A Google megnyitja a beiratkozást karrier-tanúsító tanfolyamokra

Avatar admin | 2021.03.12. 3 Views 0 Likes 0 Ratings

3 Views 0 Ratings Rate it

A Google számos olyan kezdeményezést indít, amelyek célja az álláskeresők megsegítése, többek között a három karrier-tanúsító tanfolyam beiratkozásának megnyitása.

A három fizetett tanfolyam, amelyet először tavaly augusztusban jelentettek be, elérhető a Coursera webhelyén, és lehetővé teszi az emberek számára, hogy akár négy hónap alatt megszerezzék a négyéves diplomának megfelelő összeget.

Első lépésként a Google programokat kínál az adatelemzés, a projektmenedzsment és a felhasználói élmény (UX) tervezés területén.

A kurzusok beiratkozásának megnyitásával együtt a Google új módszereket jelent be az igazolások birtokosainak felvételére, valamint javítja a Google-keresés álláskeresési tapasztalatait.

Itt található további információ a Google által ma bejelentett mindenről.

Google Karrier Tanúsítványok

Mostantól nyitva áll a Google karrier-tanúsítványok beiratkozása a következő mezőkbe:

  • Adatelemző (éves átlagbér: 66 ezer dollár): Ismerje meg, hogyan kell eszközöket és platformokat használni az adatok feldolgozásához, elemzéséhez, vizualizálásához és betekintéshez.
  • Projektmenedzser ($ 93 ezer éves átlagbér): Ismerje meg a hagyományos projektmenedzsment alapjait, és nyerjen betekintést az agilis projektmenedzsmentbe.
  • UX Designer (éves átlagbér 75 ezer dollár): Ismerje meg az UX tervezésének és kutatásának alapjait, alacsony hűségű tervek és drótvázak építését, nagy hűségű prototípusok létrehozását és tesztelést.

A tanfolyamokat havonta 49 dollár ellenében lehet lebonyolítani, ami azt jelenti, hogy a teljes ár attól függ, hogy az egyik tanfolyam milyen gyorsan fejeződik be.

Kent Walker, a Google globális ügyekért felelős vezetője nyilvántartásba vette, mondván, hogy a vállalat ezeket a tanúsítványokat ugyanúgy kezeli, mint egy kapcsolódó terület négyéves diplomáját.

A Google karrier bizonyítványai minden amerikai állampolgár számára elérhetőek, függetlenül a korábbi munkatapasztalattól vagy végzettségtől.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

További felvételi módok

A Google elkötelezett amellett, hogy segítse a tanúsítványtulajdonosok felvételét.

Több mint 130 munkáltató csatlakozott a Google munkáltatói konzorciumához, és állítólag szívesen vesznek fel olyan embereket, akik megszerzik ezeket a bizonyítványokat.

A Google Career Certificate tanfolyam elvégzése után a diplomások közvetlenül megoszthatják önéletrajzukat olyan munkáltatókkal, mint az Anthem, a Verizon, a Bayer, a Deloitte, az SAP, a Better.com, az Accenture, a Walmart, az Infosys és mások.

A Google olyan embereket kíván felvenni, akik elvégzik a tanfolyamait is. Valójában a Google olyan erősen hisz ezekben a tanfolyamokban, hogy felhasználja őket a jelenlegi alkalmazottak továbbképzéséhez és átképzéséhez.

A Google tanulószerződéses programja megnyílik annak érdekében, hogy a tanúsítványtulajdonosok munkatapasztalatot szerezhessenek. A vállalat szerint az elkövetkező években több száz gyakornokot fog felvenni.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

Összefüggő: LinkedIn: A 15 legnépszerűbb igény 2021-ben

Az álláskeresés fejlesztései

A Google álláskeresési eredményeinek javítása célja, hogy bármilyen végzettségű embernek munkát találjon.

Most, amikor az emberek az „Egyesült Államokban nem keresnek diplomát” keresnek, új munkahelyi körhintát fognak látni, amely kiemeli a területük releváns lehetőségeit.

A Google megnyitja a beiratkozást karrier-tanúsító tanfolyamokra

A keresők szűrhetik az eredményeket iskolai végzettség és tapasztalati követelmények szerint. Az új címkék segítenek az embereknek azonosítani azokat a pozíciókat, amelyek követelményeikben nem említik a fokozatot.

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

A Google megjegyzi, hogy az olyan kérdések, mint a „remek munkahelyek végzettség nélkül”, az elmúlt évben az Egyesült Államokban 850% -kal emelkedtek.

A Google világosabbá akarja tenni az oktatási és tapasztalati követelményeket az álláshirdetéseken az összes olyan fő webhelyen, ahol az emberek munkát keresnek. A cég szerint e cél elérése érdekében közvetlenül működik a Glassdoor, a LinkedIn, a ZipRecruiter, a Snagajob és a CareerBuilder társaságokkal.

Forrás: Google
Source link


3 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok