6 megfizethető kerítésötlet az udvarodhoz

Avatar admin | 2021.07.22. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Önnek egyet kell értenie abban, hogy az udvar kerítései a ház általános építészetének szerves részét képezik. Ha könyvként tekint az otthonára, akkor az a fajta kerítés, amelyet felhelyez, borítónak tekinthető. Az emberek arra számíthatnak, hogy 1600–4000 dollár közötti összeget dobnak ki új kerítés felállításáért az Egyesült Államokban, az országos átlagos költség 2839 dollár.

6 megfizethető kerítésötlet az udvarodhoz

Szerencsére sok lehetőség van, és a költségek olyan tényezőktől függően változnak, mint a hossz, a magasság, a vastagság és még a kerítéshez használt anyag is. Tegye jól, és a kerítés megvédi házát, és növeli ingatlanja megjelenését. Ha elgondolkodott már azon, hogy milyen anyagokat lehet használni a kerítéshez vagy a legjobb fa kerítéshez azaz olvassa tovább, hogy megtudja.

Faipari

A fa volt a legelőnyösebb vívási lehetőség, mióta a kora telepesek először eljutottak ebbe a nemzetbe, és a mai napig így van. A legelőnyösebb fafajok erre a célra a cédrus, vörösfenyő, ciprus és fenyő. De ha a kerítéshez a legjobb fát akarja, szem előtt tartva a megfizethetőségi tényezőt, akkor a fenyő és a nyomással kezelt fafajták a legjobb fogadás. A nyomással kezelt fűrészárut szállító vállalatok szintetikus vegyszerekkel kezelik őket a kártevők és gombák elleni védelem érdekében, így kiváló választássá teszik őket. A fa azonban nem az egyetlen kapható kerítés. Az alábbiakban felsoroljuk a fa kerítések néhány alternatíváját.

Vinil

A vinilkerítés viszonylag költséges ügy, de csak rövid távon. Sok háztulajdonos nem volt túl népszerű választása, mivel néhány év után inkább megereszkedtek vagy megsárgultak. De a közelmúltban számos előrelépés történt a vinil kerítések terén, amelyek elegáns és tartós akadályt jelentenek az udvar körül. A tartósság és a karbantartás az a két tényező, amely hosszú távon olcsóbbá teszi. A karbantartáshoz csak annyit kell tennie, hogy alkalmanként enyhe mosószerrel mossa le, vagy kerti tömlővel öblítse le. A megfelelő telepítés után vinil kerítések egy életen át tarthat.

Fagyal

A privetek azoknak az embereknek a választása, akik az élő kerítéseket részesítik előnyben, összehasonlítva más anyagokkal. A Privet sövényeknek sűrű lombja van, amelyek megfelelő magánéletet biztosíthatnak a kertben is. Négy lábról indulva ezek a félig örökzöld cserjék akár 10 méter magasra is megnőnek. Azonban, ha úgy dönt, hogy magánemberekkel megy, akkor tudnia kell, hogy leveleik és bogyóik mérgezőek lehetnek állatokra és emberekre. Látványos növekedésük miatt évente több mint háromszor is szükség lehet a tisztításra.

6 Megfizethető kerítésötlet az udvarodhoz - adatvédelmi kerítés

Foltos Laurel

Ha a csészealj nem a teáscsésze, akkor ez tökéletes megoldás lehet az Ön számára. Nincsenek mérgező gyümölcseik vagy virágaik, ezért teljesen biztonságos a telepítése, ha gyermekei vagy háziállatai vannak. Ezenkívül zöld foltjai sárga foltokkal élénk megjelenést kölcsönöznek házának. Még akkor is, ha tengerparti területen él, sóval telített szél vagy erős szennyezésnek van kitéve, akkor is választhatja a foltos babérokat, mivel ezek mindkét körülmények között boldogulhatnak.

Bambusz

A bambuszfa kerítések remekül kiegészítik számos modern otthoni formatervezést, és a lakberendezők széles körben használják őket. Akkor is jól működhet, ha Zen-et vagy minimalista kilátásokat próbál ki. Fontos megjegyezni, hogy a bambuszfák 10-50 láb között növekedhetnek. Ezért alapos megfontolást igényel annak eldöntése, hogy mi lenne az udvar ideális hossza. Alternatív megoldásként vásárolhat előre vágott bambusz oszlopokat az Ön igényeinek megfelelően.

Wattle Kerítés

Ha van családod, ilyen típusú kerítés építése együtt nagyszerű kötődési tevékenység lehet. Ezenkívül nagyon olcsó és masszív lehetőség, amely középkori, rusztikus megjelenést kölcsönöz udvarának vagy kertjének. A kerítéseket úgy hozzák létre, hogy vízszintesen szövik a vékony faágakat, szakaszos függőleges fatengelyekkel a támogatás érdekében. Számos más megfizethető lehetőség kínálkozik, amelyeket kipróbálhat. Bármilyen anyagot is válasszon, érdemes lehet több céggel beszélgetni a jobb ügylet érdekében.


Forrás link


9 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok