A OnePlus március 23-i esemény előtt mutatja be okosóráját – Review Geek

Avatar admin | 2021.03.19. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

Fotó a készülő OnePlus Watchról.
Unbox Therapy

OnePlus ‘ Március 23-i esemény tele lesz meglepetésekkel – amúgy azoknak, akik nem követik a márkát a Twitteren. Után Unbox Therapy megosztotta a megjelenő OnePlus Watch megjelenítését a Twitteren, a OnePlus-ot retweetelte a poszt, megerősítve az okosóra kialakítását. A OnePlus vezérigazgatója, Pete Lau is megerősítette az eszközök néhány funkcióját a legutóbbi fórumbejegyzés.

A fenti képen látható OnePlus Watch hasonlít a Galaxy Watch Active, kerek arccal, két oldalsó gombbal és egy szabványos méretű karórával (így nem ragadt el óraszíjak vásárlása a OnePlus-tól).

Sokat tudunk a közelgő okosóráról Pete Lau OnePlus vezérigazgatónak és természetesen a kiszivárogtatóknak köszönhetően. Március 17-én fórumbejegyzés, Lau megerősíti, hogy az óra egyedi operációs rendszert futtat a Watch OS helyett, és „zökkenőmentes kapcsolatot” biztosít a OnePlus telefonokkal, „audio eszközökkel”, hordható eszközökkel és tévékkel. A szivárogtatók szerint az óra 46 mm-es arccal rendelkezik, IP68-as por- és vízállósággal rendelkezik, a Warp Charge technológiát használja, és figyeli az alvást, a stresszt, a pulzusszámot és a vértelítettséget. Egy cikk itt: Pricebaba a OnePlus Watch digitális óraszámai közül is kiderül.

A OnePlus feltárja az okostelefonon fennmaradó információkat annak eseménye március 23-án 10:00 EST-kor. A vállalat azt is tervezi, hogy a rendezvény ideje alatt bejelenti OnePlus 9-sorozatú készülékeit, ezért mindenképpen tegye meg hangolódj, ha tudsz.

Forrás: OnePlus keresztül 9to5Google
Source link


8 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok