Tudjon meg többet a gyerekek kedvenc műsorairól a Netflix gyerekeknek szóló tevékenységi jelentésével – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.09. 28 Views 0 Likes 0 Ratings

28 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

A Netflix Kids Activity Reportjának illusztrációja.
Netflix

Nem mindig lehet tévét nézni a gyerekekkel, különösen akkor, ha végtelen képernyőidővel rendelkeznek. Ezért teszteli a Netflix a Gyerekaktivitás jelentést, egy olyan eszközt, amely lebontja, amit a gyerekei néznek, hogy kapcsolatba léphessenek kedvenc műsorukkal. A Netflix teszteli a családi profil beállítását is, amely műsorokat és filmeket javasol az egész család számára.

Amint arról beszámolt A perem, A Netflix felkéri a Netflix gyerekprofillal rendelkező ügyfeleket, hogy próbálják ki a Gyerekek tevékenységi jelentését. A Tevékenységi Jelentés azon kívül, hogy elmondaná, mit mutatnak meg a gyerekei, a tevékenységi jelentés elmagyarázza az egyes műsorok témáit, amelyeket a gyerek néz, és elmondja a gyerekek legnézettebb szereplőit is. Ha ez nem elég, a Gyerekek tevékenységi jelentése a nap viccét, kinyomtatható színező oldalakat és szórakoztató kvízjátékokat is tartalmaz a gyerekek legnépszerűbb műsorai alapján.

A gyerekek tevékenységi jelentése segíthet kapcsolatba lépni a gyerekekkel olyan műsorok és filmek kapcsán, amelyeket nincs időd megnézni. Ez segíthet abban is, hogy figyelemmel kísérje, mit néznek gyermekei felügyelet nélkül, vagy betekintést nyerhet abba, hogy milyen műsorokat vagy filmeket árusíthatnak idén karácsonyra. Mindent elmondva, a szülők igényelhetnek egy Gyerekek tevékenységi jelentést minden streaming szolgáltatásról, miután megtapasztalták azt a Netflixen.

A Netflix egy új Family Profiles funkciót is tesztel. A Family Profiles az összes Netflix-profiljának megtekintési előzményeit felhasználva családbarát tartalmat javasol, amelyet otthonában mindenki élvezni fog. Előreláthatólag a családi profilja nem javasolja a PG-13-nál érettebb filmeket vagy a TV-14-n kívüli műsorokat.

A szülők kipróbálhatják a Gyerekek tevékenységi jelentését, de csak miután meghívót kaptak a Netflix-től. A családi profilok most is bevezetésre kerülnek, bár be kell jelentkeznie, miután látta a „Család hozzáadása” felugró ablakot a Netflix webhelyén. Ellenőrizze a beérkező leveleket, hogy felkérik-e a Gyerekek tevékenységi jelentésének kipróbálására, és jelentkezzen be a Netflixbe, hogy megtudja-e készíteni a családi profilt.

Forrás: Netflix via A perem[ad_2]
Source link


28 Views 0 Ratings Rate it