanít … az alapokra. Ez egyszerű recept lehet, például elkészítés pizza tészta, krumplipüré, vagy egy fazék tészta.

De Binging Babishszal szórakoztatóan pörög a „hogyan kell főzni” koncepción. Minden epizód egy rövid klipet mutat be egy filmből vagy tévésorozatból. A jelenet mindig tartalmaz ételeket, és Babish megmutatja, hogyan kell elkészíteni. Általában néhány különböző verziót fog áttekinteni, a „könnyűtől a„ rendkívüliig ”. Mindent eltakart Monica cukorkája Barátok hoz nachos be A jó hely. Saját tapasztalatok alapján elmondhatom, hogy a nacho recept kiváló. Most ötször sikerült.

A legújabb részben Babish forró kakaót takar. Ban ben A Mikulás, Scott Calvin (Tim Allen) véletlenül megöli a Mikulást. Fia, Charlie (Eric Lloyd) meggyőzi, hogy fejezze be az összes ajándékot a világ minden tájáról. Ez teszi Scottot az új Mikulássá a Mikulás-szerződés (har har) záradékának köszönhetően. Pislogás és hiányzik egy pillanat alatt a Judy nevű manó (Paige Tamada) elhozza Scottnak az 1200 év alatt tökéletesített forró kakaós receptet.

Nyilvánvaló, hogy Babishnak nincs olyan sok ideje elsajátítani a receptet, de ő még mindig lefedte. Végigvezet egy alaprecepten, majd utána következő francia, olasz és bécsi ihletésű változatoknak. Végül kiegészíti egy olyan nevetséges felvétellel, amelyet valószínűleg nem lehet otthon elkészíteni. De az első három megér egy lövést. Nézze meg a videót, készítsen magának forró kakaót, és menj nézni A Mikulás a Disney + -on. Ezután nézze meg a többi babi videót, amíg rajta van; megtud valamit a kulináris művészetekről, a készség szintjétől függetlenül.
Source link


50 Views 0 Ratings Rate it