10 testreszabható regisztrációs űrlap példa a könnyebb konverziókra

Avatar admin | 2021.04.27. 4 Views 0 Likes 0 Ratings

4 Views 0 Ratings Rate it

Csábítani a weboldal látogatóit, hogy iratkozzanak fel hírlevelükre vagy kupon-üzletükre, nem könnyű feladat.

Regisztrációs űrlapok nélkül pedig szinte lehetetlen elérni, hogy megadják e-mail címüket vagy bármilyen más személyes adatot.

A regisztrációs űrlapok érdekes része, hogy sokféle formában és méretben kaphatók. Lehet egyszerű mező, két mezővel, vagy hosszadalmas űrlap, amely az ember nevétől a születésnapjáig mindent kér.

De az alkalomhoz megfelelő formát kell választania. (Tipp: ha megpróbálja bővíteni a hírlevelek listáját, akkor valószínűleg nem kell megadnia egy személy irányítószámát; ez az alkalom szempontjából lényegtelen.)

Minden további nélkül itt van 10 teljesen testreszabható regisztrációs űrlap, amelyet most használhat saját webhelyén vagy céloldalán. És csak a GetResponse szükséges a beállításukhoz.

Tartalomjegyzék

1. Ólomágnes forma

Mi a jó ebben a regisztrációs űrlapban?

 • Ez a vezető generációs feliratkozási forma esztétikailag vonzó, ami elengedhetetlen a látogató figyelmének felkeltéséhez és megtartásához. Az emberek abbahagyják a weboldal tartalmával való foglalkozást, ha úgy gondolják, hogy a dizájn nem vonzó, ezért a regisztrációs űrlapoknak jól kell kinézniük.
 • A félkövér címsor azt mondja az olvasónak, hogy információjukért cserébe ingyenes, 26 oldalas folyóiratot kapnak, és azonnal letölthető lesz.
 • Testreszabhatja a színpalettát és a CTA másolatot, és szükség esetén további mezőket adhat hozzá.

Kinek vagy minek a legjobb

A név és e-mail cím egyszerű kombinációjának betartásával ez a feliratkozási űrlap kiválóan alkalmas vezető mágnesek és hírlevélre való feliratkozások számára.

Profi tipp: A GetResponse űrlapkészítője egy egyszerű módja a beágyazott űrlapok létrehozásának az e-mail lista elkészítéséhez! Választhat a testreszabható sablonok könyvtárából, amelyek megfelelnek a vállalat e-mailes marketing céljainak.

Mivel minden feliratkozási űrlapsablont professzionálisan terveztek, nem kell tudni a kódot, de van HTML-készítő, ha a semmiből szeretné létrehozni. További információ az eszköz jellemzőiről itt.

GetResponse regisztrációs űrlapsablon-könyvtár.

A GetResponse feliratkozási űrlapsablonkönyvtára

2. Lépjen kapcsolatba velünk

Mi olyan jó ebben a feliratkozási űrlapban?

 • A regisztrációs űrlap szépsége egyszerűségében rejlik: a látogatónak csak egy adatot (e-mail címét) kell eladnia, mielőtt megkapná jutalmát (kérdés feltevése).
 • Az űrlap egyértelmű előnyöket nyújt a látogatóknak, amelyeket a regisztráció után megkapnak: hozzáférést kapnak ahhoz, hogy maguk kérdezzék meg a szakértőket, és lehetőségük van bármit megkérdezni tőlük.

Kinek vagy minek a legjobb

Ez az űrlap kiválóan alkalmas a webhely tetején lévő tölcséres látogatók számára – olyan emberek számára, akik csak hallanak a vállalkozásáról, vagy elolvassák a blogbejegyzését, és szeretnének többet megtudni a vállalatáról. Vagy csak kérdéseik vannak a termékével vagy szolgáltatásával kapcsolatban, de még nem állnak készen a vásárlásra.

3. Vásárlási / kupon regisztrációs űrlap

Mi a jó ebben a regisztrációs űrlapban?

 • Mindenki szereti a promóciós kódokat és a kedvezményeket, és ha itt hozzáadja őket egy ehhez hasonló regisztrációs űrlaphoz, akkor egy sok.
 • A kedvezményeket és promóciós kódokat kínáló regisztrációs űrlapok konverziós aránya magasabb, magasabb, mint azok nélkül.
 • Minden felajánlott ajánlatnak az űrlap fő eseményének kell lennie (mint a fenti). A 30% -os promóciós kód ajánlata a többi szövegtől eltérő színű, de megegyezik az űrlap cselekvésre ösztönzésével (CTA). Ez segít a látogatónak összekötni a pontokat: a kedvezmény megszerzéséhez ki kell töltenie az űrlapot.

Kinek vagy minek a legjobb

Ez az űrlap a legalkalmasabb arra, hogy megcélozza azokat a látogatókat, akik az Ön termékét vagy árképzési oldalát nézik, vagy azokat, akik a múltban felkeresték a webhelyet. Tökéletes azok számára a látogatók számára, akik készen állnak a vásárlásra, de még egy kicsit meg kell őket győzni.

4. Ólomágneses feliratkozási űrlap (webhelymezővel)

Mi a jó ebben a regisztrációs űrlapban?

 • Ez az űrlap kibővített változata, amelyet az 1. helyen szerepeltünk. Ólommágnesekre is vonatkozik, de van hozzá egy további mező: a látogató weboldala.
 • A „weboldal” mező kiemelkedően fontos, ha a jövőben személyre szeretné szabni az e-mail kampányokat, mivel ez megkönnyíti, hogy többet tudjon meg az előfizető cégéről, és kitalálja, hogy terméke vagy szolgáltatása hogyan segítheti őket. Személyre szabhatja velük való kommunikációját is.
 • Az űrlap kialakítása három testreszabható blokkra oszlik: a kék blokk magyarázza az ajánlatot, a fehér blokk maga az űrlap, a narancssárga blokk pedig világos és meggyőző CTA-val rendelkezik.
 • A fényes CTA nem véletlen, és azt is első személyben írják: „küld nekem az ingyenes útmutató. ” Az „én” szó hozzáadása személyre szabja az ajánlatot, és csábíthatja látogatóját a regisztrációra!

Kinek vagy minek a legjobb

Ez egy nagyszerű feliratkozási forma azoknak a webhelylátogatóknak a használatához, akik konkrét útmutatókat és e-könyveket keresnek problémáik megoldására. Különösen hasznos azoknak a vezetőknek, akiknek több ápolásra van szükségük az e-mailes marketing kampányok révén, köszönhetően a hozzáadott mezőnek, amely a webhely címét kéri.

5. Önkéntes jelentkezési lapok

Mi a jó ebben a regisztrációs űrlapban?

 • A másolat („Help out” és „Csatlakozzon a Beach Cleanershez, és takarítsd meg együtt a strandot!”) Tökéletesen vonzza a látogatók érzelmeit, és úgy érzi őket, mintha egy csoport tagja lennének, egyszerűen kitöltve az űrlapot.
 • Az űrlap csökkenti a súrlódást is, ezért két mezőre és egy CTA-ra korlátozódik.
 • A mezők mérete a forma másik izgalmas tervezési szempontja. Kialakul nagyobb mező egyetlen oszlop jobban konvertálhat, mint a kisebb szöveget és több oszlopot használók, mert ezeket könnyebb kitölteni.

Kinek vagy minek a legjobb

Használja ezt a regisztrációs űrlapot önkéntesek, rendezvényhívások és termékbemutatók megszerzéséhez. Még jobb, hogy a másolat a FOMO érzetét is kiváltja (félelem a hiányzástól), és arra ösztönzi a látogatókat, hogy iratkozzanak fel.

6. Demográfiai adatok rögzítésére szolgáló űrlap

Mi a jó ebben a regisztrációs űrlapban?

 • Ez az űrlap kéri a nélkülözhetetlent (e-mail és utónév), de van egy extra mezője is – egy személy országa. Az országuk és nem más földrajzi adatok, például irányítószám kérése azt jelenti, hogy elkerülhetik más vállalatok problémáit a múltban.

Vegyük az Expedia-t. Webhelyükön egy regisztrációs űrlap megzavarta azokat az ügyfeleket, akik rossz címet adtak a fizetési űrlapokhoz, ami a fizetések megtagadásához vezetett. De többen befejezték a fizetési folyamatot, miután a vállalat eltávolította a mezőt az űrlapról, ami további 12 dollárt eredményezett millió éves nyereségben.

 • Ez a példa kiemeli annak fontosságát, hogy csak az alapvető mezők legyenek. Ha teheti, tegye őket a lehető legegyszerűbbé az ügyfelek számára. Ha az ügyfelektől az országot kéri az irányítószám helyett, pontosan ezt teszi.

Kinek vagy minek a legjobb

Az ilyen formanyomtatványok, mint ez az űrlapon, nagyon hasznosak, ha e-mailjeit a listán szereplő, különböző országokban élő emberekre kívánja célozni.

Ha termékeket és szolgáltatásokat ad el az ügyfeleknek mind helyi, mind nemzetközi szinten, akkor azok tudása segít az e-mail kommunikáció személyre szabásában. Az információk gyűjtése regisztrációs űrlapon megkönnyíti ezt, mivel mindent automatizálással hozzáadunk az e-mail adatbázisához.

7. Freebie feliratkozási űrlap

Mi a jó ebben a regisztrációs űrlapban?

 • Az ingyenes dolgok leadása szinte mindig jó ötlet a regisztrációval történő konverziók elősegítésére.
 • A másolat tiszta, és megmondja a látogatónak, hogy milyen előnyökkel jár majd az űrlap kitöltésével (ingyenes partijegy!)

Kinek vagy minek a legjobb

Az ilyen típusú feliratkozási űrlapok kivételesen jól működnek szezonális eseményeken (karácsony, szilveszter, halloween) vagy termékbemutatókon, ahol a hozzáférés vagy a jegyek korlátozottak lehetnek. Legfeljebb növelheti a konverziós arányt 15% ösztönző felajánlásával regisztrációs formában.

A grafikon azt mutatja, hogy a bejelentkezési arány növekszik, ha ösztönzést kínálnak a látogatóknak.

Ezek a legjobbak azoknak a tölcséres webhely-látogatóknak, akik egy esemény, termékbemutató vagy díjjal járó verseny miatt böngészik a webhelyet.

8. Rendelési regisztráció űrlap

Mi a jó ebben a regisztrációs űrlapban?

 • A regisztrációs űrlapok jó helyettesítői lehetnek az ügyfelek megrendelésének
 • Ez az űrlap tökéletes a kisebb vállalatok számára, hogy beágyazhassák weboldalukat, és lehetővé tegyék az ügyfelek számára egyszerű megrendelések leadását.
 • Ragaszkodik a kevesebb többhez – csak négy mezőt kell kitölteni az ügyfél számára.
 • Kombinálja a rendelést egy világosan kiemelt termékkedvezménnyel is. Minimális rendelési szám hozzáadása a regisztrációs űrlapokhoz növelheti a rendelési számokat és elősegítheti az alsó sor növekedését.

Kinek vagy minek a legjobb

Azok a vállalkozások, akiknek nincsenek beépített e-kereskedelmi eszközei a webhelyeken és a céloldalakon, de mégis szeretnének lehetőséget adni ügyfeleiknek arra, hogy online egyszerű megrendeléseket küldjenek, imádni fogják ezt az űrlapot.

9. Erőforrás-letöltési regisztrációs űrlap

Mi a jó ebben a regisztrációs űrlapban?

 • Ez a feliratkozási űrlap a finom tulajdonságok miatt került a listára: csak 3 kitöltendő mező (beleértve a cég adatait) és a CTA gomb.
 • A CTA gomb a „get” szót használja, amely sokkal érzelmesebb, mint a „benyújtás”. Azt mondja az illetőnek, hogy az űrlap kitöltésekor azonnal hozzáférést kap a másolatához.
 • Mivel az űrlapon szerepel egy mező a „vállalat” számára is, akkor azt is feltárja, hogy hol működik a vezető, így könnyebben személyre szabhatja a velük folytatott e-mailes kommunikációt, miután megadta az adatait.

Kinek vagy minek a legjobb

Ez az űrlap arra ösztönzi a potenciális ügyfeleket, hogy töltsenek le ólommágneseket, így hozzáadhatja adataikat e-mail listájához.

10. Hírlevél feliratkozási űrlap

Mi a jó ebben a formában?

 • A hírlevél feliratkozási űrlapok a leggyakoribb űrlaptípusok, amelyekkel e-mail listát állíthat össze, ezért a legjobb, ha egyszerűek maradnak, mint ez.
 • A látogató tudja, hogy ha regisztrál, heti e-mailt kap tőled, és mivel csak a nevét és e-mailjét kéri, ez nem tolakodó.
 • Az űrlap emellett elegendő információt kér ahhoz, hogy minden e-mailt személyre szabhassanak a nevükkel a tárgysorban, vagy ha akarja, másolja őket.
 • A CTA gomb is kellemes érintés. Ahelyett, hogy valami kedves dolgot választana, mint a „feliratkozás”, a „csináljuk!” szórakoztatóbbá és nyugodtabbá teszi, megmutatva, hogy az új előfizető milyen hangnemet várhat heti e-mailjeitől.

Kinek vagy minek a legjobb

Ez az űrlap egyszerű, meggyőző másolással juttatja el a hírlevélre feliratkozókat az Ön e-mail listájához.

Következtetés

A regisztrációs űrlapok továbbra is az egyik legjobb, leggyorsabb és legolcsóbb módszer az e-mailek listájának bővítésére.

Nemcsak teljes mértékben ellenőrizheti, hogy mennyi (vagy kevés) információ vezet beíráshoz, hanem testreszabhatóak is, így szinte bármihez felhasználhatja őket. Akár arra ösztönzi az embereket, hogy töltsenek le egy ólommágnest, vegyenek részt egy termékbemutatón, vagy iratkozzanak fel egy karácsonyi különlegességre, telepíthetnek regisztrációs űrlapokat az e-mailek listájának összeállításához.

Olyan eszköz használata, mint A GetResponse űrlapkészítője még könnyebbé teszi a folyamatot. Ahelyett, hogy űrlapokat építene a semmiből, használhatja és testre szabhatja a professzionálisan tervezett sablonokat, hogy gyorsan összegyűjtse az adatokat és figyelje az e-mailek listájának növekedését!

A legjobb az egészben, hogy az eszköz segítségével nemcsak regisztrációs űrlapokat készíthet, hanem fizetett hirdetési kampányokat is futtathat, regisztrációs oldalakat készíthet, e-maileket futtathat, kezelheti levelezőlistáit, hírleveleket küldhet és még sok minden mást.


Forrás link


4 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok