A lapcsoportok használata a Google Chrome for Android alkalmazásban

Avatar Gadam | 2021.02.04. 35 Views 0 Likes 0 Ratings

35 Views 0 Ratings Rate it

króm fülcsoportok

A Google Chrome használatának módjától függően lehet, hogy egyszerre 20 lap van megnyitva, vagy nem bírja elviselni az 5-nél többet. Ha az első csoportba tartozik, akkor a tabcsoportok hasznosak lehetnek, és Androidon is működnek .

Fülcsoportok hozzá lettek adva ehhez Google Chrome az asztalon 2020 májusában. A funkció elérhető Android telefonokon és táblagépeken is, és hasonlóan működik. A füleket szinte mappaként csoportosíthatja, hogy rendezett legyen.

ÖSSZEFÜGGŐ: A lapcsoportok engedélyezése és használata a Google Chrome-ban

A Tab csoportok használata a Króm Android esetén szükséged lesz 88-as verzió vagy újabb. A funkció automatikusan bekapcsol, ha megvan.

Először nyissa meg a Chrome alkalmazást androidos okostelefonján vagy táblagépén, majd az összes megnyitott fül megtekintéséhez érintse meg a felső sávban található fülek ikont.

érintse meg a fülek ikont

Az összes fülét egy rácsban fogja látni. Csoport létrehozásához érintse meg és tartsa lenyomva egy lapot, majd húzza egy másik fül tetejére. Engedje el, amikor az alsó fül kiemelve van.

húzza a fület a másik fül tetejére

A fülek mostantól a „2 fül” címet viselő csoportban lesznek. Egyszerűen érintse meg a csoport megnyitásához.

nyissa meg a fülcsoportot

Ha ezekre a fülekre navigál, akkor a csoport többi lapja az alján egy sorban látható. Ez lehetővé teszi, hogy egyszerűen váltson a csoport fülei között.

fülek a képernyő alján

A felfelé mutató nyíl megérintésével ismét megnyílik a fülcsoport előnézete. A „+” gomb új lapot ad hozzá a csoporthoz.

fülsáv ikonok

Eltávolíthat egy lapot egy csoportból, és továbbra is nyitva tarthatja a fő lapokon. Nyissa meg a csoport előnézeti ablakát, érintse meg hosszan a fület, és húzza az „Eltávolítás a csoportból” elemre.

lap eltávolítása a csoportból

Ez az! Ez egy egyszerű trükk, de valóban segíthet a fülek rendszerezettebbé tételében. Ahelyett, hogy a fülek teljes listáján kellene vadásznod, néhányat együtt tarthatsz, és könnyedén ugorhatsz közöttük.
Source link


35 Views 0 Ratings Rate it