Útmutató egy kisszabású ünnepi parti lebonyolításához

Avatar Gadam | 2020.12.18. 27 Views 0 Likes 0 Ratings

27 Views 0 Ratings Rate it

Rajtunk vannak az ünnepek, és függetlenül attól, hogy visszavágja-e az ünneplését, vagy csak a harapnivalókba és a bajtársiba veszi be a virtuális barátaival, jó oka van az ünneplésre!

Míg a tényleges vacsorák ebben az évben nem szerepelhetnek az asztalon, a családdal és a barátokkal folytatott intim vagy virtuális összejövetelek célja könnyű!

De természetesen mindig figyelembe kell venni néhány dolgot. Az ételek a lista tetején vannak – ahogyan néhány részletet is átgondolunk, hogy megkönnyítsük az életet, hogy maga is bekapcsolódhasson az ünnepségekbe.

A beállítás

Egy kis ünnepi buli szépsége az egyszerű felállítás – szerencsére senki sem vár szép szemüveget vagy szövetszalvétát. Tehát itt vannak a kedvenc tippjeink, amelyek biztosítják, hogy készen álljon a hely:

 • Megőrülni és mozgatni a bútorokat, hogy nyitott, kényelmes helyet teremtsen a tévé körül egy ünnepi film estéjére. Talán még kölcsönözhet babzsákot vagy padlópárnát, hogy ösztönözze az együtt járást, még ha ez a földön heverészést is jelenti.
 • Állítson be egy italokkal feltöltött hűtőt (tartalmazjon szénsavas vizet és kokszot néhány alkoholmentes lehetőséghez), így mindenki segíthet magának.
 • Válasszon olyan ételt, amelyet nem kell újra melegíteni vagy háborgatni.
 • Helyezzen egy szemetet és újrahasznosító edényt oda, ahol könnyen elérhetők, így (remélhetőleg) rendet tesznek és a délutántól kezdve gondoskodnak a szemétről.

bivaly csirke mártva melegen a sütőből

Az uzsonna

Ne pazaroljuk itt az időt: mindannyian tudjuk, hogy a harapnivalók minden ünnep legfontosabb része, de ebben az évben ahelyett, hogy számos mártogatással lépnénk túl a csúcsra, egyszerűsítjük és az egész család imádni fogjuk az előételeket!

Amikor elkezdjük átgondolni a bevásárló listánkat, néhány doboz TRISCUIT Cracker, RITZ Cracker és egy friss Coca-Cola megragadása szilárd kezdet. Ezután mindig felszedünk olajbogyót, egy csomó különféle sajtot, néhány szeletelt zöldséget és mártogatót.

Az étlapon idén ezek szerepelnek TRISCUIT Sonka, sajt és lekváros töltelék és RITZ „Deli” szendvicsek. Mindegyikben megtalálhatók a klasszikus kekszek, amelyekbe gyerekkorunkban beleszerettünk, új felnőtt korban (és imádjuk, hogy a TRISCUIT kekszet 100% teljes kiőrlésű búzával sütik).

Játékok és tevékenységek

Egyrészt nincs szüksége sok játékra, ha mindenki valóban az ünnepi filmet nézi vagy beszélget egymással. De leggyakrabban van néhány kicsi ember (vagy akár nagy ember), aki valóban használhatna egy kis tennivalót, hogy ne maradjon a szakács hajában.

Ha a helyed megengedi, szeretünk egy teljesen külön területet létrehozni, amely nem éppen a TV előtt áll. Így a filmrajongók figyelhetik az ünnepi mozdulatot, és mindenki másnak lehetősége nyílik harapnivalókra, dallamok meghallgatására, játékra és táncmozdulatok gyakorlására.

Néhány kedvenc tevékenységünk, amelyet az egész család szeretni fog:

 • Művelet
 • Twister (igen, még a felnőttek is szeretik a Twister jó játékát!)
 • Kártyák: Öreglány a gyerekeknek, Gin Römi a tizenéveseknek és a felnőtteknek
 • Társasjátékok: Szeretjük az idősebb gyerekeknek és felnőtteknek szóló jegyet lovagolni, és természetesen a Candy Land nagy sikert arat a fiatalabb tömeg számára
 • Járda kréta és buborékok (ha jó az idő)

Házi Taquitos csirkével

Összehúzni az egészet: Az Ön ellenőrzőlistája!

Ha ez az első kis családi ünnepi összejöveteled, ne stresszelj! A legtöbb mindent előre meg lehet csinálni, és ne feledje: a hangulat hétköznapi! Itt van az ellenőrzőlista:

 1. Távolítsa el az élelmiszer-vásárlást: szeretjük megkönnyíteni a vásárlást, ha lehetőség szerint megrendeljük az összes élelmiszert szállításra.
 2. Készítsen papírlemezeket, szalvétákat és extra papírtörülközőket.
 3. Porolja le a hűtőt, és vegyen fel sok jeget.
 4. Győződjön meg arról, hogy kéznél van-e extra szemetes zsák.
 5. A napon állítson be egy kis külön sarkot vagy helyet, ahol a gyerekek lóghatnak.

Source link


27 Views 0 Ratings Rate it