Törjön össze néhány (LEGO) autót két új 20 dolláros LEGO Monster Trucks-val – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.08. 47 Views 0 Likes 0 Ratings

47 Views 0 Ratings Rate it

Hogyan javíthatja a LEGO klassz tényezőjét? Mit szólnál egy LEGO Monster Truck-hoz! Ha rajongsz a LEGOért és rajongsz a Monster Trucksért (és ki nem?), Akkor a hírek egyre jobbak lesznek. A LEGO most bejelentette az új LEGO Technic Monster Jam-et Max-D és Monster Jam Sírásó készletek. A legjobb? Csak 19,99 dollárt fognak visszafizetni.

Valamivel kevesebb, mint Andrew Jackson, 230 darabot kap a Max-D készletért és 212 darabot a Grave Digger készletért. Mindkettő „visszahúzási akcióval” érkezik, amely elküldi az autót a versenyzésről, és készen áll arra, hogy összetörje az útját.

A készletek a technic sorozatba tartoznak, és számíthat egy kis nehézségre, részben a visszahúzódó motornak köszönhetően. De a LEGO ezeket a készleteket alkalmasnak tartja a hét és annál idősebb gyermekek számára, ami elérhetőbb Technic szettté teszi.

Válassza ki kedvenc Monster Truck-ját (vagy vegyen meg mindkettőt!), És egyedi grafikákat és részleteket kap a teherautóhoz. Ez magában foglalja a Max-D tüskéit és tűzgrafikáit, valamint a Grave Digger mozgatható keresztcsontzászlóját. Természetesen nagy gumikat, fényszórókat és merész színeket kap.

De amikor befejezed az utadon levő mindent, akkor bármelyik teherautót offroad buggyá teheted. Ettől ez egy kettő az egyben szett, ami nem rossz 20 dollárért. A LEGO szerint mind a Grave Digger, mind a Max-D január 1-jén jelenik meg. Nem a karácsonykor, hanem éppen a boldog új év idején.
Source link


47 Views 0 Ratings Rate it