A Jeep Concept Wrangler EV meglepő módon hatsebességes kézikönyv – Review Geek

Avatar admin | 2021.03.22. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

Fehér Jeep-birkózó elektromos motorral
Stellantis Észak-Amerika

Az elektromos járművek (EV) évekig tartó ígéretek után indulnak, és a hagyományosabb autógyártók ígérik őket, mint valaha. A Jeep már a fedélzeten van, de legújabb koncepciója a Wrangler, a Magneto, néhány szokatlan döntést hoz. Mint egy hatfokozatú kézi sebességváltó.

A legtöbb EV-nek nincs szüksége kézi sebességváltóra, ezt általában csak belső égésű motor (ICE) járművekben találja meg. De Jeep felvétele itt rámutat arra, hogy a Wrangler Magneto mennyire különbözik a többi EV-től. A legtöbb EV nagyon különbözik egy ICE járműtől, és azonnal észreveheti.

De kívülről a Wrangler Magneto szinte azonosnak tűnik bármely más Jeep Wranglerrel. Vegyük azt a Hummer EV-t. De a hasonlóságok még nem érnek véget. Inkább az egész belső udvar átdolgozása az elektromos motorok elhelyezésére a tengelyeken, a Jeep motorját a motorháztetőbe tette – mint egy ICE járművet.

A Wrangler EV másik képe kék díszítéssel.
Stellantis Észak-Amerika

Ez a motor működteti a szokásos Wrangler hajtásláncot, néhány olyan frissítéssel együtt, mint a kétfokozatú sebességváltó és a hatfokozatú kézi váltó. A Wrangler Magneto motorja nagyjából ugyanazt a lóerőt és nyomatékot nyújtja, mint a Pentastar V6 motor, aminek elméletileg ismerős érzést kell adnia.

Kicsit lassabb a kezdő vonaltól, 0–60 MPH-t kezel 6,8 másodperc alatt, de ez némileg érthető, tekintve az 5750-es súlyát. Mivel ez egy EV, ezért nem kell használni a tengelykapcsolót az induláshoz, itt nincs járó motor. De akkor is a tengelykapcsolót fogja használni a sebességváltáshoz.

Egyelőre a Wrangler Magneto egy koncepció, sajnos nem lehet megvenni. De Jeep szerint ez nem „kész és kész” forgatókönyv. A Magneto-t próbaágyként fogja használni az ötlet finomítására, és talán a jövőben kihoz egy ilyen verziót. Ha olyan EV-t keres, amely nem úgy vezet, mint egy EV, és egyszerűen nem tudja feladni a botváltás irányítását, akkor talán tartsa szemmel ezt.

keresztül AutoBlog
Source link


14 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok