Vacsora receptek, hogy a legtöbbet hozza ki az ünnepi maradékból

Avatar Gadam | 2020.12.05. 44 Views 0 Likes 0 Ratings

44 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Ebben a hónapban üdvözöljük Marta Rivera további étkezési terveiért. Marta képzett szakács, ikrek anyja, hadsereg felesége, és egyszerűen receptek tesztelője és fejlesztője!

Ó, a maradék öröme! Hogyan szeretek szélesre lendíteni a hűtőszekrényem ajtaján, és látni, ahogy elképzelt maradék arcok szemeznek rám mosolyogva.

Tudomásul veszem, hogy vannak olyanok, akik nem bírják a „régi” étel fogyasztásának gondolatát. Neked azt javaslom, hogy ne maradék, önmagában, hanem olyan étel, amelyet új étkezésként képzelnek el. Remélhetőleg ez sokkal megközelíthetőbben hangzik, ha nem érdekli maradék, maradék. Ha olyan rajongó vagy, mint én, ez a hét neked készült.

Süss pár kenyeret kenyér vasárnap levesbe menni, felhasználni a maradék sonkát vagy szendvicseket, hogy a lehető legjobban kihasználhassuk a pulykavacsora maradékát. Ne feledkezzen meg azokról az esélyekről és végekről, amelyeket nem főzött! A rakott tányérra szánt extra édesburgonya vagy az a sütőtök, amelyre nem volt szüksége, új életet találhat, mint a kétszeresen sült burgonya vagy a sütőtök chili.

Még egy nem maradék lazac receptet is bedobtam, hogy örömet szerezzen a köztünk maradt gyűlölőknek.

[ad_2]
Source link


44 Views 0 Ratings Rate it