A fiatalabb B2B döntéshozók profilja

Avatar Gadam | 2021.02.03. 19 Views 0 Likes 0 Ratings

19 Views 0 Ratings Rate it

A 40 évesnél fiatalabb B2B döntéshozók, akik gyakran technikai őslakosok, általában elhomályosítják a munka és a magánélet határait, folyamatos önfejlődést keresnek, és elvárják, hogy a márkák kezeljék a társadalmi kérdéseket, alapján legújabb kutatások B2B Intézet a LinkedIn-en, Fényévek, és GWI.

A jelentés 17 000, 21-40 éves tudást végző tudós munkájának felmérésén alapult 10 globális piacon.

A kutatók meghatározták a fiatalabb B2B döntéshozók négy fő jellemzőjét, akiket “BETA-knak” neveztek el: homályos határok (B), fejlődő (E), technikai bennszülöttek (T) és aktivisták (A).

Az alábbiakban az egyes jellemzőkkel foglalkozó felmérés kiemeli. Nézd meg a teljes jelentés a kutatás mélyreható feltárása érdekében.

Homályos határok


A munka és az otthoni élet gyakran átfedésben van a BETA-k esetében: 81% azt mondja, hogy gyakran későn dolgoznak, és 89% azt állítja, hogy munkahelyen kívül ellenőrzi az e-maileket / üzeneteket.

A 40 év alatti B2B döntéshozók lényegesen nagyobb valószínűséggel mondják, hogy üzleti és személyes szolgáltatásokat használnak, például a Zoomot, személyes és szakmai okokból, szemben a 40 év feletti döntéshozókkal.

Fejlődő

A BETA-k gyakran törekednek az online fejlesztésre, és a 40 év alatti B2B döntéshozók lényegesen nagyobb arányban mondják, hogy professzionális online tanulást folytatnak, szemben a 40 év feletti döntéshozókkal.

Az élmezőnyben való szereplés a BETA-k számára is fontosabb. A fiatalabb döntéshozók nagyobb része azt mondja, hogy mindig szeretnek kitűnni a tömegből, kipróbálni új termékeket, és rendszeresen tájékoztatni a barátokat és a családot az új termékekről / szolgáltatásokról.

Tech bennszülöttek

A BETA-k tech és mobil őslakosok. Teljesen 71% mondja, hogy okostelefonját használja munkához.

Noha az e-mail a leggyakrabban használt kommunikációs csatornájuk, a 40 év alatti B2B döntéshozók sokkal nagyobb eséllyel használnak együttműködési eszközöket, mint például a Slack és a Microsoft Teams.

Aktivista

A BETA-k nagyon törődnek a munkahelyi sokszínűséggel (76% azt állítja, hogy szereti, ha sokszínűség veszi körül) és a fenntarthatóságot (67% szerint többet fizetnének a fenntartható / környezetbarát termékekért).

A 40 év alatti amerikai B2B döntéshozók mintegy 48% -a azt várja, hogy a márkáktól / vállalatoktól felül kell vizsgálni a felvételi politikákat a Fekete Élet Anyag Mozgalom támogatása érdekében, és 47% azt mondja, hogy a márkáktól / cégektől azt várja, hogy biztosítsák a sokszínűséget vezetői / vezetői csoportjaikban.

A kutatásról: A jelentés 10 világpiacon 17 000 B2B tudással rendelkező, 21–40 éves B2B munkavállaló felmérésének adatain alapult.


Source link


19 Views 0 Ratings Rate it