Tíz fantasztikus ünnepi akciófilm (amelyek nem „meghalnak”) – Tekintse át a Geek-t

Avatar Gadam | 2020.12.12. 42 Views 0 Likes 0 Ratings

42 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Halálos fegyver még mindig, mikulás sapkával,
Warner Bros.

Is Drágán add az életed karácsonyi film? Nem tudjuk. De tegyük fel egy pillanatra, hogy ez az, és hagyjuk ki ezt a fáradt vitát. Ha Drágán add az életed karácsonyi filmnek számít csak azért, mert karácsonykor játszódik, és így minden film többé-kevésbé a naptár üzleti végén helyezkedik el.

Ilyen esetben itt az ideje, hogy nyugdíjba vonja a yippee-ki-yay-t, és bővítse az ünnepi akciófilmek lejátszási listáját. Mindezek a filmek nagyon szórakoztatóak – nos, az ünnepi mulatság értelmében talán nem „szórakoztatóak”, de önmagukban is szilárd filmek, függetlenül attól, hogy érdekel-e a karácsonyi szög.

Gyilkos fegyver, 1987

Filmsorozatként Gyilkos fegyver mindig második hegedűt játszott Drágán add az életed, de az eredeti bejegyzés még mindig kisebb jelentőségű. A rendőrök és a kábítószer-kereskedők története sok ugyanazon ütemet ér el – rendőrök LA-ben, pszichés traumák és természetesen karácsony -, de egy kicsit hajlandóbb megvizsgálni a főszereplőit, és hagyni, hogy többet tegyenek, mint rengeteg valódi lövöldözésre. birtok. Van néhány őszinte nevetés is a forgatókönyvében. Mondja el, mit fog tudni későbbi munkájukról, de soha nem volt jobb haver zsaru duó, mint Mel Gibson és Danny Glover, és ez az alapvető dinamika több mint 30 évvel később befolyásolja az akciófilmeket.

Gyilkos fegyver besorolása R. Streaming az HBO Max-on.

PIROS, 2010

Talán Bruce Willis nem próbál olyan keményen, mint egy színész, mint 1988-ban. De az együttes szerepelt PIROS, köztük Morgan Freeman, John Malkovich, Helen Mirren, Karl Urban és Mary Louise-Parker, extra súlyt húz. Amikor egy nyugdíjas CIA-ügynök kacérkodik a nyugdíjszámla-kezelőjével, önkéntelenül összeesküvést fedez fel … ami miatt elrabolja (nagyon szép módon). Megvertek egy országúti utat, hogy egyesítsék régi kém haverjait, és a dolgok lényegéhez jussanak. Karácsony-témájú? Csak a lehető legkevésbé járulékos módon. Ugye jó? Ho-ho-pokol igen.

PIROS besorolása PG-13. Streaming tovább Fubo és a Showtime.

Durr, durr és csók, 2005

Az egyik személyes kedvencem, Durr, durr és csók az az alvó akciófilm, amely vezető emberként visszatette Robert Downey Jr.-t a térképre. A történetnek sok párhuzama van Drágán add az életed, is: New Yorker karácsonykor jön LA-be, sok embert meglőnek, stb. Durr, durr és csók nem sok látványosság a listán szereplő többi film mellett, de a betörővé vált színész, Harry (Downey), a keményen főtt és nagyon meleg nyomozó, Perry (Val Kilmer) és a Midwest transplant Harmony között folytatott borotvaéles párbeszéd visszajössz. A film egyben a klasszikus detektív noirhoz írt szerelmes levél is, amelyet Shane Black of rendezett és írt Gyilkos fegyver hírnév. Mellékelte a karácsonyt is, így nem utoljára jelenik meg ezen a listán.

Durr, durr és csók besorolása R. Ez streaming a Hoopla-n, és mindenhol máshol kiadó.

Tágra zárt szemek, 1999

Ez a thriller valójában a legutolsó film, amelyet Stanley Kubrick rendezett 2001, A fénylő, és Dr. Strangelove hírnév. Tágra zárt szemek szemlélődőbb és érzékibb, mint a listán szereplő többi film – az emberek meghalnak, de senkit nem lőnek le -, és New York City karácsonykor beállítása nem következetes. De látni Tom Cruise-t és Nicole Kidman-t A-listájukon, egy hollywoodi mester által gyönyörűen felépített filmben, érdemes legalább egyszer megnézni. Csak készülj fel arra, hogy a mindennél alapvetőbb szinten zavarj Karácsonyi lidércnyomás újrafuttatás – ezt a filmet eléggé le kellett vágni, csak az R besorolás megszerzése érdekében.

A szemek tágra nyílt kimenete R besorolású. Streaming a Huluban.

A Hosszú csók jóéjt, 1996

Hé nézd, egy másik „karácsonyi” film, Shane Black írta! Ebben nagyon sok közös van A Bourne-rejtély és más kém thrillerek, Geena Davis, mint női főszereplő üdítő csavarral. Amikor egy autóbaleset szétzilálja a külvárosi fantáziaéletet az általános rosszkedv helyreállított emlékeivel, Samuel L. Jackson saját szemével indul, hogy többet tudjon meg titkos múltjáról. A filmet még 1996-ban langyos kritikák fogadták, de azóta is helyreállt: Sam Jackson szerint ez az egyik kedvence abszolút gigantikus filmográfiájában.

