YouTube TV-előfizetők, ellenőrizze, hogy van-e ingyenes Chromecastja a Google TV-vel – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.10. 29 Views 0 Likes 0 Ratings

29 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Chromecast a Google TV kibontásával
Justin Duino

Általában azt szoktuk, hogy a vállalatok ingyenes cuccokat osztanak ki új előfizetőknek, és hűséges ügyfeleket teremtenek. Ahogy akkor, úgy osztotta ki a Chromecast a Google TV-vel csak új előfizetőknek. De a hűséges YouTube TV előfizetők örülnek, mert az árak ismét emelkednek most a Google egy ingyenes Chromecastot oszt ki a Google TV-vel a „régóta barátoknak”. Jobb, ha megnézed az e-mailt.

Úgy tűnik, hogy az ajánlat a YouTube TV meglévő előfizetőinek szól, ügyvezető szerkesztőnk, Justin Duino szerint aki kapott egy ilyen e-mailt. Az e-mailben a Google elmagyarázza, hogy ingyenes Chromecastot küld a Google TV egységeivel a szolgáltatás „régi barátainak”.

Itt van az e-mail szövege, hogy tudd, mit kell keresni:

Szia Justin,
Szeretnénk köszönetet mondani és felajánlani nekünk, a YouTube TV régi barátjának, egy új Chromecastot a Google TV-vel – rajtunk.

Kattintson az alábbi gombra, ha új Chromecastot szeretne kapni a Google TV-vel (49,99 USD értékű), színes Hó színben. Kérjük, hamarosan igényelje ezt az ajándékot, mert csak december 31-ig érhető el. *

Az új Chromecast segítségével olyan funkciókkal bővítheti YouTube TV-élményét, mint egy kezdőlap, amely a kedvelt műsorok alapján megadja a YouTube TV ajánlásait, valamint egy hangvezérlővel, amely gyorsan a kedvencekhez ugrik.

Köszönjük, hogy részt vettél a YouTube TV-ben.
A YouTube TV csapata
KÉRJE KÍNÁLATÁT
PS Ez az ajánlat kizárólag az Öné, hogy élvezhesse, és továbbításakor nem jogosult. Kérjük, mindenképpen váltson december 31-ig.

Justin jóval több mint három évvel ezelőtt iratkozott fel a YouTube TV-re, hitelesen hitelezve a „régóta barát” bitet. Másrészt főszerkesztőnk, Cam Summerson alig több mint egy éve iratkozott fel, és nem kapott ingyenes Chromecast-ajánlatot. Legalábbis még nem.

Sajnos ez sem egy kód, amelyet bárki használhat. Meg kell szereznie az e-mailt, és követnie kell az abban található linket. Csak egy személy számára működik, és nem továbbítható.
De ellenőrizze az e-mail címét, ha YouTube TV előfizető. Az új Chromecast a Google TV-vel az nemcsak kiváló streaming eszköz; javít A YouTube TV legnagyobb bosszúsága.

Ha nem lát e-mailt, ne felejtse el bejelölni a spam mezőt. Jobb félni, mint megijedni. A legrosszabb esetben 50 dollárt nem nagyon lehet költeni a piac egyik legjobb streaming botjának megszerzéséhez.[ad_2]
Source link


29 Views 0 Ratings Rate it