30 a legjobb filmekből, amelyek akár 90 perc alatt is megtekinthetők

Avatar admin | 2021.09.03. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

Képernyőkép Franke Potente -ről a Run Lola Run -ból

Képernyőkép: Futtassa a Lola Run/Sony Pictures Classics programot

Éppen akkor, amikor azt hitte, hogy a kasszasikerek már nem tarthatnak tovább, a Universal Pictures ügyes emberei bejelentették a James Bond-sorozat következő, régóta késő bejegyzésének futamidejét. Amikor októberben megnyílik az Egyesült Államokban, Nincs idő meghalni úgy van beállítva, hogy a mozinézőket 2 órán és 43 percen keresztül a hólyagtörés közben a helyükön tartsa. Elég epikus egy kémkapriból.

Bond film még nem volt rövid, ne feledd: A Quantum csendje, a sorozat történetének legrövidebb időszaka, 106 perc; 2015 -ös Kísértet a második leghosszabb, 158 perc. És Bond nem is kiemelkedő a modern franchise -ok között: Bosszúállók végjáték 182 percre nyúlt, és Star Wars: The Rise of Skywalker, 155 perc. Úgy tűnik, manapság mindenki azt hiszi, hogy David Lean, és minden akciófilm az Arabia Lawrence.

A hosszú filmek néha nagyszerűek, de a hosszúság nem mindig (vagy gyakran) a minőség döntője. A fene tudja, hogy a történelem egyik legnagyobb filmje-évtizedek alatt és sokféle műfajban-nagyon hatékonyan meséli el történeteit akár 90 perc alatt. Az alábbiakban 26 kedvencünk szerepel. Várj. Mindjárt pörgős lesz itt.


Forrás link


14 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok