A Chrome OS 10 éves lett, és hozzáadja a közeli megosztási és telefonközpont-szolgáltatásokat – Tekintse át a Geek alkalmazást

Avatar Gadam | 2021.03.10. 21 Views 0 Likes 0 Ratings

21 Views 0 Ratings Rate it

A 10-es számú Google-színű Chromebook makettje a képernyőn.
Google

Hidd el vagy sem, Chromebook tíz évvel ezelőtt indított. Ez elég hosszú ahhoz, hogy azokba az általános iskolákba jusson, amelyek széles körben átvették a hardvert. És figyelembe véve ezt a kort, a Chrome OS-nek újratervezésre van szüksége, és éppen ez az A Google bejelentette. A Chrome OS 89 megkönnyíti a munka gyors elvégzését és az eszközök közötti váltást.

A termelékenység és a kényelem keverékét a Chrome OS 89 új funkcióinak készletében találja. Az üdvözlő kiegészítések tartalmazzák a Telefonközpontot. Míg már olvashatta és válaszolhat egy Android-eszköz és egy Chromebook közötti szöveges üzenetekre, a Telefonközpont lehetővé teszi a telefon vezérlőinek és információknak, például az akkumulátor élettartamának és az adatkapcsolatnak a megtekintését. Akár menet közben is engedélyezheti a hotspotot Chromebookjáról.

A Chrome OS telefonközpontja, amely feltünteti a telefon akkumulátorának élettartamát és a Wi-Fi kapcsolatot.
Google

Az eszközök közötti váltás megkönnyítése érdekében a Wi-Fi Sync automatikusan csatlakoztatja Chromebookját olyan megbízható hálózatokhoz, amelyekhez Android-telefonján vagy más Chrome-eszközökön csatlakozott. A Nearby Megosztás pedig segít fájlok küldésében a Chromebook és más Chrome OS vagy Android eszközök között. Nem is kell internetkapcsolat, a Bluetooth vagy a helyi Wi-Fi is megteszi.

Ha oktató vagy, valószínűleg kedvelni fogod az új képernyőfelvétel eszköz funkcióit. Elindíthatja a Gyorsbeállításokból, és ez szürkíti a képernyőt, és egy lebegő panelt nyit meg, hogy olyan opciókat válasszon, mint a videofelvétel képernyőképe. Bármi, amit elvesz, egyenesen a Tote-ba kerül, egy új helyre a fontos fájlok számára. A folyamatnak könnyebbnek és gyorsabbnak kell lennie.

Mint akarat média vezérlők használatával, amely új integrációt lát a Gyorsbeállítások panelrel. Ha pedig gyakran oszt meg fájlokat, képeket vagy linkeket, akkor észreveszi, hogy amikor a támogatott webhelyeken a Megosztás gombra kattint, a Chrome OS automatikusan megosztási alkalmazásokat biztosít.

A Chrome OS 89 számos tervezési módosítást lát, például a kerek alkalmazásikonokat és egy új jelszómező alakzatot a bejelentkezési képernyőn. De olyan új funkciók, mint a vágólap, amely emlékszik az utolsó öt dologra, amelyet másolt, és az a képesség, hogy emlékezzen arra, hogy melyik virtuális íróasztalok mely programokat tartották újraindítás után, azt mutatja, hogy a Google nagy hangsúlyt fektetett az általános élmény javítására.

A Chrome OS 89 ma indul, és a következő napokban el kell érnie az összes Chromebookot.

Forrás: Google
Source link


21 Views 0 Ratings Rate it