27 vendégkönyvötlet – MŰVÉSZET

Avatar Gadam | 2021.04.24. 387 Views 0 Likes 0 Ratings

387 Views 0 Ratings Rate it

Ha egy vendégkönyv piacán van, ez a lista 27 vendégkönyv-ötletet tartalmaz, a fa evezőktől a gitárig. A vendég bejelentkezési könyvek szórakoztató kiegészítői minden eseménynek, és remek módszerek az érettségi, esküvő vagy baba zuhany személyre szabásához! Szeretem azt is, hogy egy vendégkönyv gyakran megduplázódhat tevékenységként az eseményen.

27 okos vendégkönyvötlet minden alkalomra

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz.

Mi a vendégkönyv?

Általában a vendégkönyv az a hely, ahol a résztvevők jó kívánságokat írhatnak a díszvendégnek. Egy tipikus vendégkönyv fehér lenne, és bélelt oldalak lennének benne. Ez a nem hagyományos vendégkönyv-ötletek listája. A vendégkönyv mérlegelésekor tegye fel a kérdést:

Mit szeret csinálni a becsületes vendég (ek)?

Szereti a scrabble-t játszani vagy a tóhoz járni? Jelezzen a vendégeknek egy evezőt, horgonyt vagy bóját! Ha a kezeden van egy játékkedvelő, kérjük, hogy a vendégek írják alá a játéktábla vagy a Jenga készlet hátulját. Az a célom, hogy új vendégkönyv-ötletekkel álljak elő, hasznos memória létrehozása.

27 esküvői vendégkönyv-ötlet

Ezt a bejegyzést 3 részre bontottam, de a vendégkönyv bármelyikét bármilyen eseményhez adaptálhatja. Például egy paplanos vendégkönyv szerepel az esküvői vendégkönyv ötletei alatt, de imádnivaló lenne a baba zuhanyozásához is. Csak tegye a paplan méretét. Egy póló paplanos vendégkönyv nagyon szórakoztató lenne egy középiskolai ballagási partin. A diplomás az egyetemre viheti a könyvpaplanját!

1. Jenga

Szeretem azt az ötletet, hogy egy óriási hátsó udvari Jenga szettet készítsünk, így több hely marad a vendégek aláírására, és milyen szórakoztató háztáji játék!

esküvői vendégkönyv ötletek

2. Írja alá paplanunkat

Jennifer és Clayton már készítette a paplanot, és készen állt arra, hogy a vendégek szövetjelzőkkel autogramozzanak. Beszélj egy esküvői vendégkönyvről, amelyet örökké nagyra becsülsz és használsz? Ez a nyertes! További esküvői és paplanos részletek a The Plunge Projektben találhatók.

Esküvői vendégkönyv ötletek

3. Sziklák

Írok tovább sziklák, mint emlékek a vakációról, de ugyanúgy működik, mint egy vendégkönyv! Csak egy sima folyósziklákkal teli tálra, fehér festőtollra és üvegvázára van szükséged, amibe beledobhatod az aláírt sziklákat.

4. Naptári vendégkönyv

Szeretem a születésnapi naptárat esküvői vagy ballagási vendégkönyvként! Amikor az esemény véget ér, a díszvendégnek van egy naptárja, amely minden barátjának születésnapjával meg van töltve! Itt egy gyönyörű személyre szabott esküvői naptár vendégkönyv Etsytől.
Esküvői vendégkönyv ötletek

5. Pezsgősüveg

Fontolja meg egy magnum üveg pezsgő vagy bor vásárlását, majd a vendégeket írja alá a nevét. A magnum kétszer akkora, mint egy szokásos 750 ml-es üveg pezsgő. Legyen néhány aranyfesték toll a vendég rendelkezésére, hogy aláírja az üveget.

6. Játéktábla

A Scrabble, a Clue, a Monopoly vagy az Life remek játéktáblák lennének egyedi vendégkönyvként. Legyen kéznél néhány állandó jelző, és hagyja, hogy a vendégek aláírják a játéktábla bármely helyét.

7. A fotócsíkokat alakítsa scrapbookokká

Ez az ötlet remekül működik, ha van egy fotófülke vagy akár egy Polaroid fényképezőgép, amelyet a vendégek használhatnak. Legyen egy kosár tele kellékekkel és egy kéz tele jelzőkkel, és ez az interaktív vendégkönyv önmagát teszi! Egy másik nagyszerű lehetőség a Egyszerű Booth alkalmazás és állítson állványra egy Ipad-et!

8. Ujjlenyomatok

Ehhez a vendégkönyvhez csak tintapárnákra és egy előre elkészített rajzra van szükség. Nézd meg ezt Etsy eladó ujjlenyomat vendégkönyvekhez. Minden megtalálható az egyszerű családfa-tervezéstől az ujjlenyomatos sörényes oroszlánig egy állatkerti témájú esküvőhöz.

esküvői vendégkönyv ötlet

9. Fém levél- és festőtollak

Vannak e-mailjeim, és mindig megkérdezik, hol találok fém betűket! A legtöbb fém betűt megtalálhatja az Amazon-on. Itt van egy nagyon hasonló „S” betű az Amazon-on. További részletek erről a gyönyörű esküvőről itt: Style Me Pretty.

jelentkezzen be a könyvbe

10. Vendégnapló

Ezt a nyomtatott, átvilágított vendégnaplót szóban készítette Baumbirdy, de már nem adják el az Etsy-n.

Egyedi vendégkönyv-ötletek - vendégnapló

11. Lemezek

Fogj párat sima fehér lemezek, különböző méretű hogy a vendégek fémes festékes csapokkal autogramot adjanak a partin. Az esküvő után tegyen egy tányérkollázst az étkezőjébe. Ezek az Amazon-ból készült akasztók a legjobbak.

12. Fa evezők

Csak adj hozzá állandó jelölőket, és egyedülálló vendégkönyvet kapsz, amely tökéletes a víz szerelmeseinek. Megtalálhatja olcsó tömör fa evezők az Amazon-on. További részletek erről a gyönyörű esküvőről, nézze meg Style Me Pretty.
vendégkönyv

13. Fapad

A fapad nyeri a legfunkcionálisabb esküvői vendégkönyv díjat! De, ez a pad nem praktikus az életedben, vegyél figyelembe egy kis végasztalt vagy akár egy széket? Megkaphatja a szilárdt fenyőpad látható lent az Etsy-n.
Fapad vendégkönyv

Baba zuhany vendégkönyv ötletek

14. Fa blokkok

Baba zuhany vendégkönyv ötlet

15. Személyre szabott jegyzettömbök

Ha babafutást rendez, az anyakártya tökéletesen megfelel az új mama babájának, például kedvenc gyerekkönyvének, de vendégkönyvként is szolgálhat. Zuhanyozás után lyukasszon ki egy-egy lyukat az egyes kártyák sarkában, és szalaggal fűzze össze őket. Nyomtassa ki az ingyenesen nyomtatható személyre szabottan anya, hogy itt jegyzetkártya legyen.

Egyedülálló vendégkönyvötletek a baba zuhanyozáshoz

16. Hüvelykujj vendégkönyvek

Ezt használtam a legjobb barátnőm baba zuhanyjánál. A kis megjegyzés így hangzott: Kérjük, „hagyjon el” egy hüvelykujjat, és írja alá a nevét! Az esemény után bekeretezheti a nyomatot, és anya felhasználhatja óvodai dekorációként.

Hagyjon ujjlenyomatos vendégkönyvet

17. Mad Libs

Egyedi vendégkönyv

18. Doodle egy személyben

Ezt a vendégkönyvet a a könyv ihlette baba zuhany Barátnak láttam vendégül. Az íróasztalon volt, amikor a vendégek megérkeztek, és mindenki számára szórakoztató jégtörő tevékenységnek bizonyult. Minden vendég színes ceruzákkal egy egyszerű firka karaktert személyre szabott. Mivel az általam szervezett zuhany könyv témájú volt, mindegyik vendégnek fel kellett tennem a kedvenc gyerekkönyvét a fenti zászlóba.

