A Microsoft PowerPoint mérőegységének módosítása

Avatar Gadam | 2021.01.21. 66 Views 0 Likes 0 Ratings

66 Views 0 Ratings Rate it

Microsoft PowerPoint logó

A világ nagy része a metrikus rendszert használja, míg az Egyesült Államok még mindig a birodalmi mérési rendszert használja. Attól függően, hogy megszokta, érdemes megváltoztatni a mértékegységet a Microsoft PowerPoint-ban. Itt van, hogyan.

Míg van egy beépített opció a a mértékegység megváltoztatása a Microsoft Word programban, a PowerPoint esetében nem ez a helyzet. A Microsoft PowerPoint valójában azt a mérőrendszert használja, amelyet a telepített számítógép használ, ami azt jelenti, hogy a számítógép rendszerbeállításait kell módosítania – nem a PowerPointét.

ÖSSZEFÜGGŐ: A legjobb ingyenes programok és webhelyek az egységek és a pénznem konvertálásához

Módosítsa a PowerPoint mérőegységét a Windows 10 rendszeren

Folytasd és zárd be a Windows 10 PC-n jelenleg futó Microsoft Office alkalmazásokat. Következő, nyissa meg a Vezérlőpultot a képernyő alján található Windows ikonra kattintva írja be a „Vezérlőpult” parancsot a keresősávba, és válassza ki a „Vezérlőpult” alkalmazást a keresési eredmények között.

Megjelenik az „Összes vezérlőpult elem” ablak. Kattintson a „Régió” gombra.

Megjelenik a Régió ablak. A „Formátumok” lapon, amelyben már szerepel, kattintson a „További beállítások” elemre.

Most a „Formátum testreszabása” ablak „Számok” fülén lesz. Itt kattintson a lefelé mutató nyílra a „Mérőrendszer” melletti mezőben, válassza ki a használni kívánt mérőrendszert (az Imperial rendszer itt „US” néven szerepel), majd kattintson az „Alkalmaz” gombra.

A PowerPoint legközelebbi megnyitásakor a mértékegységek a kiválasztott mérőrendszerre váltanak.

Változtassa meg a PowerPoint mérőegységét Mac-en

Zárja be a Mac számítógépén a jelenleg futó Office-alkalmazásokat. Ezután kattintson a menüsor Apple ikonjára, és válassza a legördülő menü „Rendszerbeállítások” elemét.

A „Rendszerbeállítások” ablakban kattintson a „Nyelv és régió” elemre.

Itt kattintson a „Speciális” gombra.

Az „Általános” fülön kattintson a „Mérési egységek” mező melletti felfelé vagy lefelé mutató nyílra, és a megjelenő helyi menüből válassza ki a kívánt mérési rendszert.

Végül kattintson az „OK” gombra. A Microsoft PowerPoint következő megnyitásakor a mértékegységek a kiválasztott mérőrendszerre váltanak.
Source link


66 Views 0 Ratings Rate it