A Jelszó mentése előugró ablakok kikapcsolása a Microsoft Edge szolgáltatásban

Avatar admin | 2021.03.21. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Microsoft Edge logó lila színnel

A Microsoft Edge rendelkezik beépített jelszókezelővel, amely felajánlja az összes jelszó mentését. Amikor új webhelyre jelentkezik be, az Edge felszólítja a bejelentkezési adatok mentésére. De ez elég idegesítővé válhat. Így tilthatja le az előugró ablakokat a Microsoft Edge-ben.

Ha jelszókezelő használatát tervezi, javasoljuk, hogy menjen a dedikált jelszókezelés szolgáltatás, mint LastPass vagy Bitwarden. Ezek a szolgáltatások nem böngészőfüggők, és erős natív kliensekkel, valamint böngészőbővítményekkel rendelkeznek.

ÖSSZEFÜGGŐ: Miért ne használná a webböngésző Jelszókezelőjét?

De mielőtt ezt megtenné, először kapcsolja ki a Microsoft Edge bejelentkezési kéréseit. A lépések eltérnek az asztali, Android, iPhone és iPad Microsoft Edge esetében.

Kapcsolja ki a Bejelentkezési előugró ablakok mentése a Microsoft Edge for Desktop alkalmazásban

Kezdeni a Windows 10 PC vagy Mac, kattintson a Microsoft Edge eszköztárának jobb oldalán található hárompontos menü gombra.

Válassza a „Beállítások” lehetőséget.

Ezen az oldalon megjelenik a Microsoft-fiók, amelyet az összes személyes adat szinkronizálásához használnak (a jelszavakkal együtt).

Itt kattintson a „Jelszavak” gombra.

Váltson az „Ajánlat a jelszavak mentésére” lehetőségre.

A Microsoft Edge már nem jeleníti meg a bosszantó mentési bejelentkezési előugró ablakokat.

Kapcsolja ki a Bejelentkezés bejelentkezése előugró ablakokat a Microsoft Edge for Android alkalmazásban

Amikor bejelentkezik egy új webhelyre androidos okostelefonján vagy táblagépén, a Microsoft Edge arra kéri, hogy mentse a bejelentkezési adatokat a Microsoft-fiókjába.

Ennek letiltásához először nyissa meg a Microsoft Edge böngészőt Android eszköz. Ezután koppintson a hárompontos menü ikonra az alsó eszköztáron.

Itt válassza a „Beállítások” lehetőséget.

Lépjen a „Jelszavak mentése” szakaszba.

A funkció letiltásához érintse meg a „Jelszavak mentése” opció melletti kapcsolót.

Kapcsolja ki a Bejelentkezés mentése előugró ablakokat a Microsoft Edge alkalmazásban iPhone vagy iPad készüléken

A bejelentkezés mentése előugró ablak letiltásának lépései kissé eltérnek az iPhone és az iPad alkalmazásokban.

A kezdéshez nyissa meg a Microsoft Edge alkalmazást iPhone vagy iPad, majd érintse meg a hárompontos menü gombot az alsó eszköztáron.

Válassza a „Beállítások” lehetőséget.

Keresse meg az „Adatvédelem és biztonság” lehetőséget.

Görgessen lefelé, és kapcsolja ki az „Ajánlat a jelszavak mentéséhez” opciót a funkció kikapcsolásához. Ezután érintse meg a „Kész” gombot a beállítás mentéséhez.


Most kezdte el használni a Microsoft Edge-t? Itt van minden, amit tudnia kell a Microsoft modern böngészőjéről.

ÖSSZEFÜGGŐ: Mit kell tudni az új Microsoft Edge böngészőről




Source link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok