5 nagyszerű teraszkészlet a Home Depot piros, fehér és kék megtakarítási eseményéről

Avatar Gadam | 2021.07.11. 32 Views 0 Likes 0 Ratings

32 Views 0 Ratings Rate it

A Home DepotItt van a Piros, fehér és kék megtakarítás esemény, és ez az akció fantasztikus ajánlatokat tartalmaz az elegáns teraszbútorokkal kapcsolatban.

A Wicker mindig a győztes, ha a szabadtéri ülésekről van szó, a The Home Depot pedig világos és sötét lehetőségekkel rendelkezik, amelyek bármilyen otthoni stílushoz illenek. Az acél modern eleganciát kínál, nem beszélve az elemek tartósságáról. És akár mindkét világ legjobbja is lehet: acélfonott.

A szabadtéri lakóterének megfelelő bútorok eldöntése időbe telhet – de nincs vesztenivaló egy másodperc óta, mivel ez az eladás csak június 24-től július 4-ig tart.

Tehát a könnyebbség érdekében összeállítottuk ezt a mesés leletek listáját.

Tudjon meg többet az egyes készletekről, majd keresse fel a helyi The Home Depot-t – vagy csak kattintson az alábbi terméklinkekre, és tegye egyiküket az online bevásárlókosárába.

Élvezheti az ingyenes szállítás a helyi boltba vagy otthonába, amíg a készlet tart!

*Ez az oldal társult linkeket tartalmaz. Ha ezekről a linkekről vásárol terméket, akkor kis jutalékot fogunk szerezni, felár nélkül.


1. Hampton Bay Haymont 5 részes acélfonott kültéri teraszos beszélgetés mély ülőgarnitúra

Ez acélból készült fonott bútorok – fém vázzal, szövött kötéllel – elengedhetetlen kellék, függetlenül attól, hogy szereti-e szórakoztatni a vendégeket, vagy élvezi a kávét a szabadban. Az időjárásálló szett négy fonott székkel, dohányzóasztallal és bézs párnákkal rendelkezik. Semleges színei megfelelnek a kültéri lakótereknek és a stílus stílusának, és remekül mutatnak a teraszon vagy a tornácon.


2. Tolston 5 részes fonott szabadtéri teraszos étkezőgarnitúra faszénpárnákkal

Ez a modern terasz készlet négy olefinszálból készült acélvázas széket, szénpárnákat és étkezőasztalt tartalmaz. Most élvezheti a reggelit és a vacsorát a szabadban a teljes szabadtéri étkezőkészlet funkcionalitásával! A porszórt rozsdamentes acél felület megakadályozza a karcolódást, így hosszú ideig a legjobb lesz.


3. Southamptoni 4 részes fonott teraszos mély ülőgarnitúra párnákkal

Ez kültéri ülőgarnitúra – amely acélvázas szerelmesüléssel, két nyugágyal és dohányzóasztallal rendelkezik – pillanatok alatt kényelmesen pihenhet. Hívja meg barátait, és tegyen italokat és harapnivalókat a stílusos fonott asztalra. Vagy rúgja fel a lábát, és élvezze a csendes délutánt a teraszon egy jó könyvvel. Ez a tartós készlet rozsda- és időjárásálló, és hosszú évekig készült. A CushionGuard akrilszövet – derűs kékben – ellenáll a fakulásnak, és taszítja a vizet, a foltokat és a kiömlött anyagokat.


4. Summerhaven 5 részes fonott teraszos Firepit Chat szett

Élvezze a kandallós csevegéseket az esték mélyén ezzel 5 részes készlet amely magában foglal négy nyugágyat és egy tűzrakót hálós ernyővel, pókert és rostélyt. Az acélvázas, időjárás- és fakulásálló fonott fotelek teljesen össze vannak szerelve. Ezenkívül a készlet hordozható, így bármikor könnyedén átrendezheti kültéri lakóterét!


5. Ellington 3 részes acél bisztró szett CushionGuard malachit zöld párnákkal

Ez kényelmes bisztró készlet elsődleges teraszként szolgálhat, vagy kitölthet bármilyen üres helyet a további pihenéshez. Két malachit színű forgószék és egy asztal italok és harapnivalók tárolására szolgál. A párnák CushionGuard akrilszálakból készülnek, amelyek ellenállnak a fakulásnak, a víznek és a kiömléseknek. Az asztallap kerámialapjai hozzájárulnak a készlet lenyűgöző kiviteléhez és varázsához.

Melyik a kedvenc szetted? Mondja el nekünk az alábbi megjegyzésekben, és kattintson a kedvenc opció megrendelésére a HomeDepot.com-on!


Forrás link


32 Views 0 Ratings Rate it