Kreatív baba zuhany vendégkönyv ötlet

19. Rejtvény

Ez egy tökéletes vendégkönyv a puzzle szerelmeseinek! Rendelhet sima fehér, 28 peice puzzle az Amazon-on. Különböző színű Sharpie markerekkel hagyja, hogy a vendég firkálgasson és aláírja a nevüket!

20. Kedvenc könyv, Biblia, atlasz vagy szótár

A szótár tökéletes lenne ballagáshoz vagy esküvőhöz. Hívd meg a vendégeket, hogy karikázzanak be egy szót, amely leírja a házaspárt vagy a diplomát, és hagyj egy megjegyzést. Baba zuhanyozáshoz pedig bármelyik kedvenc gyerekkönyv szórakoztató lenne. szeretem Az ajándékozó fa, Ó, azok a helyek, ahová elmész, vagy Ahol a vad dolgok vannak. Az alábbi baba zuhany alatt használt könyv az Találd ki, mennyire szeretlek!

vendégkönyv-ötletek a baba zuhanyozáshoz

Érettségi vendégkönyv-ötletek

21. Matt matt képkeret

Nem tévedhet el azzal, ha barátai és családtagjai aláírják a matt képkeretet. Klasszikus, olcsó és gyönyörű emlék, amely a falán lóghat. Találhat egy 11 × 14-es fekete keret matt, hogy egy 5 × 7-es kép elférjen az Amazon-on. Ez azt jelenti, hogy a szőnyegen elegendő hely van az aláírásokhoz!

22. Palatábla üzenetek

A fotófülke szórakoztató tevékenységként szolgál a rendezvény vendégei számára, de vendégkönyvvé is alakítható.

Vendégkönyvötletek

23. Vendégnapló

Ha olcsó, egyedi opciót keres vendégkönyvbe, akkor ez a vendégnapló tökéletes. Csak egy fa szeletre van szüksége, és használhat egy igazi fa szeletet a saját kertjében, vagy vásárolhat egy 13 hüvelykes szelet az Amazon-on.vendégkönyv

24. Ruhadarabok és kártyakészlet

A ruhacsipeszek, a fehér karton és a zsineg egy egyszerű és kedves esküvői vendégkönyvet jelentenek, amely pártrendszerként is funkcionál. Fontolja meg, hogy kérjen minden vendéget, hogy adja hozzá a legjobb házassági tanácsokat. A parti után lyukakat lyukasszon ki minden egyes papírlap sarkában, és kösse össze a jegyzeteket egy szalaggal. Ez teszi a tökéletes esküvői emléket

25. Gitár

Vagy bármilyen hangszer ebben az ügyben! Mi van egy bendzsóval, ukulele, vagy hegedű? Amint láthatja, a gitár vendégkönyvet egy esküvőn használták, de olyan szórakoztató vendégkönyvet készítene egy zenei végzettségűeknek. (ÉNmágus a Full Bouquet Blogon keresztül)
Gitár vendégkönyv

26. Együttműködő művészeti peice

Osszon egy vásznat négyzetekre, és ösztönözze minden vendéget, hogy festenek vagy színezzenek egy négyzetet, hogy nagy művészeti peice-t készítsenek.

27. Földgömb vagy térkép

Ha a díszvendég szeret utazni, a földgömböt, a térképet vagy az atlaszt tekintse egyedi vendégkönyv-ötletnek. Vásároljon egy gyönyörű, személyre szabott földgömböt az Etsy-n.

vendégkönyvötletek

Melyik vendégkönyv ötlet a kedvenced? Mit használt az esküvőjén vagy a baba zuhanyján? Az ötletek komolyan végtelenek. Mi a helyzet baseballokkal, lemezekkel, szörfdeszkával, fa fa hintával vagy piknikasztallal!

Ha buli tervezés módban van, íme még 3 bejegyzés, amelyet nem szeretne kihagyni:
Forrás link


387 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2022. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok