A cukkini vajas tésztaszósz a legjobb módja a zöldségek fogyasztásának reggelire

Avatar admin | 2021.08.19. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

Kép a Cukkinit reggelire enni legjobb cikk című cikkhez

Fénykép: Claire Lower

Nem vagyok boszorkány, ezért nem tudom, hogy a nyár hivatalosan mikor ér véget, de számomra a szezon mindig véget ér születésnapom után. Ez a nyár tényleg elrepült, és a legérdekesebb dolog, amit “csináltam”, az volt, hogy igazán cukkinibe kerültem. Régebben azt hittem, hogy nem érdekel a cukkini. Most szeretem. Az emberek változhatnak.

A cukkini termesztésével kezdődött. Mivel meglehetősen önálló vagyok, nagyobb valószínűséggel törődöm azokkal a dolgokkal én időt és energiát fektettem bele, és így végre kezdte igaznak érezni magát affinitás ezekhez a nagy zöld tökfélékhez, virágaikhoz és az őket beporzó kis méhekhez. (Régen féltem a méhektől! Most már kedvelem őket! Az emberek változhatnak!)

De a fejlődésem legjelentősebb tényezője a cukkini tolerátorból a cukkini stanba volt A Smitten Kitchen cukkinis vajas spagettije. Ez a recept felkorbácsol, és ráébresztettem a legnagyobb hibámra a töknél általában: egyszerűen nem főztem eléggé.

Készítés cukkini vajas tészta szósz nagyon egyszerű. Csak szedj egy csokor cukkinit, és főzd meg vajban és sóban (és talán egy kis fokhagymában), amíg lekváros tömeggé nem csökken. enyhén karamellizált, kenhető kása – plxcellent pép, amely ennek vannak felhasználási módjai tésztán túl.

Az egyik kedvenc időm bevetésére a cukkini pép meg van reggeli. Elkészítem a pépet (néha cseresznyeparadicsomot is teszek hozzá), ropogósra pirítom, majd rántott tojást teszek a pép tetejére. Ha azon a reggelen leszedtem néhány cukkini virágot, akkor adok nekik gyorsan megpirítjuk és a tojás tetejére is tesszük. Cukkini pépes pirítós a szépség dolga, és a legjobb módja a zöldségek fogyasztásának reggelire. Az elkészítéséhez szüksége lesz:

  • Körülbelül egy csésze apróra vágott cukkini
  • 2 evőkanál sós vaj
  • 1/4 csésze cseresznye paradicsom (opcionális)
  • 2 nagy csipet tengeri só
  • 1 tojás (vagy 2, ha rántó)
  • Valamilyen kenyér
  • 2 (vagy több!) Cukkini virág

Melegítsük fel a vajat közepes lángon egy közepes serpenyőben, és adjuk hozzá a cukkinit, a paradicsomot (ha használjuk) és a sót. Hagyjuk főni körülbelül fél órát. Sok vizet enged le, ami megakadályozza, hogy ragadjon a serpenyőhöz, de időnként keverje meg, hogy biztos legyen. Ebből fog menni:

Kép a Cukkini reggelire evés legjobb módja című cikkhez

Fénykép: Claire Lower

ehhez:

Kép a cikkhez A legjobb módja a cukkini evésnek reggelire

Fénykép: Claire Lower

és végül erre:

A jó cucc.

A jó cucc.
Fénykép: Claire Lower

Ez a pép – a jó cucc. Amíg a pép habzik, folytassa, pirítsa meg a választott kenyeret, és főzze meg a tojását. Sült, buggyantott, rántott – minden jó, de ma dekadensnek éreztem magam, és ment a karamellizált tejszín tojás.

Villával vagy hasított kanállal távolítsa el a pépet a tervből, ügyelve arra, hogy egy kevés olaj maradjon a serpenyőben. Kenje meg a pépet a pirított kenyerén, csúsztassa a tojást a pép tetejére, és gyorsan pirítsa meg a cukkini virágait a maradék kásaolajon, amíg hervadt. Dörzsölje a virágokat a tojásra, és azonnal fogyassza el.


Forrás link


14 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok