A Google leállítja a Wifi alkalmazást, a felhasználókat áthelyezi a Google kezdőlapjára – Ellenőrizze a Geek oldalt

Avatar Gadam | 2021.04.02. 41 Views 0 Likes 0 Ratings

41 Views 0 Ratings Rate it

Google Nest Wifi és műholdas
Cameron Summerson

Ha a Google vagy Nest Wifi hálós készlet, készülj fel a változásra. A felhasználóknak küldött e-mailben a Google azt mondja, hogy megszünteti a Google Wifi alkalmazást, és helyezze át az összes felhasználót ide Google Home. A Google Wifi alkalmazás teljesen eltűnik júniusban.

Az átállás sok szempontból nem lehet túl nehéz a Google Wifi felhasználói számára. A Google Home már képes kezelni és karbantartani a Google és a Nest Wifi készleteket. Tapasztalataink szerint pedig a Google Home már a legfelsőbb, intuitívabb lehetőség.

De végül ez lesz az egyetlen lehetőség. Amint a Google elmagyarázza, május 25-től kezdődően a Google Home alkalmazást kell használnia új Google vagy Nest Wifi eszközök hozzáadásához, illetve hálózatok módosításához, kibővítéséhez vagy létrehozásához. Folytathatja a Google Wifi alkalmazás használatát, de ez csak a hálózat állapotának megtekintésére fog működni.

Júniusban pedig a Google teljesen eltávolítja a Google Wifi alkalmazást az alkalmazásboltokból. Elméletileg, ha már letöltötték az alkalmazást, akkor használhatja csak megtekintésre opcióként – de a Google az eltávolítás előtt elvégezhet egy utolsó frissítést a képesség eltávolításához. A vállalat legalább legalább üzeneteket fog hozzáadni a beérkező változásról.

Ha még nem tette meg, importálhatja eszközeit a Google Wifiből a Google Home szolgáltatásba. Csak nyissa meg a Google Home alkalmazást, a plusz ikont a bal felső sarokban, koppintson a „Google Wifi hálózat importálása” elemre, majd a „Tovább” elemre. Válassza ki otthonát, majd kövesse az utasításokat.

Ha most el akarja kezdeni, letöltheti a Google Home alkalmazást iOS és Android.

Töltse le az Apple App Store-bólSzerezd meg a Google Play-en

További információért tekintse meg a Google e-mailjének másolatát alább:

Nak nek Segíthetünk ügyfeleinknek az összes csatlakoztatott termékük egy helyen történő irányításában és kezelésében, valamint a rutinok engedélyezésében, a Google Wifi eszközök vezérlését a Google Home alkalmazásba helyezzük át. Könnyedén migrálhatja Google Wifi hálózatát a Google Home alkalmazásba, ahol irányíthatja Wi-Fi hálózatát. Az elmúlt évben arra összpontosítottunk, hogy az otthoni Wi-Fi-val kapcsolatos valós igényeket kielégítsük. Amikor migrál, olyan funkciókat kap, mint:

Kattints ide a hálózat áttelepítéséhez a Google Home alkalmazásba.

GYIK – az alábbiakban további részletek találhatók a felmerülő kérdésekről.

Mi változik a Google Wifi alkalmazással?
Május 25-től csak új eszközöket adhat hozzá, illetve módosíthat, bővíthet vagy hozhat létre hálózatokat a Google Home alkalmazásban (a Google Wifi alkalmazás nem). Folytathatja a Wifi alkalmazás használatát jelenlegi hálózatának és eszközeinek állapotának megtekintéséhez, de a Home alkalmazás használatával módosítani kell a hálózatait. Júniusban megkérjük az összes új Google Wifi-ügyfelet, hogy kizárólag a Google Home alkalmazást használják (a Wifi alkalmazás ekkor már nem lesz elérhető az alkalmazásboltokban, és nem is támogatott).

Hogyan lehet migrálni a hálózatomat?
Kezdje el ma – gyors, és nem érinti a hálózatát. Tudj meg többet.

1. Nyissa meg a Google Home alkalmazást.

2. Érintse meg a plusz ikont a bal felső sarokban, koppintson a Google Wifi hálózat importálása elemre, majd a Tovább gombra.

3. Válasszon otthont, és koppintson a Tovább gombra.

4. Ellenőrizze a Wi-Fi hálózatot, majd érintse meg a Tovább gombot.

5. Kövesse az alkalmazáson belüli utasításokat a hálózat hozzáadásának befejezéséhez.

Mi a Google Home alkalmazás?
A Google Home alkalmazás segít a Google Nest, a Google Home és a Chromecast eszközök, valamint több ezer kompatibilis csatlakoztatott otthoni termék, például világítás, kamerák, termosztátok és egyebek beállításában, kezelésében és vezérlésében. A Home alkalmazást úgy tervezték, hogy megmutassa otthona állapotát, naprakészen tudja tartani, amit elmulasztott, és integrálja készülékeit az otthoni rutinokkal. Tudj meg többet.

– A Google Nest Wifi csapata
Forrás link


41 Views 0 Ratings Rate it