A mérnökök tartalmi szokásai és preferenciái

Avatar admin | 2021.01.30. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

A mérnökök a leginkább értéket az információig terjedő tartalomra / például adatlapok, esettanulmányok és kézikönyvek jelentik, amikor termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos vásárlási döntéseket hoznak, alapján kutatás TREW Marketing és GlobalSpec.

A jelentés 1361 mérnök és műszaki szakember felmérésének adatain alapult. A válaszok különféle iparágakból érkeztek, ideértve a repülőgépipar / védelem, az autóipar, az energiaipar, a mérnöki szolgáltatásokat, valamint a félvezetőket és az anyagokat.

A válaszadók 73% -a szerint nagyon értékesnek találja az adatlapokat a vásárlási döntések meghozatalakor, 41% -uk nagyon értékesnek tartja az esettanulmányokat, 40% -uk pedig az értékes papírokat.


Hozzáférés a műszaki tartalomhoz

A mérnökök szerint a legvalószínűbb, hogy webes űrlapon keresztül osztják meg adataikat annak érdekében, hogy hozzáférjenek a műszaki tartalmakhoz, például a fehér papírokhoz és a CAD rajzokhoz.

Szakmai közösségek és közösségi hálózatok

A mérnökök hajlamosak értékelni a szakmai közösségi hálózatokat a társadalmi hálózatokon, amikor információkat keresnek a legújabb mérnöki technológiákról, az ipari trendekről és termékekről.

A COVID-19 hatása

Amikor a világjárvány miatt az ipari konferenciákat és a kiállításokat törölték, a válaszadók szerint nagy valószínűséggel a beszállítók / szállítók webhelyeihez fordultak információk és hálózati lehetőségekért.

A kutatásról: A jelentés 1361 mérnök és műszaki szakember felmérésének adatain alapult. A válaszok különféle iparágakból érkeztek, ideértve a repülőgépipar / védelem, az autóipar, az energiaipar, a mérnöki szolgáltatásokat, valamint a félvezetőket és az anyagokat.


Source link


8 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok