Töltsön el 50 dollárt és szerezzen 100 dollárt a Google Ads-jóváírásban

Avatar Gadam | 2020.12.24. 26 Views 0 Likes 0 Ratings

26 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Google Ads főoldal
Google

Ha Ön vállalkozása van, és helyi vagy országos szinten szeretné felhívni magára a figyelmet, nincs jobb módja annak, hogy szemügyre vegye az Ön által kínált szolgáltatásokat, mint a Google Ads segítségével.

Ha együttműködik a keresőmotor online hirdetési platformjával, Ön, mint vállalkozás tulajdonosa számíthat arra, hogy hirdetései megjelennek a Google-ban, amikor egy felhasználó az Ön vállalkozásához hasonló árukat és szolgáltatásokat keres. A digitális téren való elérés nemcsak az online vállalkozások nagyobb webhelyforgalmat eredményez, hanem megnövekedett üzletlátogatásokat is eredményezhet, ha valójában van fizikai hely, ahová fel kell keresni.

A Google Ads a bevétel növelésének eszköze, és a vállalat legújabb promóciós eseményének még könnyebbé kell tennie a vállalkozás tulajdonosának a nevük megszerzését. Töltsön el 50 dollárt a platformmal, és kapjon $100 vissza hirdetési jóváírás.

Így működik a hitel:

  • Az ajánlat CSAK az Egyesült Államokban található számlázási címmel rendelkező ügyfelek számára érhető el. Hirdetőnként egy promóciós kód.
  • 2021. december 31. előtt adja meg a promóciós kódot a fiókjában. Az ajánlatban való részvételhez 14 napon belül be kell írnia a kódot, miután az első hirdetésmegjelenítést az első Google Ads-fiókból kézbesítette.
  • A kód megadása után a hirdetési kampányoknak 30 napon belül legalább 50 USD költséget kell felhalmozniuk, az adók nélkül. 50 dolláros befizetés nem elegendő. A hirdetési költségek 50 dollárig történő követése a kód megadása után kezdődik.
  • A 2. és 3. lépés végrehajtása után a jóváírást általában 5 napon belül jóváírjuk a fiók Számlázási összesítőjében.
  • A jóváírások csak a jövőbeni hirdetési költségekre vonatkoznak. A jóváírás nem alkalmazható a kód beírása előtt felhalmozódott költségekre.
  • Nem kap értesítést, ha a hitel elhasználódott, és a további hirdetési költségeket az Ön fizetési módjára terheljük. Ha nem akarja folytatni a hirdetést, bármikor szüneteltetheti vagy törölheti kampányait.
  • A promóciós jóváírás megszerzéséhez a Google Ads sikeresen számláznia kell a fiókját, és jó állapotban kell maradnia. A teljes feltételeket itt találja: https://www.google.com/ads/coupons/terms.html.
[ad_2]
Source link


26 Views 0 Ratings Rate it