Vásárolja meg ezt az imádnivaló Animatronic Baby Yodát, át kell néznie – Geek

Avatar Gadam | 2020.12.07. 170 Views 0 Likes 0 Ratings

170 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Egy animatronikus Yoda baba csukott szemmel és felemelkedett, mintha az Erőt használná.
Baby Yoda

Egyrészt, 375 dollárt költhet egy életnagyságú Yoda Baby-re az nem is mozgatja a karját. Nem bánnád meg (én nem). De ha kevesebbet szeretnél költeni, és kapsz valamit, ami mozog és hangot ad, nézd meg ezt az Animatronic The Child-t variációk a és hordozó nélkül. Imádnivaló.

7,2 hüvelyknél ez a Baby Yoda (vagy a Gyerek vagy Spoiler Alert, Grogru) a tényleges báb magasságának fele, de ha azt tervezi, hogy a Gyermeket gyermeknek vásárolja, akkor ez tökéletes lehet. Végül is, ha külön fizet, akkor van benne egy hordtáska, amely a mellkasán lóg, mint egy Baby Bjorn, vagy a vállon (mint egy megfelelő mandalori).

Egy Animatronic Baby Yoda ruhás hordtáskában.
Hasbro

De a hordtáska nem a játék csúcspontja. A Gyerek játék mozog! Ne járkáljon, ne feledje, de a Gyermek elfordítja a fejét, lehunyta a szemét, felemeli a kezét, és reagál arra, hogy megveregeti a fejét. Zajt fog adni, és igen, „használja az Erőt”. Még a fülét is csóválja, ami szinte elegendő ok a megvásárlására.

Hasbro elmondása szerint 25 hang- és mozgáskombinációja van, és ha lefekteted, „erőt szundít”. Említettük, hogy ez a játék imádnivaló? Még kivehető mandalori medállal is érkezik.

Megfoghatja az Animatronic gyermeket hordtáska nélkül az Amazon-tól, vagy beszerezheti a Hasbro hordtáskájával. Figyelem: az Amazon szerint karácsony előtt nem érkezik meg, és Hasbro sem mondja.

Imádnivaló Animatronic Baby Yoda[ad_2]
Source link


170 Views 0 Ratings Rate it