A Lenovo legújabb laptopjai bekapcsolják magukat, ha a közelébe érünk – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.02.23. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

Lenovo ThinkPad X13 Yoga, T14s és X13 egymás mellett.
Lenovo

Lenovo ThinkPads jól ismert és elismert munkagépek, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének divatos funkciókkal. A ThinkPad felállás legújabb frissítéssorozatában a Lenovo az emberi észlelést és az ujjlenyomat-olvasót a bekapcsológombban tette hozzá népszerű T14s, X13, X13 Yoga laptopjaihoz.

Néha az unalom jó dolog, különösen, ha olyan laptopot keres, amely minden dolgot elvégez, és addig tart, amíg szüksége van rá. Ott jönnek be a Lenovo ThinkPads. Míg a X1 Extreme modell megérdemli a nevét, a többi ThinkPad nagyobb valószínűséggel kap helyet az Ön munkahelyi életében vagy akár a napi vezető életében.

Érdemes tehát figyelemmel kísérni a ThinkPad vonal legújabb frissítéseit. A Lenovo a specifikációkat átölelte, hogy átfogja a legújabb processzorokat, mind az Intel, mind az AMD-t, a jobb monitorokat és a Wi-Fi 6-ot. Ez az utolsó specifikáció a laptopokat jövőállóvá teszi; amint a Wi-Fi gyorsabb lesz, a Lenovo laptopok lépést tartanak.

De a T14s, X13, X13 Yoga frissíti a legérdekesebb új funkciókat. Megtartják ugyanolyan alapképüket, mint az előző modellek, bár az X13 és X13 Yoga 16: 10-es képarányra fog lépni. Útközben felveszik az emberi jelenlét detektálását. Ahogy közeledik a laptophoz, az felébred, hogy sokkal gyorsabb legyen a munka.

Ujjlenyomat-olvasóval is ellátják, amely bekapcsológombként is működik, ami nagyon hasznos funkció mindazok számára, akik az ujjlenyomatokat jobban szeretik kinyitni (főleg maszkok viselésének idején). És ha szüksége van az oomph-ra, a T-sorozatú laptopok opcionális NVIDIA GeForce MX450 grafikus kártya-kiegészítővel rendelkeznek.

Az Intel által hajtott ThinkPad T14s márciusban lesz kapható 1499 dollártól, míg az AMD-vel működő T14 májusban 1279 dollárért érkezik. Az Intel által hajtott X13 jóga áprilisban érkezik 1379 dollárért, míg az X13 AMD verziója májusban jelenik meg 1139 dollárért.

Forrás: Lenovo
Source link


11 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2022. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok