Unod már, hogy Alexával beszélünk? Próbáljon inkább SMS-t küldeni neki – Tekintse át a Geek-t

Avatar Gadam | 2020.12.06. 26 Views 0 Likes 0 Ratings

26 Views 0 Ratings Rate it

Amazon Alexa egy iPhone-on, amely MacBook billentyűzeten nyugszik.
DANIEL CONSTANTE / Shutterstock

Az olyan hangsegédek, mint az Alexa és a Google Assistant, hasznosak és hasznosak. De velük beszélgetni nem mindig kényelmes. Ha a Google Segédet részesíti előnyben, inkább gépelhet, de az Alexa-felhasználóknak nem volt szerencséjük. Ez mindeddig – mostantól SMS-t küldhet Alexának, ahelyett, hogy parancsot mondana. Legalább, ha iOS-előnézetet használ.

Az Ambient először észrevette a változást, és egyelőre úgy tűnik, hogy csak iOS-teszt. Ha hozzáfér a nyilvános előnézethez, akkor az Alexa alkalmazás megnyitásakor új billentyűzet opciót kell látnia.

A cég megerősítette a tesztet a The Verge-nek, kijelentve:

Az Alexa típusú gépelés az iOS Alexa alkalmazás ügyfelei számára elérhető nyilvános előnézeti funkció, amely lehetővé teszi, hogy hang nélkül használhassa az Alexát, ami azt jelenti, hogy mindazt, amit jelenleg Alexa-nak mondhat, az Alexa mobilalkalmazással is be lehet gépelni. Az Alexa-val való típus az USA-ban elérhető iOS-ügyfelek számára elérhető

Ami nem világos, az az, hogy a teszt mennyire terjed ki, vagy mikor fog eljutni az Androidra. A hangsegéd gépelésének képessége nem új keletű; már gépelhet a Google Segédbe és a Cortanába. De eddig csak Alexa volt a hang.

Remélhetőleg a funkció hamarosan több felhasználó és platform számára elérhetővé válik.

keresztül Az Ambient
Source link


26 Views 0 Ratings Rate it