A Creston új, 599 dolláros intelligens termosztátja olyan házakban működik, ahol a fészek és az Ecobee nem fog tudni

Avatar admin | 2021.04.12. 4 Views 0 Likes 0 Ratings

4 Views 0 Ratings Rate it

Crestron Horizon termosztát tégla falon
Crestron

A legtöbb intelligens termosztát egy közös vezetékből veszi az energiát, vagy a HVAC-ot adapterekkel újracsatlakoztatja. Az adapterek mellett ezek a termosztátok gyakran csak egy 4 vezetékes modern HVAC rendszerben működnek. De a Crestron új, 599 dolláros intelligens termosztátja csak két vezetékkel működik; nincs szükség közös vezetékre vagy akkumulátorra.

Míg a Crestron Horizon intelligens termosztátja jóval drágább, mint a verseny, több házzal kompatibilis, mint a legtöbb versenytársa. Még kétvezetékes hálózati feszültségrendszerben is működik, míg a legtöbb intelligens termosztát (beleértve a Nestet és az Ecobee-t is) legalább négy vezetékre számít, és inkább az ötödik közös vezetéket részesíti előnyben az áram felvételéhez.

Crestron termosztát egy villanykapcsoló felett
Crestron

A Nest esetében akkumulátor-biztonsági mentéssel lemond a közös vezetékről, és újratölti a fűtési és hűtési ciklusok során. Az Ecobee termosztátok adapterrendszerrel rendelkeznek, amelyet telepítenie kell a közös vezeték hiányának leküzdéséhez, ami nehéz lehet. Megnyitja a HVAC rendszerét, leválasztja a vezetékeket és az adaptert bekapcsolja a rendszerbe. Egyik opció sem működik kétvezetékes hálózati feszültségű HVAC rendszerrel.

Ha nincs közös vezetéke, vagy kétvezetékes hálózati feszültsége van a HVAC-nál, akkor a Crestron Horizon Smart Thermostat működhet otthonában. Szükséged lesz kiegészítő adapter, de ez olyan egyszerű, mint csatlakoztatni a két vezetéket az adapterhez, majd az adaptert a termosztáthoz. Kicsi és könnyen telepíthető. És az Ecobee adapterével ellentétben, hálózati feszültségű otthonokban működik, azok a típusok, amelyek hajlamosak az elektromos fűtésre támaszkodni (mint például az alaplapok).

A közelgő időjárást bemutató Crestron termosztát
Crestron

Ami a Horizon termosztátot illeti, megtalálja a legtöbb szokásos intelligens termosztát opciót. Ez magában foglal egy 3,5 hüvelykes érintőképernyőt, amely felébred, amikor megközelíti, az alkalmazás vezérlését az ütemezéshez és a távvezérlőkhöz, a wi-fi képességeket és egyebeket. Ha más Crestron intelligens otthoni terméke van, az integrálódik velük is. Az érintőképernyőjének köszönhetően pedig időjárás-előrejelzést kaphat közvetlenül a termosztáton. Mandula, fehér vagy fekete színben kapható.

599 dollárért a Horizon termosztát drágább, mint a Nest vagy az Ecobee, de ha kétvezetékes hálózati feszültségrendszere van, akkor a HVAC-hez való drága utólagos felszerelés nélkül működik, míg a többiek nem. Előre megrendelheti Creston webhelye Ma.
Forrás link


4 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok