A Google intelligens kijelzői hamarosan megmutatják Fitbit-statisztikáit elöl és középen – Tekintse át a Geek-et

Avatar admin | 2021.01.25. 5 Views 0 Likes 0 Ratings

5 Views 0 Ratings Rate it

Google Nest Hub intelligens kijelző az asztalon
Yasin Hasan / Shutterstock.com

A Google alacsony kulcsú, de erőteljes (és végtelenül használhatóbb) frissítést hajt végre a Google Segédre, a új „Wellness” rész. Az új funkció az az alap, amely hamarosan lehetővé teszi, hogy az Asszisztens az általános egészségügyi és wellness-információkat megjelenítse az intelligens kijelzőkön és más eszközökön.

Jelenleg a szakaszban mért egyetlen mutató az alvás. A „Wellness” frissítés felváltja a Google Asszisztens alig néhány hónappal ezelőtt, novemberben bevezetett „Alvó” szakaszát, és végül megszerzi a kiegészítő funkciókat. Hamarosan képes lesz kezelni még több mutató, például alvás, táplálkozás és fitnesz adatait, amelyeket a csatlakoztatott fitneszeszközökről gyűjtenek, például egy Fitbitről.

Ennek aktiválásához lépjen a Google alkalmazásba, majd koppintson a Tovább gombra a jobb alsó sarokban. Koppintson a Beállítások elemre, majd a Google Segédre, görgessen egészen az aljáig, és koppintson a Wellness elemre.

Google Segéd Wellness rész
Suzanne Humphries

Ami még izgalmasabb, hogy ezek az adatok könnyen megjelennek a kompatibilis Google Assistant intelligens kijelzőkön, esetleg a Nest Hub-eszközökön és a Lenovo Smart Clockon is. Ez mélyebb integrációt jelenthet a Fitbit alkalmazásával vagy akár a Google Fittel is.

A wellness-adatok áttekintése egy pillanat alatt mindenképpen kényelmes és hasznos. Valószínűleg azonban manuálisan szeretné kikapcsolni ezt a funkciót, amikor cége van, ha törődik azzal, hogy az Ön adatait titokban tartsa. A frissített szolgáltatás azonnal elkezdődik a felhasználók számára.

keresztül 9to5Google
Source link


5 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok