A Logitech megszünteti a harmónia távirányítóit, de a tiéd tovább fog működni – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.04.13. 49 Views 0 Likes 0 Ratings

49 Views 0 Ratings Rate it

Logitech Harmony Elite egy faasztalon
Josh Hendrickson

Az egyetemes távirányítók világában Logitech király. Vagy különben is, mivel a vállalat azt tervezi, hogy leállítja a dicsért Harmony távirányítókat és kiszáll az üzletből. Ha már rendelkezik Logitech Harmony távirányítóval, akkor még ne aggódjon túl sokat – a belátható jövőben támogatást kap.

Mint először észrevette a TechHive, a hírek a Logitech támogatási dokumentum. A társaság nyilatkozatot adott ki az alacsony készletkibocsátásokkal kapcsolatos kérdések megválaszolására:

Helló emberek,

Kérdéseket kaptunk a Harmony jövőjét övező közösségtől, és itt vagyunk egy hivatalos frissítéssel.

Míg a Harmony távirányítói különböző kiskereskedőkön keresztül elérhetők és továbbra is elérhetők, a Logitech továbblépése már nem gyárt Harmony távirányítókat.

Arra számítunk, hogy ez a bejelentés nem befolyásolja ügyfeleinket. Támogatni kívánjuk a Harmony közösségünket és az új Harmony ügyfeleket, ideértve a szoftverekhez és alkalmazásokhoz való hozzáférést a távirányítók beállításához és kezeléséhez. Azt is tervezzük, hogy folytatjuk a platform frissítését és eszközöket adunk a Harmony adatbázisunkba. Az ügyfél- és garanciális támogatást továbbra is kínáljuk.

Köszönjük a Harmony közösség minden tagjának, hogy beengedtek minket a nappali szobájába és a szórakoztató rakodákba. További információkért kérjük, keresse fel az alábbi kérdéseket és válaszokat.

– Harmóniától.

Olvasson tovább, és a GYIK részben talál néhány választ a kérdésekre. A Logitech azt tervezi, hogy teljesen megszünteti a vonalat, és nem adja el Harmony részlegét egy másik vállalatnak. De a Logitech ragaszkodik ahhoz, hogy továbbra is támogassa és fenntartsa a meglévő Harmony távirányítókat, és új eszközintegrációkat adjon hozzá. Az Alexa és a Google Assistant támogatása nem szűnik meg.

Ez szöges különbség a Logitech Harmony Express, amelynek gyártását és támogatását a vállalat leállította tavaly. Ebben az esetben a Logitech visszatérítéseket és eszközcseréket kínált, az ügyfeleket a Logitech Harmony Elite-be költöztette.

Ebben az esetben, mivel a Logitech megígéri, hogy továbbra is támogatja a meglévő eszközöket, nem kínál kivételes visszatérítéseket. Ha most vásárolt egy Logitech Harmony-t, és még mindig a visszatérési ablakban van, visszatérítést kaphat. Mindenkinek a Logitechbe kell vetnie a bizalmát. Ami azt illeti, hogy a Logitech meddig támogatja a Harmony készülékeket, a vállalat nem mondta. De a „további értesítésig” legalább jobb, mint a „támogatás holnap véget ér”.

keresztül TechHive
Forrás link


49 Views 0 Ratings Rate it