A Hosszú csók jóéjt besorolása R. Jelenleg nem előfizetői szolgáltatáson keresztül sugároz, de igen bérelhető.

A jégszüret, 2005

A Midwest noir ritka és frissítő példája, amely egy rideg karácsony estéjén zajlik Kansasban. Két tolvaj (John Cusack és Billy Bob Thornton) éppen befejezte életének elvételét, de a kiruccanást elrontották a befagyott wichitai utak. A következő egy őrült menekülés a város körül, érdekes karakterekkel, köztük a strip club tulajdonosával, Connie Nielsennel és egy mulatságosan részeg Oliver Platt-nal. Önmagában nem különösebben emlékezetes film, felveszem ebbe a listába, mert olyan „karácsonyi” történetekre van szükségünk, amelyek nem New Yorkban vagy Los Angelesben játszódnak.

A jégszüret besorolása R. Streaming a Páván.

Vasember 3, 2013

Az egyetlen szuperhősös film ezen a listán, talán nem meglepő, az író és rendező, Shane Black (ismét az ünnepek iránti szeretetének engedelmeskedik) és Robert Downey Jr. Vasember vagyok találkozása. A sorozat harmadik bejegyzése a legtöbb megosztó: a képregények néhány rajongója nem szereti, ahogy a klasszikus gazembert, a Mandarint (Ben Kingsley) kezeli, de tetszik annak fordulatos története és Tony Stark posztjának feltárása.Bosszúállók traumás stressz. A finálé a szólók bármelyikének legérdekesebb akciósorozata Vasember filmeket.

Vasember 3 besorolása PG-13. Streaming a Disney + -on.

Az utolsó kiscserkész, 1991

Ez az alulértékelt ’91 -es akciófilm eléri a lista mesterhármasát: Bruce Willis a főszerepben (Damon Wayans mellett egy másik haver zsaru magánnyomozó), Shane Black írás és egy Los Angelesben játszódó történet. Ja, és homályosan a karácsony idején, de ez valójában nem számít. A horog érdekes: egy futballista fenyegető hívást kap, amely szerint megnyernie kell a mérkőzést, különben meggyilkolják, és lövöldözéshez vezet a nemzeti tévében. De a film húsa feszültséget jelent a vezetők között, akik feltárják egymás múltját, amikor a profi sport- és kormánytisztviselőket összefonó összeesküvést vizsgálják. Oké, nem éppen vidám, de az iram nagy, a finálé pedig tiszta Hollywood.

Az utolsó kiscserkész besorolása R. Streaming a Huluban.

Az ellenséges vonalak mögött, 2001

Van egy csomó, egymással nem összefüggő film, az úgynevezett „Az ellenség vonalai mögött” – ez 2001-ből származik, Owen Wilson főszereplésével, rövid cselekvési kísérlet során. Egy amerikai vadászpilótát lőnek le Bosznia felett, felfedve egy lokalizált népirtást, és gazember katonák lőik le. Karácsony napján nem kevesebb. Miután másodpilótáját meggyilkolták, Wilsonnak át kell mennie az ellenségekkel teli fagyos európai erdőkön, hogy elmeneküljön és felfedje a cselekményt. A film áttekinthető, ha főleg felejtős, eltekintve attól, hogy Gene Hackman a tipikus tekintélyalakját játssza. Hagyja ki a folytatásokat – ezek csak név szerint kapcsolódnak az eredeti Behind Enemy Lines-hez.

Az ellenséges vonalak mögött besorolása PG-13, és tovább folyik Starz és DirectTV.

Bruges-ben, 2008

Nehéz a hitmaneket viszonylagossá tenni, de nagyon visszafogott és nagyon európai „karácsonyi” történetben, Colin Farrell kezeli. Miután rosszul sikerült a találat, ír maffiafőnöke (Ralph Fiennes) azt mondja neki, hogy feküdjön alacsonyan a belgiumi Bruges-ben (dobja be a krediteket!), Ahol ő és fanyar párja (Brendan Gleeson) a tartomány látnivalóit veszik figyelembe, miközben a depresszióján rohangálnak. Bruges-ben nem sok karácsonyi film vagy maffiózó film, de a rövid kis futási idő alatt a karakter apró pillanatai segítenek emlékezetessé tenni, a gótikus, talmi pettyes díszlet pedig friss és érdekes.

Bruges-ben besorolása R. Kiadó nagyjából mindenhol.


Ne feledje, hogy a fent felsorolt ​​streaming szolgáltatások az Egyesült Államokon alapulnak, és mivel a streaming az, az az idő vagy az Ön olvasási helye alapján változhat. Ha valami mélyebbre vágyik, határozottabban karácsonyi témájú, és sokkal inkább érintetlen, nézd meg Boldog! a Netflix-en.[ad_2]
Source link


42 Views 0 Ratings Rate it