A Google Maps lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fotókat adjanak hozzá anélkül, hogy véleményt írnának

Avatar admin | 2021.03.12. 2 Views 0 Likes 0 Ratings

2 Views 0 Ratings Rate it

A Google Maps három új módszert vezet be a felhasználók számára, hogy hasznos tartalmat adhassanak hozzá mások számára, ideértve a fotók megosztásának lehetőségét vélemény elhagyása nélkül.

A ma bejelentett Google Maps funkciók célja, hogy megkönnyítsék a megosztást és a helyi ajánlások megtalálását, és egy új közösségi kihívás szórakozást adhat a folyamatnak.

Google Maps Photo Updates

Egy új tartalomtípus hamarosan megjelenik a Google Térképen, fotófrissítésnek hívják.

A fotófrissítések lehetővé teszik a felhasználók számára a legutóbbi fotókkal kapcsolatos tapasztalatok és kiemelések megosztását anélkül, hogy véleményt kellene írniuk róla.

A fotófrissítés egy hely friss képéből áll, rövid szöveges leírással.

A Google Maps lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fotókat adjanak hozzá anélkül, hogy véleményt írnának

Fotófrissítés hozzáadásához kezdje azzal, hogy kiválaszt egy helyet a Google Maps-ben, és lépjen a „Frissítések” fülre. Ezután érintse meg a „Fotófrissítés hozzáadása” gombot.

A Google Maps lehetővé teszi a felhasználók számára Fotók hozzáadását anélkül, hogy véleményt írnának

Innen válassza ki a fotókat, és adjon hozzá egy rövid leírást. A felhasználók annyi fotót tölthetnek fel, amennyit csak akarnak, egyetlen fotófrissítéssel. Más emberek fotófrissítései ugyanazon a Frissítések lapon tekinthetők meg.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

Amikor ez a funkció az elkövetkező hetekben megjelenik, akkor a felhasználók először tudnak hozzáadni egy hely fotóit anélkül, hogy kísérő véleményt írnának.

Ez a fotómegosztási folyamatot a Google Maps-en alkalmibbá teszi, hasonlóan ahhoz, ahogyan megosztaná a fotókat a közösségi médiában.

A fotófrissítések potenciálisan a felhasználók által feltöltött tartalmak beáramlásához vezethetnek a helyek és vállalkozások számára. Ezek a fotók segíthetnek másoknak abban, hogy eldöntsék, hol keressék fel a következő helyet.

Rajzoljon utakat a Google Maps-en

A Google Maps felhasználói hamarosan beszámolhatnak az útváltozásokról új vagy hiányzó utak rajzolásával egy asztali szerkesztő eszközzel.

Ha hiányzik egy út a Maps asztali verziójából, kattintson az oldalsó menü gombra, és válassza a „Térkép szerkesztése” lehetőséget.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

Innen válassza a „Hiányzó út” lehetőséget, és vonalak rajzolásával kezdje el a szerkesztést. Az útszerkesztő eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára az utak átnevezését, az útirány megváltoztatását, valamint a helytelen utak átrendezését vagy törlését.

Lásd az útszerkesztő rövid bemutatóját ebben a Google által biztosított videóban:

Az útszerkesztőben a felhasználók értesíthetik a Google-t arról, hogy lezártak-e egy utat, részletekkel, például dátumokkal, okokkal és irányokkal. A közzététel alatt álló Google ellenőrzi az út minden felhasználói szerkesztését.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

Ez a szolgáltatás az elkövetkező hónapokban mind a 80 országban elérhetővé válik, amelyek már lehetővé teszik a felhasználók számára az útfrissítések jelentését.

Google Maps Community Challenge

A Google egy új közösségi kihívás-funkciót tesztel, amelynek célja, hogy országszerte arra ösztönözze a Maps felhasználókat, hogy több véleményt, fotót és frissítést adjanak hozzá.

A közösségi kihívás az Egyesült Államokban Androidon él a következő hónapban. A felhasználók úgy vehetnek részt a kihívásban, hogy belépnek a Hozzájárulás fülre, és kiválasztják a „Csatlakozás a helyi szeretet kihíváshoz” lehetőséget.

A Google Maps lehetővé teszi a felhasználók számára Fotók hozzáadását anélkül, hogy véleményt írnának

Minden hozzájárulás beleszámít egy kollektív célba: 100 000 vállalkozás frissítése egy hónap alatt. A kihívás visszajelzése segít a jövőben több országban kampányok létrehozásában.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

Forrás: Google
Source link


2 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok