A gördülők az új hajtogatható elemek a CES 2021-ben – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.13. 16 Views 0 Likes 0 Ratings

16 Views 0 Ratings Rate it

Görgetésszerű intelligens kijelző.
TCL

Tavaly az összecsukható telefonok voltak a divat. A Samsung az eredeti Galaxy Folddal kezdte a dolgokat, de ne felejtsük el a Royale FlexPai-t, a Motorola Razr-t, a TCL koncepciótelefonjait és a Surface Duo-t (majdnem). Idén azonban az összecsukható eszközök és a Rollable-ek megjelennek. Az LG és a TCL egyaránt bemutatta a kézi kézi gördülő eszközöket, és ígéretet tett arra, hogy idén piacra fogja hozni őket.

Az összehajtható és a tekerhető különbségnek nyilvánvalónak kell lennie a névben. Az előbbi olyasmi, amit összehajthat, hogy egy nagy eszközt (vagy egy kis eszközt) nagyobbá tegyen. Ez lehet tabletta-telefon tényező vagy flip-telefon egy okostelefon táblához. A gördíthetőek azonban „gördülő” művelettel tekerik le a képernyőt. Ha elteszi, a képernyő egy rejtett rekeszbe kerül.

Telefonról táblagépre gördül az LG-vel

Egy LG telefon tablet méretűre gördült ki.
LG

Az LG felvétele két villogó és hiányzó pillanatban történt a CES sajtótájékoztatóján készült videó során. Körülbelül két perc múlva a kamera nagyít egy kézpárt, amely fekvő helyzetben tartja az általánosnak tűnő okostelefont. De aztán a képernyő felfelé tágult, hogy tabletszerűbb megjelenést kapjon. Később, amikor a sajtótájékoztató véget ért, a videó visszatért a tekerhető telefonra, és a képernyő befordult, hogy visszatérjen az okostelefon méretéhez.

Az LG Rollable névre keresztelt eszköz az LG Explorer Projectjétől származik. Ez a projekt második eszköze, amely az LG Wing-jét követi. Bár nem tudunk sokat a Rollable-ról, például a specifikációkról vagy az árakról, a vállalat megerősítette, hogy valamikor 2021-ben piacra kívánja hozni az eszközt. Szeretnénk kéznél járni az eszközzel, mielőtt ajánljuk , azonban.

Rollable Scroll a TCL-től

Egy nagyobb méretű telefon.
TCL

A TCL időt szánt két gördülő koncepció bemutatására. Az első némileg úgy működik, mint az LG, mivel egy telefon nagyobb méretre bővül. De ahelyett, hogy oldalra tartaná, és nézné, ahogyan tabletta méretére nő, a TCL prototípusa portré helyzetben nő fel. Eleinte rövid okostelefonnak tűnik, és kibővül a szokásos okostelefon méretre. Ettől még jobban zsebre tehető.

Egy nagy, kigördülő görgető eszköz.
TCL

A második egyáltalán nem telefon. Ha el tudja képzelni a klasszikus tekercset, amelynek hosszú papírdarabja van feltekerve két ütő körül, jó úton jár. A TCL koncepciós videója azt mutatja, hogy egy ember túrázik a fában, és előhúz egy tekercsszerű eszközt. Kicsomagolja, hogy felfedje a navigációs irányokat, a környező információkat és egy rövid pillanatra egy bejövő hívást. Ez az utolsó rész egy telefonszerű képernyőt mutatott a kijelző közepén.

De mindkét eszköz egyelőre csupán fogalmak. Úgy tűnik, hogy a TCL rendelkezik az utóbbi „scroll” eszköz működő prototípusaival, de ez messze van attól, amit a TCL bemutató videójában láttunk. A TCL a maga részéről azt állítja, hogy gördülő eszközöket valamikor 2021-ben kíván piacra dobni, bár nem mondta meg, hogy ezek mikor és mikor lennének ezek a példák.


Amikor látni fogjuk, ezek az eszközök a levegőben vannak. Míg az LG és a TCL is azt mondja, hogy 2021, ez nem azt jelenti, hogy azonnal meg akarja vásárolni. Csak annyit tesz, hogy megnézi a Samsung Galaxy Z Fold 2 tudni, hogy néha jobb a várakozás.
Source link


16 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok