A Facebook és Instagram üzletek integrálódnak a Shopify-val

Avatar Gadam | 2021.02.14. 20 Views 0 Likes 0 Ratings

20 Views 0 Ratings Rate it

A Facebook és az Instagram üzletek a Shopify-t adják fizetési lehetőségként, amely a becslések szerint 1,72x-rel növeli az átváltási arányokat.

Az összes Shopify kereskedő, aki a Facebookon és az Instagramon árul, most már a Shop Pay szolgáltatást is felajánlhatja fizetési lehetőségként az ügyfelek számára.

A Shop Pay-vel történő kijelentkezés 70% -kal gyorsabb, mint egy tipikus fizetés, ami nagyrészt annak köszönhető, hogy előre kitölti az ügyfelek adatait, például a számlázási és szállítási információkat.

Amikor az ügyfél először használja a Shop Pay szolgáltatást, információit későbbi vásárlásokra tárolják. Legközelebb, amikor a Shop Pay-nél fizetnek, egyszerű érintéssel gyorsíthatják a folyamatot.

Ez az első alkalom, hogy a Shop Pay elérhető a Shopify-n kívül. A vállalkozások számára a Shop Pay bővülése több eladást és kevesebb elhagyott szekeret jelent.

10 000 legnagyobb Shopify kereskedő tanulmányában, akiknek a Shop Pay engedélyezve van, kiderült, hogy a Shop Pay-n keresztül érkező pénztárak átlagos átlagos fizetési aránya 1,72x magasabb, mint a rendszeres pénztáraknál.

Facebook & # 038;  Az Instagram üzletek integrálódnak a Shopify-val

Ez a szám még magasabb a mobilon, ahol a Shop Pay 1,91-szeresére növeli a konverziós arányt.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

„Míg a Shop Pay konverziós előnye nyilvánvaló mind a mobil, mind az asztali számítógépen, ez jelentősen javul a mobilon, ahol a Shop Pay pénztárai 1,91x-szer magasabb konverzióval rendelkeznek, mint a szokásos pénztárak. Ez hatalmas előnyt jelent a közvetlenül a fogyasztóknak szánt márkák számára, ahol a mobil konverzió jelentheti a különbséget a pénzkeresés vagy a pénzvesztés között. „

Facebook & # 038;  Az Instagram üzletek integrálódnak a Shopify-val

A Shopify kereskedők a következő szakaszban leírt lépések végrehajtásával engedélyezhetik a Shop Pay szolgáltatást.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

A Shop Pay engedélyezése

A Shopify kereskedők néhány egyszerű lépésben engedélyezhetik a Shop Pay szolgáltatást:

  • A Shopify adminisztrátorától lépjen a következőre: Beállítások> Kifizetések elemre.
  • A Shopify Payments szakaszban kattintson a gombra Kezelés.
  • Ban,-ben Gyorsított ellenőrzések szakasz, ellenőrizze Shop Pay.
  • Kattintson a gombra Mentés.

Most az ügyfelek a Shop Pay használatával megnézhetik az üzletet.

A Shopify közleményében hangsúlyozza azokat az előnyöket, amelyeket a Shop Pay a vállalkozások számára nyújt 2017-es elindítása óta:

„Mivel a Shop Pay mostantól gyors és biztonságos fizetési lehetőségként elérhető a Facebookon, az emberek hozzáférést kapnak az iparág vezető megrendeléskövetéséhez és a szén-dioxid-ellensúlyokhoz is szállításaikból.

A Shop Pay segített a vásárlóknak több mint 137 millió megrendelés teljesítésében 2020-ban, és az év végére csaknem 20 milliárd dollárnyi kumulatív GMV-t segített elő 2017-es indulása óta.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

A Shop Pay először minden Shopify kereskedő számára elérhetővé válik az Instagram-on történő fizetéssel az Egyesült Államokban, és a következő hetekben kerül a Facebookra.

Amikor a Shop Pay elérhető lesz az Instagramban és a Facebookon, a felhasználók megtalálhatják a címkézett terméket az alkalmazásban, és felvehetik a kosárba.

Pénztárnál lehetőségük van a Shop Pay-t választani az előnyben részesített fizetési szolgáltatónak, többek között hitelkártya, betéti kártya és PayPal között.

A megrendelés befejezése után az ügyfelek kényelmesen nyomon követhetik a haladást a Shopify Shop alkalmazásával.

Az Egyesült Államokban a Shopify kereskedők közvetlenül a Facebookon és az Instagramon keresztül értékesíthetnek termékeket a tavaly bevezetett eszközök segítségével. A Shop Pay automatikusan engedélyezésre kerül a Facebook és az Instagram üzletekben, ha engedélyezve van a kereskedő fő Shopify áruházában.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

További részletek a Facebook és az Instagram üzletekben itt találhatók:

Források: Shopify (1, 2)
Source link


20 Views 0 Ratings Rate it