A marketingcsalások elterjedtsége Tanulmány

Avatar Gadam | 2021.03.25. 29 Views 0 Likes 0 Ratings

29 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

A marketingszakemberek közel kétharmada szerint az előző évben cégük valamilyen digitális marketing csalást tapasztalt, például botok hirdetésekre kattintásával vagy ólomképző űrlapok kitöltésével, alapján legújabb kutatások WhiteOps és Renegát.

A jelentés 2020 őszén végzett felmérés adatain alapult, 129 teljesítménymarketing-felelősséggel rendelkező digitális marketing vezető között.

A válaszadók mintegy 63% -a szerint valamilyen digitális marketing csalást tapasztalt az elmúlt 12 hónapban.

A leggyakrabban tapasztalt csalási típusok a médiavásárlási csalások (a digitális marketingszakemberek 36% -a azt mondja, hogy tapasztalták), az ólomtermelő csalások (23%) és az újratárgyalási csalások (20%).


A digitális marketingszakemberek által az elmúlt 12 hónapban tapasztalt marketingcsalások típusai

A digitális marketingszakemberek mintegy 22% -a azt hiszi, hogy az első fél adatbázisában szereplő kapcsolatok legalább egynegyede hamis / csaló.

A gyanús magatartást észlelő digitális marketingszakemberek mintegy 43% -a azt mondja, hogy nem tudja megbecsülni, hogy a webhely forgalmának mekkora része származik a robotoktól.

A megkérdezett digitális marketingszakemberek 43 százaléka nem tudta megbecsülni, hogy webhelye forgalmának mekkora része volt robot

A kutatásról: A jelentés 2020 őszén végzett felmérés adatain alapult, 129 teljesítménymarketing-felelősséggel rendelkező digitális marketing vezető között.

[ad_2]
Source link


29 Views 0 Ratings Rate it