Töltse le ezeket az ünnepi nagyítási háttéreket a virtuális látogatásokhoz

Avatar Gadam | 2020.12.12. 21 Views 0 Likes 0 Ratings

21 Views 0 Ratings Rate it

A jó hír az, hogy valószínűleg kevesebb ünnepi partit és egyéb összejövetelt tartanak a szokásosnál ebben az évben – és azok, amiket nem, nem (vagy legalábbis nem kellene) megkövetelheti, hogy szálljon le a kanapéról vagy menjen kifelé. A rossz hír az, hogy ezek többségére valószínűleg a Zoom, a FaceTime vagy más típusú programok kapcsolódnak videohívás. Persze, barátainak jól esik látni a rendetlenséget, amelyben élsz, de lehet, hogy nem lesz elragadtatva attól az ötlettől, hogy nagycsaládod és / vagy kollégáid megpillantják biztonságos helyedet.

Még akkor is, ha a pandémia előtt nem igazán használta a Zoom-ot, jó eséllyel most is ezt teszi, és lehet, hogy van egy-két kedvenc háttere. Akkor miért nem tölthet le egy vagy két új ünnepi hátteret a közelgő Zoom ünnepi „partikra”? Sokkal kevesebb időbe telik, mint a ház tényleges díszítése és / vagy takarítása. Itt találja meg őket.

PicsArt

A ingyenesen letölthető képek elérhetők a PicsArt-on használható zoomolási háttérhez, vagy háttérképként a telefonon vagy más eszközön. 27 ünnepi témájú háttér áll rendelkezésre, kategóriák szerint lebontva:

ClipChamp

Ha egy kis csillogással vagy mozdulattal szereted a Zoom hátteredet, akkor érdekelheti a ünnepi választék a ClipChamp-tól. A lehetőségek között szerepelnek a dísztárgyak, a karácsonyfa, a menóra, a harisnya, a havazás, az ünnepi fények és a hanuka díszek – ezek mindegyike ingyenesen letölthető.


Source link


21 Views 0 Ratings Rate it