A DoNotPay robotügyvédje most is nyomon követheti készleteit – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.04.10. 29 Views 0 Likes 0 Ratings

29 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

A DoNotPay webhely a "fektessen be a törvény mellett" választási lehetőség
Ne fizess

Persze, sokan azt mondják, hogy be kellene lépni a tőzsdére, de ez kockázatos javaslat. Megfelelő információk hiányában elveszítheti a pénzét (még akkor is, ha mégis). De nehéz megtalálni ezeket az adatokat, hacsak nem fizet sok pénzt. Vagy fordulhat a DoNotPay-hez, a Robot Ügyvédhez.

A DoNotPay egy mesterséges intelligencia előfizetéses szolgáltatás rengeteg olyan funkcióval rendelkezik, mint például visszatérítési segítség, égő telefonszámokat, törvényes szerződésírás, és ingyenes tombolasorsolás. Ez rengeteg képesség, évi 36 dollárért. A legújabb új kiegészítőben a DoNotPay segíteni akar a részvényinformációk nyomon követésében.

A „fektessen be a törvénybe az Ön oldalán” névre keresztelt DoNotPay két fő funkciót kínál, az egyiket a szokásos előfizetéshez mellékelve, a másikhoz pedig kiegészítő kiegészítő előfizetéshez. Az első, amely a szokásos előfizetéshez tartozik, hozzáférést biztosít a részvénynaptárhoz.

Naptár válogatható jogi eseményekkel a vállalatokkal kapcsolatban
Ne fizess

Rajta talál olyan közelgő jogi eseményeket, amelyek befolyásolhatják a vállalat árait – egy várható dátumot, amikor az FDA jóváhagyhatja a vállalat új gyógyszerét, a várható jövedelemhívásokat, az új számlákat és a társaságot érintő jogszabályokat stb.

Egy orvosi társaság részvénytáblázata.
Ne fizess

Ezen információk ismerete segíthet annak eldöntésében, hová forduljon az átvilágítás, így befektethet egy vállalatba, mielőtt a jó hír növeli részvényét. Csak ne feledje, hogy a DoNotPay (és a Review Geek) nem pénzügyi tanácsadó, és akkor is, ha minden jól néz ki, a vállalat részvényei úgyis csökkenhetnek. További információ a hatalomról, de nincs garancia.

Képernyő a Tesla hozzáadásának lehetőségeivel a részvénykövetéshez.
Ne fizess

Ha hajlandó extra 35 dollárt fizetni évente a DoNotPay „Automatikus DoNotPay a háttérben” -ért, testre szabhatja a szolgáltatás részvénykínálatát az Ön számára fontos részvényekkel. Vagy eltávolíthatja azokat a részvényeket, amelyek nem akarják elrontani a nézetet. A frissítéssel pedig a DoNotPay e-maileket küld Önnek arról, hogy van-e egy fontos jogi vagy szabályozási bejelentés, amely az egyik részvényével kapcsolatos.

A DoNotPay „fektessen be a törvénybe az Ön oldalán” most működik és működik, és a cég webhelyén.[ad_2]
Forrás link


29 Views 0 Ratings Rate it