10+ új eszköz a B2B-marketinghalmaz fejlesztéséhez

Avatar Gadam | 2021.05.02. 40 Views 0 Likes 0 Ratings

40 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Nő csiszoló szerszám segítségével dolgozni a fém szikra repülő kép.

Hogyan javíthatják a B2B marketingszakemberek tartalmukat újszerű módon, és hogyan bővíthetik a marketing készségeiket?

2021-ben a legtöbb B2B marketingszakértő a világjárvány, a távmunka kihívásai és az eredmények megjelenésére vonatkozó fokozott elvárások miatt minden eddiginél elfoglaltabb.

Ez kihívást jelent a hasznos új marketinggel kapcsolatos szoftvereszközök és szolgáltatások kutatására és felkutatására fordított idő megtalálása.

Ne aggódjon, hiszen több mint 10 új vagy frissített eszközünk van, amelyek javíthatják a B2B marketing-veremét, a digitális képalkotástól és a videótól kezdve az adatbetekintésig és egyebekig.

Megtekintünk néhány ilyen hasznos eszközt a mai elfoglalt marketingesek számára, hogy segítsen finomítani és kibővíteni B2B B2B stratégiáját most és a világjárvány utáni jövőnkben.

A végtelennek tűnő marketingeszközök és platformok hatalmas listáinak rendezése frusztráló lehet, valamint találati és hiányzó javaslat, ezért összeállítottuk ezt a gyűjteményt, így kihagyhatja a keresést, és közvetlenül belemerülhet azokba az eszközökbe, amelyek segítségével ma segíthet hozzon létre emlékezetes B2B marketing történeteket.

Kezdjük rögtön a 10+ praktikus eszközgyűjteményünkkel a marketingköteg bővítése érdekében.

1 – MindMeister

MindMeister

Val vel MindMeister, a gondolattérképezés A MeisterLabs eszközével a marketingszakemberek vizuálisan rendezhetik és ábrázolhatják a különféle információkat, és lenyűgöző kapcsolatokat tárhatnak fel, amelyek egyébként rejtve maradhatnak.

Ötleteljen új ötleteket, többféle módon térképezze fel a projektterveket, jelölje meg az információkat, mindezt együttműködő és megosztó online környezetben – ezek mind azok a területek, ahol a MindMeister hasznos lehet számos B2B marketing erőfeszítésben.

A MindMeister egy ingyenes alapváltozatot kínál, amely lehetővé teszi három gondolattérkép létrehozását, valamint az előfizetői terveket, bárhová alkalmas személyektől kezdve a vállalati felhasználásokig. megtalálja @MindMeister Twitteren.

2 – Google verem

Google Verem

A 120-as terület a Google házon belüli projektinkubátora, amely nemrégiben jelent meg Kazal – egy kísérleti dokumentum-digitalizáló és -szervező alkalmazás, amely mesterséges intelligenciát (AI) használ az összes beolvasott tartalom elemzéséhez.

Azoknak a B2B szervezeteknek, amelyek a papír nélküli paradicsomba és inkább a digitális szakadékba költöztek, a Google Stack és az AI technológiája – a Google Drive-val való egyszerű és biztonságos integrációval együtt – örömmel egészítik ki a szervezeti kategóriát.

A konvertálás PDF-fájlba pillanatképek készítésével történik, és jelenleg az alkalmazás csak Android-eszközökön érhető el. Olvassa el a Google Stack közleményét a 120-as terület blog.

3 – A CoSchedule tárgysor tesztelő eszköze

Ütemezés

A potenciális új e-mail kampányok vagy hírlevelek új sorát kereső marketingesek kipróbálhatják a CoSchedule-t Tárgysor tesztelő eszköz.

Ez az eszköz számos ajánlást, vizuális előnézetet és értékelést kínál a lehetséges témaválasztásokhoz, ideértve a hangulat- és hosszelemzést, valamint a kulcsszavak betekintését. Szóegyensúly-funkcióval is rendelkezik, amely egyéb hasznos elemzések mellett megmutatja egy adott alany érzelmi erejét és azt, hogy ez különösen gyakori vagy ritka.

Hasonló tantárgyi elemző eszközök léteznek, és azok számára, akik még nem próbálták ki a CoSchedule megvalósítását, egy teszt futtatása új szempontokat vethet fel a következő e-mail kampány javítására és optimalizálására. Az eszköz csak az egyik a CoSchedule marketingszervezési szolgáltatásainak széles skálájából. megtalálja @CoSchedule Twitteren.

4 – Kulcsszó betekintés

Kulcsszóstatisztika

Kulcsszóstatisztika egy olyan kombinált kulcsszócsoportosítás, szándék, kontextus és rangsorolási eszköz, amely jelenleg bétateszt állapotban van, és új bepillantást enged az adatokba, amelyek hozzájárulhatnak a tájékozottabb tartalommarketing-stratégia kialakításához.

A Keyword Insights által kínált szolgáltatások között egyedi témaklaszter-jelentések és kulcsszó-keresési szándékadatok találhatók, amelyek lehetővé teszik a marketingszakembereknek, hogy kulcsszavaikat szinte bármilyen formátumban importálják, és számos, adatokkal támogatott javaslatot láthassanak.

Az eszköz megmutathatja a rangsorolt ​​kimenetet olyan információkkal is, mint a keresési mennyiség, a megcélozandó további kulcsszavakra vonatkozó javaslatok, valamint hogy mely URL-ek jobban teljesítenek, ha külön oldalakra vannak felosztva. megtalálja @ KulcsszóInsights Twitteren.

5 – Monster Mash

MonsterMash

A Google AI nemrég megjelent Monster Mash, egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a marketingszakemberek számára, hogy az alaprajzokat 3D-s animációkká alakítsák tervezők vagy fejlesztők bevonása nélkül, létrehozva egy olyan elemet, amely vizuális izgalmat adhat a csúcsminőségű marketing tartalomhoz.

Az online példa arra, hogy az új Google AI eszköz mit tud elérni, lehetővé teszi a felhasználók számára az online rajzolást, majd kétdimenziós vázlataik felfuttatását és animálását mozgó 3D-s munkákká. megtalálja @GoogleAI Twitteren.

6 – WebVitals összesített elrendezéseltolásos hibakereső (CLS)

WebVitals

WebVitals összesített elrendezéseltolásos hibakereső (CLS) egy ingyenes eszköz, amelyet a Google korábbi mérnöke készített Fili Wiese, lehetővé téve a marketingszakemberek számára, hogy megvizsgálják, és hol javíthatják a Google CLS felhasználó-központú mutatóját a weboldal elrendezéséhez.

„A kumulatív elrendezéseltolás hibakereső a Layout Instability API-t használja a Chromiumban, hogy észlelje és mérje a nézetablakban az elrendezés elmozdulásait a weblap betöltésének megkezdése és a befejeződés között, és kiszámolja az összesített elrendezéseltolás pontszámát” az eszköz ezeket az információkat négyzetek segítségével vizuálisan mutatja be.

A CLS kulcsfontosságú része a Google Core Web Vitals méréseinek, és a márkák a WebVitals Cumulative Layout Shift Debugger segítségével optimalizálhatják a meglévő mobil és asztali oldal elrendezéseket, vagy újakat tesztelhetnek.

7 – Nyelvtan

Nyelvtanilag

Nyelvtanilag, bár nem feltétlenül új eszköz, folyamatosan finomította és kiegészítette online írástámogató termékét, amelynek tervei az ingyenesektől kezdve egészen a legfeljebb 149 felhasználót számláló csapatokhoz igazodnak.

Messze túlmutat a helyesírási nyelvtanon és az írásjelekre vonatkozó javaslatokon, például a mobil írási hangfelismerésen, a túlzott nyelvhasználat elkerülésére vonatkozó figyelmeztetéseken és az optimális formázási javaslatokon, a 2021-es nyelvtan sok új és hasznos funkciót kínál a B2B marketingszakemberek számára, akik írásukat a következő szintre akarják vinni . megtalálja @Nyelvtanilag Twitteren.

Ezen a fronton is figyelünk rád, és nemrégiben publikáltukB2B tartalommarketing: 10 tipp az íráskészség szintjének emeléséhez, ”Vezető tartalmi marketing menedzserünk Joshua Nite.

8 – Ryte Kulcsszó-kannibalizációs jelentés

Ryte

Ryte kulcsszó-kannibalizációs jelentése segít a marketingszakembereknek több olyan weboldal felkutatásában, amelyeket a Google azonos kulcsszó szerint rangsorolhat, és amelyek potenciálisan digitálisan kannibalizálhatják az Ön webhelyét, és ehelyett lehetővé teszik az oldalak számára, hogy olyan változtatásokat hajtsanak végre, amelyek elkerülik a problémát.

A Kulcsszó-kannibalizációs jelentés segít olyan helyzetek meghatározásában, mint a gyenge belső összekapcsolási gyakorlat, hasonló vagy ismétlődő tartalom, cím vagy leírás jelölése, következetlen horgonyszöveg-használat és még sok más. megtalálja @Ryte_EN Twitteren.

Hasonló ingyenes alternatíva Kannibalizációs Intéző eszközt a Google Data Studio és a Google Search Console adatainak felhasználásával elérhetővé tette a SEO tanácsadó Hannah Rampton, felajánlva egy újabb felvételt e gyakran értékes adatokról.

9 – Loom

Szövőszék

Loom erőteljes videoüzeneti eszközöket is frissítettek, különösen a világjárvány idején, amelynek során az online videokommunikáció használata jelentősen megnőtt.

Nemrég túllépte a tízmillió felhasználói küszöböt, a Loom frissítette a felhőalapú videószerkesztő képességeit, valós idejű videótranszformációs réteget használva, hogy a leghosszabb videók is online szerkeszthetővé váljanak.

A Loom emellett folytatta az egyéb eszközökkel, például a Miro és a Pitch integrációinak kiépítését, dinamikus együttműködési lehetőségek új szintjét teremtve a platformokat használó marketingesek számára. megtalálja @Szövőszék Twitteren.

10 – Agorapulse teljesítményjelentések

Agorapulse

Az Agorapulse új prémiummal bővült Teljesítményjelentések, fejlett eszközök több közösségi médiafiók kezelésére, a közösségi média-menedzsment rendszer kiváló meglévő gyűjteményének hozzáadása a hasznos postaládákhoz, a közzététel, a jelentések készítése, a figyelés és a csapat együttműködési eszközei.

Az új Agorapulse Power Reports opciók lehetővé teszik a marketingszakemberek számára, hogy akár 10 közösségi médiaprofilról is beszámolhassanak, ütemezett jelentésekkel, problémás területek azonosításával, tartalmi ötletekkel és javaslatokkal, testreszabott összehasonlítási és demográfiai adatokkal és egyebekkel. megtalálja @Agorapulse Twitteren.

Készítsen saját B2B marketing szuper halom hasznos eszközt

a GIPHY-n keresztül

Nem csak a marketing eszközök teszik elbűvölővé az ügyfélélményt. A hatalmas digitális paletta szakszerű és kreatív használata, amely mindannyian szerencsések vagyunk, kéznél van, odaadást, időt és egészséges látást igényel.

A B2B marketingszakemberek nagyszerű tartalmat hozhatnak létre a meglévő eszközök újfajta ötvözésével, olyan digitális eszközök felépítésével, amelyek egy egyedi dalt énekelnek, amely segít a márkáknak valóban kiemelkedő történeteket szőni.

Reméljük, hasznosnak találta néhány új és frissített marketingeszközünket, amikor új kampányokat épít 2021-ben, és ezek hozzájárulnak saját csapata ismereteihez és inspirációjához is.

További hasznos marketing eszközökre van szüksége? Íme néhány cikk, amelyet a B2B marketingszakemberek számára készített további eszközök feltárásával írtunk:[ad_2]
Forrás link


40 Views 0 Ratings Rate it