A „Forza Horizon 4” a Steamre jön, már nem a Microsoft Store Exclusive – Review Geek

Avatar admin | 2021.02.10. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

Microsoft

Emlékszel a 90-es évekre és a 2000-es évek elejére, amikor a Microsoft minden monopóliumi poén feneke volt, néhány elkárhozó okból? Igen, már nem annyira. Miután a játékban és a mobilban nem uralkodott, a Microsoft kissé megalázkodott, és hajlandó másokat játszani a több millió dolláros játékaival. Zászlóshajó verseny-franchise-ja, Forza, a legújabb példa.

Ma a cég ezt bejelentette Forza Horizon 4, az Xbox Game Studios nyílt világú vezetési sorozatának legújabbja, március 9-én érkezik a Steam-be. A játék 2018-ban jelent meg Xbox One-ra és Windows-ra egyaránt, de a PC-s verzió csak a nagyon hiányzó Microsoft Store-ból (AKA Windows Store) érhető el. A Steam lista mostantól élőben van, bár furcsa módon még nem lehet előrendelni.

Forza Horizon 4 a Microsoft legfrissebb játékai közül a legfrissebb, amely a Steamet érte el az Halo sorozat, Fogaskerekek 5, Tolvajok tengere, és Microsoft Flight Simulator. Úgy tűnik, hogy a Microsoft kevésbé érdekelt abban, hogy áruházát játékcélként tolja, bár ez még mindig nagyon tetszik neked iratkozzon fel az Xbox Game Pass-ra, kérem és köszönöm.

A Microsoft franchise-jai szinte teljes egészében kizárólag az Xbox számára maradnak a dolgok konzolos oldalán, a Minecraft nyilvánvaló és jövedelmező kivételével (amelyet 2014-ben vásárolt). Néhány kisebb „indie” játék, amelyeket a Microsoft publikál Cuphead és Ori és a vak erdő, megjelentek a kapcsolón.

Forrás: A perem
Source link


8 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok