A legkönnyebb barkácsolás: IKEA IVAR Hack

Avatar Gadam | 2021.01.12. 346 Views 0 Likes 0 Ratings

346 Views 0 Ratings Rate it

Ezt a bejegyzést a Ronseal támogatta! Köszönjük, hogy támogatja azokat a márkákat, amelyek támogatják a Fall For DIY alkalmazást.

Nem szereted, ha megtalálod a módját, hogy egy kicsit megkönnyítsd az életet. Már egy ideje át akarom alakítani az IVAR szekrényeket. Egy perc múlva megmutatom az előző fényképet, és meglátod, miért! Ezeket a szekrényeket néhány alkalommal „felfrissítették”. Minden alkalommal, amikor a projektek különböző stílusigényeivel foglalkozom, vagy fényképeket készítek készülő könyvemhez. Szóval, beismerem, hogy nagy szükségük volt egy teljes felújításra, de nekem egy gyors és egyszerű módszerre volt szükségem, hogy ezt teljesítsem a szundi rohanás alatt!

Két olyan terméket használtam, amelyek segítettek elérni ezt a megjelenést néhány óra alatt. Először az új kedvenc anyagom – rugalmas MDF! Honnan nem tudtam, hogy ez létezik? Ez egy darab ennek az MDF-nek, egyik oldalán csíkokkal ragasztva, a másikon pedig sík felülettel. Az eredmény egy rugalmas fa, amely hajlítható helyzetbe hozhat, hogy görbéket készítsen (várható, hogy hamarosan többet lát itt). De kihasználtam a furcsa oldalt ehhez a bejegyzéshez. Messze a leggyorsabb módja annak, hogy ezt a részletet bármilyen bútorhoz hozzáadjuk! Gyors és könnyű méretre vágni egy kézifűrésszel (vágás barázdált oldalával felfelé egy szűkebb vonalhoz), és könnyen festhet a gyönyörű eredmények érdekében.

Apropó a festék, ez volt a második nagy felfedezésem. Használtam Ronseal kréta festék kavicsban amely a szekrényeknek ezt a gyönyörű, finom színárnyalatot adta. A festéket könnyű volt felhordani mind az MDF-re, mind a nyers fára alapozó nélkül. Tehát ez néhány órát takarított meg ott. Gyorsan szárad és könnyen tisztítható. Egy kisgyermek körbejárja ezeket a dolgokat!

Alig használtam egy doboz festéket ehhez a projekthez, és elegem volt ahhoz, hogy a poundland shell vázámat is kifestem! a festék álomként ment a fényes felületre. És tökéletesen illeszkedik a szekrénybe, ami egy pillantás, amit szeretek!

Ahogy ígértem, itt van az előző kép. Azt hiszem, egyetértesz, ez elég átalakulás!

A rugalmas MDF-et méretre vágtam, a vastagabb élcsíkot a darab oldalán hagyva, hogy létrehozzam azt a részletet, ahol az ajtók találkoznak. (Ez kevesebb vágást is jelentett – ezzel időt takarítottam meg!) Ezeket fa ragasztóval rögzítettem az ajtókhoz (amiket kéznél voltam), bilincsekkel rögzítve a helyükön, miközben a ragasztó megszáradt.

Ezután megmértem a szekrény tetejét, az ajtókat is beleértve, és hozzáadtam az MDF-et, és két darab 10 mm vastag MDF-t vágtam méretre, hogy létrehozzák a tetejét és az alját. Ezeket fa ragasztóval rögzítettem és a helyére szorítottam megszáradni.

Akkor már csak a festés maradt! A Ronseal krétafesték és egy henger segítségével fedje le a szekrényt két festékréteggel – hagyja, hogy az első réteg teljesen megszáradjon, mielőtt a másodikat festené.

Tervezek néhány fogantyú hozzáadását, de még nem biztos, hogy melyiket. Jöjjön, segítsen nekem, és mérlegelje a folytatott vitát Instagram most!
Source link


346 Views 0 Ratings Rate it