A Nielsen digitális hirdetéseinek értékelése elkezdődik a YouTube CTV számára

Avatar admin | 2021.03.13. 7 Views 0 Likes 0 Ratings

7 Views 0 Ratings Rate it

2020-ban minden eddiginél többen közvetítették a YouTube-ot a csatlakoztatott tévéken (CTV).

Ezt részben az hajtja, hogy az emberek több időt töltenek otthon, így több ember úgy dönt, hogy a YouTube-ot elsősorban a tévéképernyőn nézi.

A YouTube belső adatai szerint 2020 decemberében a bejelentkezett YouTube CTV-nézők egynegyede szinte kizárólag (több mint 90% -ot) nézte a tartalmat a tévéképernyőn.

Ezenkívül a Google korai tanulmányai kimutatták, hogy a YouTube színes televíziókészülék-kampányai növekvő nézőszámot teremtenek a lineáris tévé, asztali és mobil eszközök között.

Miután a YouTube CTV-t kihasználta egy nemrégiben tartott kampányhoz, Christina Seidner, a Kimberly-Clark vezető márkamenedzsere megjegyezte:

„Úgy gondoltuk, hogy a YouTube CTV költséghatékony módon növeli a pull-up kampányunkat, mivel ügyfeleink továbbra is a hagyományos tévéről a streaming platformokra helyezik a figyelmet. Azt találtuk, hogy ami a YouTube-on összességében igaz, az igaz a YouTube CTV-re is – egyedülálló elérést biztosít a tévék számára. ”

A CTV növekvő nézőszáma új lehetőséget teremt a hirdetők számára.

Érthető módon azonban sok hirdető habozik a CTV-n történő reklámozással kapcsolatban a mérési és hozzárendelési nehézségek miatt.

A YouTube elismerte a CTV-n keresztüli mérés fontosságát, és ennek eredményeként a Nielsen digitális hirdetésértékelését kihasználó hirdetők most is mérni fogják a YouTube CTV-kampányaikat.

Ez a Nielsen 2020 októberi bejelentésének sarka, hogy 2021 elején kezdi meg először mérni a YouTube CTV-t.

A mérés első szakasza a Nielsen digitális hirdetési értékeléseiben a YouTube TV-vel kezdődik.

Mi a Nielsen hirdetési értékelése? Alapján Nielsen:

„A Nielsen Digital Ad Ratings átfogó, másnapi képet nyújt a hirdetés közönségéről számítógépen, mobilon és csatlakoztatott eszközökön, a Nielsen TV-besorolással összehasonlítható módon. A Nielsen Digital Ad Ratings a legnagyobb fogyasztói adatkészletek és a világ legmagasabb színvonalú paneljének támasztja alá az új ipari szabvány a digitális közönség mérésére. ”

Hirdetés

Olvassa tovább az alábbiakban

A YouTube main mérését a becslések szerint hozzáadják a 2021-2022 előtti szezon előtt.

Az Upfronts olyan előadások, amelyekben a televíziós hálózatok előnézeti soron következő őszi sorozataikat a hirdetők számára, és késő tavasszal nyomják.

Források:
Source link


7 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok