Tolmácsra van szüksége? Az Amazon Alexa most élő fordítási funkcióval rendelkezik. – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.15. 23 Views 0 Likes 0 Ratings

23 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Példa az élő fordításra angolul beszélő és spanyolul beszélő között.
Példa az élő fordításra egy angol és spanyol beszélő között. amazon

Az Amazon elindul Alexa új Live Translation funkciója, amely lehetővé teszi az intelligens asszisztens számára, hogy valós időben értelmezze a kétnyelvű beszélgetés mindkét oldalát. Az élő fordítás csak az Echo eszközökön működik, és jelenleg támogatja az angol, spanyol, brazil portugál, hindi, német és olasz közötti tolmácsolást.

Az Élő fordítás aktiválásához adjon ki egy hangparancsot, például „Alexa, fordíts spanyolul”. Alexa ezután hallgatja az angol vagy spanyol mondatokat, és valós időben értelmezi azokat. Az Élő fordítás mód csak az Echo hangsugárzókon működik, természetesen, de a szolgáltatás tartalmaz írásos fordításokat az Echo Show intelligens kijelzőin.

Érdekes módon az Amazon azt mondja, hogy tolmácsként az Alexa-t a „természetes szünetek” tiszteletben tartására tette. Alexa azt is automatikusan azonosítja, hogy kik beszélnek az Élő fordítás módban, így nem kell aggódnia, hogy felváltva, vagy szüneteltesse a beszélgetést, hogy hangparancsokkal hegedüljön.

Az Élő fordítás segíthet az Amazon versenyben a Google Segéddel, amely 2019 elején nyerte el a beszélgetések értelmezésének lehetőségét. Sajnos az Élő fordítás csak az Echo eszközökön érhető el. Nem használhatja a telefonján, ezért alkalmazása csak otthonokra, kisvállalkozásokra és (ahogy az Amazon javasolja) szállodák.

Forrás: amazon keresztül TechCrunch[ad_2]
Source link


23 Views 0 Ratings Rate it