A korlátozott költségvetésből a legtöbbet hozhatja ki: webes szeminárium felvétele + Kérdések és válaszok

Avatar admin | 2021.03.20. 4 Views 0 Likes 0 Ratings

4 Views 0 Ratings Rate it

Az e-mailes marketingeseket rendszeresen több száz eszköz csábítja, amelyek ígéretet tesznek arra, hogy hatékonyabb kampányokat készítsenek gyorsabban. De a költségvetések immár minden eddiginél megváltoztathatatlanok. Mindennek tetejébe az érdekelt felek több e-mailt és több eredményt kérnek, így a csapatok stresszesek és küzdenek céljaik eléréséért.

Ezért arra kértük Wren Ludlow-t az Oracle-től, hogy csatlakozzon hozzánk, és beszéljen arról, hogy a csapatok korlátozott költségvetéssel többet tehetnek néhány kulcsfontosságú feltörés megvalósításával, mások felhatalmazásával, hogy segítsenek az e-mailek készítésében, és keresték a lehetőségeket, hogy minél többet kihasználhassanak meglévő eszközeikből a hajózás előtt. ki újakra.

Nem volt lehetősége élőben megnézni a webes szemináriumot? Ne aggódj. A teljes felvételt bármikor elérheti és olvassa el az alábbi kérdéseket és válaszokat.

Kérdések és válaszok

Köszönöm mindenkinek, aki kérdéssel szólalt meg a webinárium alatt! Íme egy áttekintés a legnépszerűbb kérdésekre adott válaszainkról, valamint néhány olyan kérdés megválaszolása, amelyekre az élő webinárium során nem jutottunk el.

Ha valaki most kezdi az automatizálást, hol kezdjem?

Ökörszem: A legegyszerűbb módszer néhány kezdeti nevelési kampány felállítása, amelyek 3-4 e-mailből állnak, néhány hét, esetleg hónap alatt. Válasszon belépési pontot az előfizetők számára, keressen olyan tartalmat, amely hasznos lehet az emberek számára, majd készítsen egy egyszerű e-mail sorozatot, amely szállítja ezt a tartalmat és elmondja a vállalat történetét. Az egyszerűbb, időzített e-mailek jó módja annak megértéséhez, hogy mit tehet a marketing automatizálásával, mielőtt elmélyülne a fejlettebb kampányok automatizálásában, és személyre szabná, összetett szegmentálást stb.

Hogyan tudjuk fenntartani a minőséget, miközben decentralizált csapattal dolgozunk?

Ökörszem: Az egyik módszer az, hogy megpróbálunk egy erős hibrid munkamodellt felépíteni. Az egyik, ahol a csapat decentralizált, de van egy központi „kiválósági központ”, amely biztosítja, hogy minden megfeleljen a márka szabványainak, az előfizetőket nem árasztják el egyszerre e-mailek, és a stratégia megfelelően van meghatározva és kommunikálva az a decentralizált csapat. A mai világban ez a kiválósági központ továbbra is távoli lehet, de fontos, hogy a helyén legyen, hogy mindenki, bárhol is legyen, ugyanazon az oldalon dolgozik.

Jason: A szerszámozás itt is fontos. Csakúgy, mint a csapatának ezt a kiválósági központot, ugyanolyan igazságforrást szeretne e-mailjeihez és minden munkájához. A sablonok, a kivonatok és a részek – az e-mailek készítéséhez szükséges összes eszköz – egy helyen tartása – például a Litmus Design Library-jében – csökkentheti az ismétlődő munkát, a zavartságot és az e-mailekben előforduló hibákat. A kommunikáció megtartása olyasmi, mint a Slack, vagy a Litmus Proof kampányainak visszajelzése, szintén azt jelenti, hogy mindenki pontosan tudja, hol keresse ezeket az információkat, lehetővé téve a decentralizált csapatok számára, hogy stressz nélkül hozzanak létre munkát és irányítsák őket.

Mi a fontosabb: e-mailek végrehajtása / kézbesítése vagy a kampány tényleges tartalma és kialakítása?

Ökörszem: Mindkettő fontos, de azt mondom, hogy az első dolog, amit az emberek megtapasztalnak, az a kontextus, amelyben kapcsolatba lépsz velük, és a magas szintű üzenetküldés útjuk ezen szakaszában. Ez a kontextus túllépi azt az egyetlen eszközt (magát az e-mailt), amelyet nagyobb kapcsolatában tapasztalnak. Sok érintési pont lesz az utazásuk során, ezért olyan fontos az utazás végiggondolása, az áramlások feltérképezése és a stratégia helyes megteremtése.

Jason: A másik oldalon az üzenet vizuális bemutatása az, hogy az emberek hogyan alkotják első benyomásukat a márkádról. Ez az első benyomás és az azt követő benyomások nagyban hozzájárulnak az előfizetők bizalmának kiépítéséhez. Ha hibás e-maileket küld vagy rosszul megtervezett kampányokat küld, előfizetői kezdik elveszíteni érdeklődésüket és bizalmukat a márkád iránt, és ettől egyetlen stratégia sem ment meg. Az érem két oldala.

Ökörszem: Utolsó tanácsom az, hogy keressem meg azt, ahol a leggyengébb vagy, és elsősorban ennek fejlesztésére összpontosítsak. Ha e-mailjei elképesztőek, akkor tanulmányozza a meglévő eszközöket, ellenőrizze a meglévő stratégiát, és találjon ki ennek javítási lehetőségeket, mielőtt többet fektetne be a tervezési szempontba. A különböző izmok folyamatos fejlesztése lehetővé teszi az általános e-mail marketing program javítását és a kívánt eredmények elérését.


Source link


4 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok