20 vállalati szakértő oszt meg tippeket és tanácsokat

Avatar admin | 2021.04.17. 13 Views 0 Likes 0 Ratings

13 Views 0 Ratings Rate it

A SEO vállalati szinten egyedülálló kihívásokkal jár a kisebb webhelyek számára, amelyekkel általában nem kell szembenézni.

Hogy megtudjam, mik ezek, megkérdeztem a vállalati SEO szakembereket és ügynökségek vállalati SEO ügyfelekkel mi volt a legnagyobb kihívás, és hogyan gondolták a vállalati SEO-t az SMB SEO-tól.

Ahogy az várható volt, különféle válaszokat kapok, de messze a leggyakoribb a méretkihívást jelentette.

Mi a skála a SEO-ban?

Amikor a SEO-ról beszélünk a méretarányról, akkor azt a képességet értjük, hogy értékelni, fontossági sorrendbe állítani és végrehajtani a létfontosságú SEO-feladatokat és kampányokat a hatalmas számú oldalhoz szükséges webhelyek (vagy webhelyhálózatok) számára szükséges hatalmas szinten.

Vállalati szinten a mérethatékonyság felfedezése és megvalósítása elengedhetetlen, mind technikailag, mind társadalmilag (kölcsönhatásba kell lépni és együtt kell működni másokkal a szervezetben).

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

Mint @SEOGoddess tedd:

„… Mindennek a volumene mindent megváltoztat. Több oldal, több adat, több ember dolgozik, több pénz [available and at stake]. ”

Melanie Phung hozzáteszi:

„A házon belüli SEO inkább egy termékmenedzsment, mint egy marketing nyomvonal. Mindez a méretarányos optimalizálásról és az üzleti esetek meghozataláról szól, miért a kérései érdemelnek elsőbbséget, nem pedig az egyszeri döntéseket. Gondoljon egy repülőgép-hordozót egy motorcsónakra fordítani. “

Mielőtt azonban rátérnénk a SEO-val kapcsolatos vállalati szintű sok kihívásra, nézzük át röviden annak pozitívumait és előnyeit.

A vállalati SEO pozitív szempontjai

Annak ellenére, hogy a nagyszabású SEO-val kapcsolatban sok minden nehezebb lehet, van néhány különös előnye és előnye az ezen a szinten végzett munkának.

Ela Iliesi azt mondja:

„Nem tudom megmagyarázni azt az örömöt, hogy az első és hátsó fejlesztők, valamint a tartalomírók csapata minden SEO irányt valóra vált! Ráadásul nagy kérdéseket is megbeszélhetünk egy SEO csoport nemzetközi csoportjával, amely ugyanabban a csoportban dolgozik. ”

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

Ha Holly Miller Anderson meg kellett neveznie a vállalati SEO egyik előnyét, ideje lenne. Ő mondja:

„A kisebb vállalkozásoknak csak annyi idejük van, hogy növekedjenek a SEO-ra, mint csatornára támaszkodva, mielőtt elfogynak az erőforrások, a pénz stb. A vállalati webhelyeknél az égési arány hosszabb, mert a jövedelmet sok forrás és belső csapat kalibrálja. “

Másrészt Jacque Urick „egy szó” pozitívuma az „erőforrások”.

JP Sherman élvezi:

“A projektek tulajdonjogának megszerzése, a hosszú távú erőfeszítések befolyásolása és eredményeinek megtekintése, végül érdekes kísérletek futtatása.”

@laminky szintén dicsérte a nagy tesztek futtatásának képességét, hozzátéve:

“Az eredményeket sokkal gyorsabban látom a tesztelni kívánt oldalak és a forgalom alapján.”

A legnagyobb méretezési probléma: belső politika és felvásárlás

Valószínűleg nyilvánvaló, hogy a nagyobb webhelyeket kezelő SEO szakemberek egyedülálló technikai kihívásokkal küzdenek, de messze a leginkább említett léptékprobléma, amelyet a vállalati SEO profik hoztak fel, szervezeti akadályokkal járt.

Alapján @langlishe:

„Szakértőből (kisvállalkozás) egy másik fogaskerékké válik, aki üzleti ügyét akarja[ed] (vállalati szint). Sokkal többet kell harcolnia az apró változásokért, és több adattal és bizonyítékkal kell rendelkeznie ”.

Topher Kohan nagyobb nézetet tanácsol:

„Egy jó házon belül tudja, hogy a SEO hova illeszkedik az üzletbe, és mikor kell a vállalkozás igényeit a SEO szükségletei elé helyezni. Tudnia kell arról is, hogy milyen hatással lesz, ha a SEO feladatot késik. ”

Gabe Gayheart egyetért, hozzátéve:

„A SEO tervnek összhangban kell lennie a végrehajtó csapatok céljaival. Ez magában foglalja a politikát, a tanítást és az együttműködést. ”

Bármennyire is szeretnék, ha a vállalati SEO szakértők megbecsülnék technikai szakértelmükért, túl gyakran időt fordítanak arra, hogy megakadályozzák, hogy más érdekeltek tönkretegyék munkájukat.

Ahogy Phil Wade megosztotta:

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

Steve Plunkett mások pedig felhozták az állandó késéseket, amíg a jóváhagyásra vártak, legyen az vezetői, informatikai, biztonsági, fejlesztői, tartalmi vagy kreatív csapat. Mások hozzátették, hogy várniuk kell arra, hogy mások végrehajtják az Ön stratégiáit vagy változtatásait, miután jóváhagyták őket.

Natalie Mott „túlzott mértékű ellenőrzésnek” nevezte ajánlásait, szemben a „SEO kisebb webhelyeken, [where] általában ajánlást tesz, és az ügyfél / fejlesztő végrehajtja. “

Sara Grube hangsúlyozta annak szükségességét, hogy fektessenek be más érdekeltek oktatásába. Ez magában foglalja a SEO mítoszok és tévhitek eloszlatását, valamint azt, amit prioritásként kell kezelni. Például amikor megkezdte új pozícióját, az egyik első dolga volt, hogy az Alexa rangsorból levonja a hangsúlyt.

Számos nagy webhelyen dolgozó SEO szakember inkább látta ezeket a kihívásokat, mint akadályokat.

Ahogy James Scroggie fogalmazott:

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

SEO: Méretezd magad

A több száz válasz közül, amelyet arra kaptam, hogy a vállalati SEO szakemberek megosszák legnagyobb kihívásaikat, azt hiszem, ez volt a kedvencem.

Vállalkozásom számos vállalati szintű ügyfelétől tudjuk, hogy a legtöbb esetben, függetlenül attól, hogy mekkora az üzlet vagy a webhely, a SEO csapat gyakran viszonylag kicsi; és gyakrabban, mint gondolnád, csak egy ember.

Tehát az ön méretének megtanulása – idő, rendelkezésre állás, kapacitás, kapcsolatok – talán a vállalati SEO legfontosabb eleme.

Szeretem Patterson stratégiáját, hogy problémamegoldóvá váljon azoknak a csapatoknak az emberek számára, amelyekkel együtt kell dolgoznia. Amikor megoldja valaki problémáját, valószínűleg szívesen segít Önnek, amikor szüksége van rá.

Ezt mondják, ha ön tud hozzon létre egy dedikált SEO csapatot, mindenképpen meg kell, de figyelembe véve a vállalati szintű léptékű problémákat, a magasan képzett szakemberekből álló csapat.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

Mint Martin McGarry tedd:

„Nem támaszkodhat általános szakemberekre a SEO minden területén. Szüksége lesz egy szakértő technológiai SEO-ra, egy elkötelezett tartalomstratégára, egy oldalon elemzőre, linkgyűjtő csapatra, konverziós elemzőre és még sok másra. “

Jairus Mitchell hozzátette, hogy a folyamat megértése szintén alapvető személyes készség, különösen a belső folyamatokban és a munkafolyamatokban való eligazodás képessége.

Scaling Tech: A SEO tényleges munkája

Érdekes, hogy oly sok válasznak alig vagy egyáltalán nincs köze ahhoz, amit a legtöbben a legfőbb tényként gondolnának munka vállalati SEO: vállalata webhelyének műszaki szempontjainak karbantartása, javítása és javítása.

Nyilvánvaló, hogy a legtöbb SEO profi ezen a szinten rájön, hogy soha nem fogja megtenni ezt a munkát, ha először nem szüntette meg az akadályokat és nem teljesítette a fent említett többi igényt.

De ez nem azt jelenti, hogy nincsenek tisztában a nagyszabású SEO egyedülálló technikai kihívásaival …

Tessa Bonacci Nadik jól összefoglalja:

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

„Vállalati SEO nem mindig olyan egyszerű, mint a „legjobb gyakorlatok”. Néha a vállalkozás bevételszerzési vagy működési módja miatt a legjobb gyakorlatok egyszerűen lehetetlenek. A dobozon kívüli gondolkodás és a problémamegoldó képesség abszolút kritikussá válik a sikeres program szempontjából. ”

Egyrészt azt mondja Ryan Jones:

„A vállalati szintű SEO-k rengeteg bonyolult technikai kérdéssel foglalkoznak, amelyek egyszerűen nem léteznek a kisvállalkozások számára. A külső linképítés kevésbé fontos, de a belső feltérképezési hibák Sokkal többet számítanak. “

Ben Barker egyetért, hozzátéve:

“A vállalati oldalakon gyakran az alapok jelentik a legnagyobb értéket, de a legnehezebben megvalósíthatók.”

Ez azt jelenti, hogy kritikus fontosságú tudni rangsorolni azt, ami először javul. Malte Landwehr azt tanácsolja:

“Ha ez nem érinti legalább 100 000 URL-t, ne pazarolja az idejét annak kivizsgálására.”

Ehhez hozzá kell adni a keresőmotorok „fekete dobozos” jellege által okozott bonyodalmakat:

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

Méretezd azt a hegyet

Az elmúlt héten a vállalati SEO szakemberekkel folytatott beszélgetés büszke lett arra, hogy részese lehetek az őket támogató iparágnak.

Ijesztő kihívásokkal néznek szembe, összetettségükben és méretükben szinte emberfeletti.

De a méretarány fogalmát felhasználva megtanulják, hogyan lehet hasznosítani a rendelkezésükre álló dolgokat, és hogyan lehet a lehetetlent megvalósítani.

További források:
Forrás link


13 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok