A Google új távoli munkaeszköze, a Threadit segít elkerülni az értekezleteket – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.03.18. 34 Views 0 Likes 0 Ratings

34 Views 0 Ratings Rate it

A Google Threadit szoftver videóüzenetet rögzít
Threadit, Google

Alig több mint egy évvel ezelőtt a Google belső inkubátora, a Area 120 elkezdett azon dolgokat kidolgozni, amelyek megkönnyítik az otthoni munkavégzést hatékonyabb. A később szinkronizált ötlet Threadit, amelynek középpontjában rövid videofelvételek állnak, hogy megörökítse munkáját és megossza munkatársaival. (Nem) ironikus módon a Threadit végül távoli építkezésnek is köszönhető COVID-19.

Az otthoni munkavégzés eszköz segítségével hatékonyabban kommunikálhat munkatársaival, miközben távolról dolgozhat, hasonlóan ahhoz, mint ha visszalennél az irodában. Segítségével rögzíthet egy rövid videoüzenetet a kérdések megválaszolásához, a munka előrehaladásának bemutatásához vagy visszajelzés kéréséhez anélkül, hogy megbeszéléseket kellene létrehoznia, és remélheti, hogy mindenki ütemezése feláll. Ez lehetővé teszi, hogy egy kicsit jobban kapcsolatban maradjon a csapatával.

A Threadit segítségével rögzítheti saját magát és a képernyőjét, és hibát követve könnyen szemetet helyezhet szemétbe, és újat indíthat. Ez lehetővé teszi több rövid klip összeillesztését is egy összetartó videoüzenetbe. Más felhasználók is válaszolhatnak a videóüzenetükkel.

A videóüzenet eszköz jótékony hatással van a több időzónára kiterjedő vállalatok számára is, lehetővé téve, hogy az otthon dolgozó munkavállalók megtekinthessék és válaszolhassanak az üzenetekre, amikor nekik kényelmes. Ráadásul ez egy egyszerű módja annak, hogy mindenki hangját meghallja egy értekezleten, nemcsak a leghangosabb embert.

A Threadit használható értékesítési prezentációk megosztására, munkatársának boldog születésnapot mondhat, vagy szoftveres oktatóanyag elküldésére. Mindössze annyit kell tennie, hogy megoszt egy linket – nem kell semmit letölteni. A Threadit elérhető a böngészőjén keresztül vagy mint a Chrome kiterjesztés.

Forrás: Google
Source link


34 Views 0 Ratings Rate it