5 tipp a minőség és a hatékonyság érdekében

Avatar admin | 2021.02.16. 2 Views 0 Likes 0 Ratings

2 Views 0 Ratings Rate it

Az egységes adatstratégia hihetetlenül fontos a közép- és nagyvállalatok számára, különösen azoknak, akik javítani akarják marketing hatékonyságukat, adatminőségüket és vevői útjukat. Sok szervezet azonban küzd az új technológia megfelelő megvalósításáért, és ezzel optimális értéket nyer.

Az új marketing technológia sikeres és hatékony felhasználásának képessége természetesen magától a technológiától függ; de ennél is több, a megvalósítástól és az életbe lépés előtt eltöltött időtől függ. Bármelyik negatívan befolyásolhatja a megtérülést.

A GetResponse és az Ascend2 információk és hasznos javaslatok biztosítása érdekében a közelmúltban a felmérés középpontjában a közepes és nagyvállalatok marketingtechnológiájának megvalósítása áll. Arra törekedtünk, hogy felfedezzük, miként valósítják meg ezek a szervezetek a marketing technológiát a teljesítmény javítása érdekében, és ezekre a megállapításokra támaszkodva adunk hasznos és hasznos tanácsokat.

Az alábbiakban felsoroljuk az öt fő elvitelt, amelyek segítenek összehasonlítani saját teljesítményét, valamint az Ön által ajánlott intézkedések.

1. A vállalatok az adatminőség javítása érdekében marketing technológiát alkalmaznak


A marketingszakemberek tudják, hogy a marketing automatizálása javíthatja a hatékonyságot azáltal, hogy kiküszöböli az időigényes manuális feladatokat és automatizálja az ügyfél útjának nagy részét.

Az automatizálás használatakor az adatok minőségének javítása létfontosságú. A szervezetek az adatokra támaszkodnak, mint ügyfélinformációs forrásokra, és stratégiájukat az abból összegyűjtött információkra alapozzák. Minél jobb minőségű az adat, annál személyre szabottabb a kommunikáció és annál pozitívabbak az eredmények.


A közép- és nagyvállalatok marketingeseinek csaknem fele (46%) valósítja meg a martech-ot azzal a céllal, hogy javítsa az adatok minőségét.

Ajánlott teendők: Fogja be az adatközpontú marketinget. Azok a szervezetek, amelyek közönségük teljes adatnézetével valós időben rendelkezésre állnak, versenyelőnyt élveznek más vállalatokkal szemben.

Az adatoknak a lehető legteljesebb képet kell adniuk az ügyfelekről. Az adatok megalapozott üzleti döntéseket hoznak, és mindent megváltoztathatnak a vállalat eredményében. Bármely adathiány, valamint strukturálatlan vagy időszerűtlen adat félrevezetheti Önt.

Ha javítani kívánja az adatminőséget, létre kell hoznia egy folyamatot az adatok strukturált és naprakészen tartása érdekében. A folyamatnak egy olyan platformon kell alapulnia, amely folyamatosan fejlődik az adatok minőségének magas szinten tartása érdekében.

2. A bonyolult folyamatok ésszerűsítése és a marketing hatékonyságának növelése prioritás

A több eszközt egyetlen platformra konszolidáló technológiák vonzóak a marketingesek számára: 91% fontosnak tartotta a konszolidációt.

Marketingszakemberként szükséged van egy olyan platformra, amely megoldásokon alapuló eszközöket kínál a mai és a piaci fejlődéshez.

Ajánlott teendők: A “mindent az egyben” megoldások segítenek javítani az adatminőséget, és teljes és megbízható képet nyújtanak ügyfeleikről azáltal, hogy összesítik és egy helyen tárolják az összes adatot, így az az igazság és a betekintés egyetlen forrásává válik az egész csapat számára. Nem kell több rendszert integrálnia ahhoz, hogy valós időben hasznos és megbízható betekintést nyerjen; mindent egy platformon kaphat.

Futtathat komplex marketingkampányokat is, és megbízható adatokra támaszkodhat több forrásból. Például újból megcélozhatja az oldal látogatóit vagy a webinárium résztvevőit olyan információk alapján, mint az elkötelezettség szintje, az érdeklődési kör és a vásárlások száma.

Ha mindezt egy platformon végzi, akkor a pontos adatokra támaszkodhat, naprakész és strukturált.

3. A megfelelő technológia meghatározása és a stratégia végrehajtása nagy kihívást jelent

Sok vállalat küzd a megfelelő technológia meghatározásával, majd a stratégia végrehajtásával, a jelentés is megtalálta.

Ennek egyik oka az, hogy amikor eljön az ideje, hogy új szolgáltatóhoz lépjen, ideiglenesen fel kell adnia a napi feladatait (keresletnövelés, kampányok indítása stb.), Hogy a csapat erőfeszítéseit a választásnak szentelhesse. a megfelelő szolgáltató és az új rendszer elsajátítása.

Ajánlott teendők: Fogadjon olyan szolgáltatót, aki valódi emberek versenyképes technikai támogatásával rendelkezik. Kérdezze meg az éppen áttekintett szolgáltatókat, hogy milyen támogatást tudnak ajánlani Önnek. Például kérdezze meg, hogy rendelkezésre áll-e migrációs segítség a teher levonására a csapattól, hogy Ön és csapata a marketing erőfeszítéseire koncentrálhasson, ahelyett, hogy értékes időt és energiát vesztene a marketingplatform felállításához.

A személyre szabott támogatással segítséget is számíthat a stratégia megvalósításában egy olyan szakértőtől, aki belülről ismeri a platformot: valaki jól ismeri a vállalatát és a céljait – és gyorsan előáll az üzleti vállalkozásához és stratégiájához igazított gyakorlati megoldásokkal.

4. A marketingszakemberek szerint a marketing technológia javítja sikereiket

A legtöbb közepes méretű és nagyvállalati marketingszakember (55%) a marketing automatizálási technológia megvalósításával elért sikerekről számol be. A szervezetek kvantitatív és kvalitatív előnyöket egyaránt élveznek, mert a kampányok automatizálása további időt biztosít a nagyobb értékű tevékenységekre fordításra.

Ajánlott teendők: Az automatizálás segítségével személyre szabhatja üzeneteit és folyamatosan javíthatja adatait olyan módszerekkel, mint az A / B teszt. Az automatizálás elősegíti az adatok minőségének további javulását azáltal, hogy közönségét vonzó eszközökkel látja el, amelyekkel kölcsönhatásba lépnek, ami viszont több adatot eredményez.

Még azt is láthatja, hogy mi teljesít a legjobban, és hogyan hat a közönség a kampányok és a konkrét üzenetküldés bizonyos aspektusaira; hogy az adatok jobban informálják az előrehaladást és a jövőbeni projekteket? – mindeközben több időt ad a csapatának arra, hogy kreatív legyen és hatékonyabban tudja használni tehetségét, ahelyett, hogy fárasztó, automatizálható fárasztó munkát végezne.

5. Az új eszközök könnyed és hatékony bevezetése elengedhetetlen a marketingesek 91% -a számára

Annak egyértelmű marketingstratégiája nélkül, hogy miként lehet a lehető legtöbbet kihozni a rendelkezésedre álló összes eszközből és funkcióból, az integrációs folyamat elsöprő lehet, és a leállási idő befolyásolhatja a vállalat lényegét.

Ajánlott teendők: Képzelje el, hogy bejelentkezik új marketingplatformjába, és rengeteg eszköz közül választhat, és nem tartalmaz útmutatást a kezdő lépésekhez. Ezt a szorongást és időpazarlást enyhítheti egy olyan szakértővel, aki melletted van, aki maximalizálni tudja a rendelkezésére álló új eszközöket. A személyre szabott segítség a kezdetektől fogva a helyes irányba tereli – mert egy komplex marketing-automatizálási technológia megvalósításának nagyszerű eredményéhez egyértelmű stratégiára van szükség.

Marketing kampányainak koherensnek kell lenniük, és a siker nagyban függ az összes eszköz együttes működésétől. Válasszon olyan platformot, amely személyre szabott támogatást nyújt Önnek, akik ismerik a rendszer árnyalatait és bonyolultságát, hogy az összes eszköz és kampány szinergiában működjön együtt.

* * *

A marketing technológia 2021-ben is a marketingszakemberek legfontosabb prioritása marad, mert üzleti eredményeket hoz, és mivel a kategóriájában legjobb kampányok továbbra is nagy versenyelőny forrását jelentik.

A technológia segít betekintést nyerni a közönségbe, és felhatalmazza Önt a cselekvésre, a kommunikációt a közönség érdekeihez és viselkedéséhez igazítva. Azok a vállalatok, amelyek sikeresen alkalmazzák marketingtechnológiájukat és a legtöbb megoldást a rendelkezésükre álló legtöbb lehetőséggel hozzák, a verseny előtt maradnak.


Source link


2 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok