Vásárolja meg az egyedi készleteihez szükséges LEGO darabokat, miközben még mindig képes áttekinteni a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.17. 42 Views 0 Likes 0 Ratings

42 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Új moduláris LEGO úttábla rendszer.
LEGO

2021-ben a LEGO debütál a vadonatúj úttábla rendszer. Moduláris, testreszabható, és a legtöbb új City készlettel együtt kell működnie. De összeegyeztethetetlen az alaplemezekből készült klasszikus úttáblákkal is, amelyek olcsóbbak. Tehát, ha nem akar megabikit költeni az új rendszer bevezetésével, akkor inkább vásárolja meg a klasszikus úttáblákat, amíg még teheti.

Igazság szerint az új LEGO úttáblák hihetetlenül néznek ki. Moduláris rendszerrel rendelkeznek, amely lehetővé teszi a gyalogos átjárók, sebességütközők, sötétben világító utcai lámpák, közlekedési lámpák és egyebek építését. Óriási fejlődésnek számítanak a jelenlegi rendszerrel szemben.

Ez azért van, mert a jelenlegi rendszer egyszerű alaplemez, felragasztott úton. A füves területeken vannak csapok, amelyeken a LEGO Minifigurák állhatnak; az úttestek laposak. Szüksége van egy kanyargós szakaszra? Vegyél egy másik úttáblát. Négyirányú kereszt? De egy másik alaplemez. Egyenes út? Sejtette, vegyen egy másik alaplapot.

Vértes egy LEGO moduláris útrendszerről
LEGO

Ezek nehézkesek és sok helyet foglalnak el. De tudod, mi vannak még? Olcsó. Legalábbis a készülő úttáblákhoz képest. A klasszikus kétrészes úttábla hátráltat kevesebb, mint 15 USD és sok helyet lefed.

A LEGO oldala szerint az új az alap úti rendszercsomag 20 dollárnál kezdődik. És a rendszernek nincs módja arra, hogy jobbra vagy jobbra kanyarodjon. Csak egyenes. A plusz pénzért extra LEGO darabokat kap, például közlekedési lámpákat, sebességkorlátozó táblákat stb. Tehát a költségek indokoltak.

De ki kell választania a használni kívánt rendszert. És 20 dollár minden egyes útra, magas az átváltási ár. Tehát, ha inkább ragaszkodik ahhoz, ami van, akkor most vegyen meg néhány úttáblát. A LEGO webhely már elfogyott, de az Amazon még mindig rendelkezik velük.

A LEGO hivatalosan nem jelentette be, hogy abbahagyja a régi stílusú LEGO-darabok hordozását, de a közelgő CITY-készletei már megváltoztatták az új stílust. Csak idő kérdése.

Kétrészes klasszikus úttábla

Kanyargós út[ad_2]
Source link


42 Views 0 Ratings Rate it