A nadrág nem választható A termelékenység és a vállalati kultúra életben tartása

Avatar admin | 2021.02.02. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Will Reeve, az ABC újságírója megjelent a Good Morning America sans nadrágon – nem veszi észre, hogy a közönség teljes képet kapott. Lizet Ocampo nonprofit osztályvezető megosztva hogy főnöke „burgonyává változtatta magát a Microsoft csapataink találkozóján, és nem tudja kitalálni, hogyan lehet kikapcsolni a beállítást”. Boris Johnson, az Egyesült Királyság miniszterelnöke tweetelt a nagyközönség számára tartott kabinet-ülésének nagyítási kódját.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy mindannyian alkalmazkodunk a teljes személyzet távmunkájához, amelyet a COVID-19 kényszerített ránk. Azok a távoli és szabadúszó munkavállalók, akik korábban egy csendes házban vagy munkatársi helyiségekben tudtak összpontosítani, egy teljes házzal foglalkoznak fiatal e-tanulókkal. Azok a csapattagok, akik a személyes visszajelzésen és a spontán ötletelésen alapultak, a távmunka elszigeteltségét megbénítónak találják. Nyilvánvalóan mindannyian kissé el vannak dobva, hogy online kell lebonyolítanunk a találkozásainkat.

Mivel a COVID-19 konkrét vége nem látható, a vezetőknek proaktívan kell eljárniuk abban, hogy a távoli csapatokat ugyanolyan eredményessé vagy eredményesebbé tegyék, mint amilyenek házon belül voltak. Ennek nagy része annak biztosítása, hogy csapata termelékenysége és vállalati kultúrája érintetlen maradjon.

Tartsa életben a termelékenységet

A távmunka nem új fogalom. Forbes megoszt hogy „a teljes munkaidőben foglalkoztatottak 70% -a távolról dolgozik, legalább heti egy napot, a 2018-as kutatási tanulmány svájci székhelyű IWG irodai szolgáltatótól ”. Az egész iroda távoli munkahelyzetbe történő evakuálása azonban hirtelen átmenet. A szorosan ütemezett munkanapokhoz szokott csapatok különösen frusztrálónak találhatják a lépést.

1. Tartsa fenn a struktúrát egyértelmű elvárásokkal

A Marketo blog Távmunka 101 / Túlélési készlet A távoli alkalmazottaknak sikerrel kell járniuk azt mondja:Noha nem akar túlhatalmasnak és drakónnak tűnni, a határok meghatározása elengedhetetlen a kívánt eredmények eléréséhez. Csapatának be kell állítania a teljesítéseket, kezelhetőnek és összhangban kell lennie azzal, amit elvárhat a helyszíni alkalmazottaktól. ” Támogassa a helyszíni munkanap hagyományos struktúráját, miközben megengedi a csapatának azt a rugalmasságot, amelyre szüksége van ahhoz, hogy egyedi otthoni munkája sikeres legyen.

2. A jó munka megerősítése

A távon dolgozó munkatársak elismerése és a várakozásokat felülmúlók elismerése minden eddiginél fontosabb, ha távoli csapata van. A csapatértekezleten elhangzó jóváhagyó bólintások vagy megemlítések – mindezek a dolgok elvesznek, ha távolról dolgozunk. Ha időt szán e-mail küldésére, vagy kiemel egy teljesítményt egy videocsevegés során, az pozitív módon növeli a termelékenységet.

3. Tartsa életben a kreativitást

Semmi sem öli meg a kreatív ötletgyűjtést gyorsabban, mint egy ütemezett találkozó. A kreatív gondolkodóknak spontán interakcióra van szükségük egy biztonságos térben ahhoz, hogy az ötleteket oda-vissza visszapattanják a hivatalos vita előtt. Kihasználva Laza, és a hozzá hasonló alkalmazások lehetővé teszik csapatának, hogy azonnal kapcsolatba lépjen, amikor az inspiráció támad.

Ha nagyobb ötletgyűjtésre van szükség, akkor az online táblák kedvelik Miro hozza létre újra a konferencia terem munkamenetét, amelyet a csapata megszokhat. Ez egy közeli tapasztalat az ötlet riffelésének személyes tapasztalataival szemben.

Tartsa életben vállalati kultúráját

Valószínű, hogy sok időt és gondolatot fordított a szervezete kultúrájára. Szándékos és tudatos erőfeszítésekre lesz szükség a szervezet kultúrájának életben tartásához, amikor mindenki a saját otthoni kultúráján dolgozik.

1. Hagyjon helyet a személyes kapcsolattartáshoz

Bár fontos, hogy az online megbeszélések és e-mailek célzottan és feladat közben maradjanak, hagyjon némi időt az alkalmi beszélgetésekre. Az emberek magányosak, és a csapatod sem kivétel. Szánjon egy percet arra, hogy mindenkit megkérdezzen, hogy van, emeli az értekezletek és az e-mailek energiaszintjét, emlékeztetve a munkavállalókat arra, hogy valaminek nagyobb részei vannak, mint az előttük álló feladatok.

2. Tartsa fenn a humorérzéket

Megszakítások történnek az online találkozók során. Remélhetőleg senki nem kap nadrág nélküli tekintetet -, de elvárjuk, hogy a háziállatok ugassanak, a házastársak sétáljanak és a gyerekek szóljanak közbe. Az arckifejezése sokat közvetít, és meghatározza a beszélgetés hangnemét. Ha rosszallás nélkül reagál, majd gyorsan átirányítja csapatát a napirendre, elősegíti az egészséges távoli kultúrát.

3. Győződjön meg arról, hogy a csapat rendelkezik-e a szükséges eszközökkel és csatlakozási lehetőségekkel

Lehet, hogy a laptopok, az internetkapcsolatok és a futárszolgálat nem tűnik a vállalati kultúrának, de mégis. Emlékszik az első munkában töltött napjára, és milyen izgalmas volt a munkaterület kialakítása? Ezt elég gyorsan megszokta. De amikor elmúlik, rájössz, hogy mennyi minden kéznél van, hozzájárult kilátásaidhoz. Azok az alkalmazottak, akik nem tudják befejezni a munkájukat, mert nincsenek otthon azonos erőforrások, csalódottak és dühösek lesznek. Különösen, ha a távoli ellátások finanszírozásának terhe van

Hogyan támogatta szervezete a termelékenységet, az együttműködést és a kultúra életben tartását 2020-ban?


Source link


9 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok